- 30 Ağustos 2008
- 2.991
- 3.864
-
- Konu Sahibi mellifluous
Senin değil, erkeğin zevk suyu gerekiyor hamile kalman için.bunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
erkek kadın tuvaleti ortak olan yere mi giriyorsunuz?çok teşekkür ederim biraz rahatladım. dış mekandaki tuvalet kağıdı falan temas ediyor diye korkuyorum.
Sizinki obsesyon değil bilgisizlik. Bebek nasıl oluyo, spermin rahimdeki yolculuğunu falan öğrenirseniz takıntı falan kalmazbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
Ne belli belki mutasyona uğradı spermlerBulaşsanız da o spermler ölü ölü.
Bakın sperm denen şeyler havayla temas edince ölüyor. Erkeğin cinsel organından kadının cinsel organına havayla temas etmeden geçmesi gerekiyor. Isı bile önemli. Vücut ısısının altında yaşayamaz. Yani en az 36 derece olması lazım. Bu ne demek? Dışarısı ortalama 25-27 arasıdır.
Allah aşkına açın bir cinsellikle ilgili kirap okuyunn
Yani buruşuk bir tuvalet kağıdından hamile kalan bir insan olursa muhtemelen literatüre girer ders diye okutulur. Meryem anayım der ortalık karışır zaten. Ama yani yetişkin bir insanın bu konuda bu kadar kör cahil olması ne acı.Ne belli belki mutasyona uğradı spermler
bu bilgisizlik değil anlattığım olayın çok çok çok düşük olsa da olma ihtmali varsa eğer o zaman baa niye olmasın diyorum sadeceSizinki obsesyon değil bilgisizlik. Bebek nasıl oluyo, spermin rahimdeki yolculuğunu falan öğrenirseniz takıntı falan kalmaz
vallahi muhittin hanım ne yalan söyleyeyim beni de bir gülme alıyor heheheh ,çok tatlısınızkız muhittin sen de ismını degıstır gordugum anda gulme geliyo bana
bazen akrabalarıma falan gittiğimizde klozete oturuyorumerkek kadın tuvaleti ortak olan yere mi giriyorsunuz?
velev ki öyle, normal ejakülasyonla bile sperm çoğu kişide yumurtaya ulaşamazken, siz sırf üretranızı sildiniz diye vajene geçip ,oradan da tüplerinizdeki ovumu dölleyebilir mi?
haydi okuyun ve idrak edin , fark edeceksiniz siz de saçma olduğunu :)
Ben dalga geçtiğini düşünüyorum. Çünkü bunu çocuklar bile bilir.Yani buruşuk bir tuvalet kağıdından hamile kalan bir insan olursa muhtemelen literatüre girer ders diye okutulur. Meryem anayım der ortalık karışır zaten. Ama yani yetişkin bir insanın bu konuda bu kadar kör cahil olması ne acı.
isım direk beno baska hayallere goturur. MIHITTIN. bambaşkavallahi muhittin hanım ne yalan söyleyeyim beni de bir gülme alıyor heheheh ,çok tatlısınız
Bacim elin vajinandami geziyorsun bir de millet sağ sola spermi atıyor da yolda yürürken hamile kalasınbunu galiba cinsellik konusuna açmam gerekiyodu ama ikili bir durum olmadığı için buraya açıyım dedim umarım sıkıntı olmaz. ben kimseyle ilişki yaşamamama yakınlaşmamama rağmen hamile kalma korkusu gibi bir şey var bende. mesela bazen klitoral orgazm yapıyorum ve zevk suyu gibi bir şey geliyo ve internetten zevk suyuyla hamile kalınabilir falan yazıyodu. iyi de erkek olmadan bu nasıl olcak anlamadım. bir de sürekli dış ortamdan elime sperm bulaşır ve ben fark etmeden vajinama temas ettiğimde hamile kalırsam gibi okbli düşünceler var beynimde. her reglim geciktiğinde bundan korkuyorum ve son zamanlarda biraz kilo aldım göbeğim çıktı onu bile buna bağlıyorum. böyle bir şey olmaz dimi ya
yemin ederim dalga geçmiyorum fake değilim önceki konularım da var bayadırBen dalga geçtiğini düşünüyorum. Çünkü bunu çocuklar bile bilir.
Kendi zevk suyunla hamile kalacağını sanman bilgisizlik. Bilmediğiniz bu konuyla ilgili kitaplar yazılar vs okuyarak öğrenirseniz bunları düşünmesiniz. Öyle dokundugum yerde sperm varsa elimde kaldıysa vs vs spermin yaşaması için uygun ortama ihtiyacı var o uygun ortamlar kapı kolu, otobuslerdeki tutacaklar, sandaye ,masa ortamları değilbu bilgisizlik değil anlattığım olayın çok çok çok düşük olsa da olma ihtmali varsa eğer o zaman baa niye olmasın diyorum sadece
biliyorum anlatiggim cok olanaksiz ama vajinama dokundugum anlarda hic dusunmedim elime bisey mi bulasmis midir diye. ya bulasmissa. evde 2 tane erkek var bir de kuzenlerimin evinde de klozete girmistim aklima igrenc seyler geliyo gercekten dusunmek istemiyorumBacim elin vajinandami geziyorsun bir de millet sağ sola spermi atıyor da yolda yürürken hamile kalasınyıl olmuş 2021 ne diyim sana
gurban olurum ben onlar oyle olmuyor bacım. anşa artık. o iş okacak bebiş olacak vallahi sem Meryem Ana degılsınbazen akrabalarıma falan gittiğimizde klozete oturuyorum