Utandığım bir konu

Bence konu fake. Çünkü bu tip korkuları olan insan, ortalık koronadan kırılıyorken başta korona paranoyası yaşardi. Normal zamanda yazsa hadi derim obsesyon vs ama koronayi eş geçip sperme takılması yüzünden fake diye düşündüm
yoo corona konusu da var aynı bunun gibi.düşüncelerini engelleyememe konusu da var

bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile
Açıkçası ben okurken şöyle düşündüm yanında böyle konuların çok konuşmasından kaynaklanan yanlış bir Bilgi sonucu aklına bilinç altına yer edilmiş gibi geldi ben korunmasız ilişkiye girip hamile kalamayan çok insan var bu söylediğin tamamen kuruntu bunu kafandan at 😊 bir erkekle bir kadın ilişkiye korunmasız girerse şartlarda el verişliyse yumurtlama dönemi çatlama dönemi vs ancak o zaman hamile kalır yaşını merak ettim tahmin edeyim ben 17-21 yaş arası 😀

X