- 12 Eylül 2024
- 282
- 328
- 31
-
- Konu Sahibi misscakmak
Yani günde 7 8 yapmak imkansız bişi değil bu yüzden kesinlikle yalan söylüyor diyemeyiz3 aylık evlisin daha çocuk düşünmek için erken ve eşin ya alan söylüyor sen daha çocuk düşünmüştüm diyorsun
Uzun sürmesi veya gün içinde defalarca olması beni tatmin etmez ki aksine uzun sürünce bende ağrı yapıyor bu yüzden tüm zevkim gidince kuruluk oluşuyor bu da tahrişe neden oluyor sonra uğraş dur idrar yolu enfeksiyonu ileNeden farketmiyor? Hakkıyla tatmin olmak senin de hakkın. Çocuk konusuna gelince 3 aylık evliliğe asla çocuk düşünme derim. Yaşa falan da takılma artık eskisi gibi değil o işler. Ben 36 yaşında anne oldum kendimi hiç de yaşı geçmiş gibi hissetmiyorum. Evliliğinden emin ol önce ve aynı zamanda tadını çıkar evliliğin. Çünkü çocuktan sonra hiç birşey aynı toz pembelikte devam etmiyor
Şimdi 2 yi bile yapamıyor diyorsunuz hemde gün içinde formda böyle uluortak soylemek istemiyorum ama 10..15 yıllık evli olanlar tek ilişkide 2.3 yapıyor bırak gün içinde yapmayiYani günde 7 8 yapmak imkansız bişi değil bu yüzden kesinlikle yalan söylüyor diyemeyiz
Bir sorunu olduğu aşikar. Zamanında bu kadar çok yaptığı için seksten soğumuşta olabilir bilmiyorum bi doktora görğneceğizŞimdi 2 yi bile yapamıyor diyorsunuz hemde gün içinde formda böyle uluortak soylemek istemiyorum ama 10..15 yıllık evli olanlar tek ilişkide 2.3 yapıyor bırak gün içinde yapmayi
O kadar çok yapmadığına emin olabilirsin.Bir sorunu olduğu aşikar. Zamanında bu kadar çok yaptığı için seksten soğumuşta olabilir bilmiyorum bi doktora görğneceğiz
Yav imkansız değil diyorum işte konuşturmayın beniO kadar çok yapmadığına emin olabilirsin.
El penisi görmeyen kendininkini balta sanır
Değil ama seninki 2yi yapamiyor o kadar nasıl yapacak hem senden öncekilere yaptığı ilişki sayısıyla niye sen grurlaniyorsun onuda anlayamadim?Yav imkansız değil diyorum işte konuşturmayın beni
Zaten imkansız değil yapan var biliyoruz. Sizin adam inandırıcı gelmedi, 30 unda adam gençlik hikayesi anlatıyor.Yav imkansız değil diyorum işte konuşturmayın beni
Eşime sordum. Önceden 7-8 kez diyip şimdi böyle oluyor diyorsa kadına senden etkilenmiyorum demeye getiriyor olabilir dedi.Yav imkansız değil diyorum işte konuşturmayın beni
Seninkide iyi cesaretEşime sordum. Önceden 7-8 kez diyip şimdi böyle oluyor diyorsa kadına senden etkilenmiyorum demeye getiriyor olabilir dedi.
Bende işin orasına takıldım da hadi dedim neyse her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta banane. Ama düşünüyorum da ben boyle bir detay bilmek istemem hele hele benimleyken böyle bir sorun varsa öncesinin bu şekilde olduğunu bilmeyi kaldiramam ben şahsenisin saglik tarafini bir yana birakiyorum böyle konusmalari nasil acik konusabiliyorsunuz yamevzu cinsel konusma degil gecmis sex hayatini cok gereksiz sacma
Böyle birşeyi kendini bilen bir insan kaldıramaz böyle konuşma sonu kesin ayirlikla biter bitmelide zatenBende işin orasına takıldım da hadi dedim neyse her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta banane. Ama düşünüyorum da ben boyle bir detay bilmek istemem hele hele benimleyken böyle bir sorun varsa öncesinin bu şekilde olduğunu bilmeyi kaldiramam ben şahsen
Yok be gerek yok o kadarınaHemen yumuşamasa aslında sevişmeye devam ederek tekrar boşalana kadar gidersiniz.
Gururlanmak ne alaka yalancı diyorsunuz ona istinaden imkansız bişi değil diyorum. Şuan 2yi yapamıyor zaten zamanında yapıyormuşDeğil ama seninki 2yi yapamiyor o kadar nasıl yapacak hem senden öncekilere yaptığı ilişki sayısıyla niye sen grurlaniyorsun onuda anlayamadim?
Benden önce olan bişi yüzünden kendimi triplwre sokmuyorum ben sorunca söyledi zaten durduk yere anlattığı bir şey değilBende işin orasına takıldım da hadi dedim neyse her ilişkinin dinamiği farklı sonuçta banane. Ama düşünüyorum da ben boyle bir detay bilmek istemem hele hele benimleyken böyle bir sorun varsa öncesinin bu şekilde olduğunu bilmeyi kaldiramam ben şahsen
Yalancı demedik neyse polemiğe giremeyecegimYok be gerek yok o kadarına
Gururlanmak ne alaka yalancı diyorsunuz ona istinaden imkansız bişi değil diyorum. Şuan 2yi yapamıyor zaten zamanında yapıyormuş
Siz demediyseniz diyenler oldu lafım onlaraYalancı demedik neyse polemiğe giremeyecegim
Çoğu erkeğin önceden ilişkisi oluyor zaten ama sizin durumunuzu düşününce benimle anca 1 kere oluyor ve 2.ye kalkmıyorken öncekilerle çatır çatır olmuş olması şahsen ciddi anlamda canımı sıkardı. Bu arada yok bide durduk yere anlatsaydı.Benden önce olan bişi yüzünden kendimi triplwre sokmuyorum ben sorunca söyledi zaten durduk yere anlattığı bir şey değil
Niye kız burada bahsedilen erkekleri anlamak için ona soruyorumSeninkide iyi cesaret