- 12 Eylül 2024
- 282
- 328
- 31
-
- Konu Sahibi misscakmak
Onun elinde olmadığının farkındayım o yüzden çok sorun etmiyorum bu konuyu aşırı istekli nefes nefese kalıyor ama bülbül ötmüyooo sağlık sorunu bence buÇoğu erkeğin önceden ilişkisi oluyor zaten ama sizin durumunuzu düşününce benimle anca 1 kere oluyor ve 2.ye kalkmıyorken öncekilerle çatır çatır olmuş olması şahsen ciddi anlamda canımı sıkardı. Bu arada yok bide durduk yere anlatsaydı.
Ben görmüştüm o yüzden çok absürt gelmiyor. Dediğin gibi bence de normal değilGeldim gidiyorum daha bigunde 7-8 yapabilen erkegi görmedim. 30 yasinda bulbulun 2.ye otmemesi normal degil bu arada, 30 yas yasli degil ki
Ben görmüştüm o yüzden çok absürt gelmiyor. Dediğin gibi bence de normal değil
Bende en fazla beşi gördüm o da öyle arka arkaya 15-20 dk sonra değil de gün içinde. 7-8 neymis ben anlamadımAbooo var mi cidden 1 gunde 7-8 yapabilen? Ben 5i görmüştüm, sonra zaten oralari buralari agriyo
Bende en fazla beşi gördüm o da öyle arka arkaya 15-20 dk sonra değil de gün içinde. 7-8 neymis ben anlamadım
Ay gerçekten öyle biz evleneli 3 yıl bitti dörde giriyoruz eşim 39 yaşında bu arada. Hala günde iki olduğu oluyor o bile beni yoruyor artık.Yani zaten yataktan cikmadan 5i yapabilen birisyle beraber olsam bidaha asla gorusmezdim.bizde insaniz
Daha 3 yıl olmuş dur bakalimAy gerçekten öyle biz evleneli 3 yıl bitti dörde giriyoruz eşim 39 yaşında bu arada. Hala günde iki olduğu oluyor o bile beni yoruyor artık.
Yormaktan kastım aslında vajinamda ağrı oluyor o durum beni sıkıyo çok yoksa sabah öğle aksam devamDaha 3 yıl olmuş dur bakalim
Yormaktan kastım aslında vajinamda ağrı oluyor o durum beni sıkıyo çok yoksa sabah öğle aksam devam
Kim olsa aynısını yaparda işte yapmayanlarda var aradaBüyük konuşmayım da eski sevgilisine 8 bana 1 falan yırtarım ben o adamı . Giciklandim okurken .
Var varAbooo var mi cidden 1 gunde 7-8 yapabilen? Ben 5i görmüştüm, sonra zaten oralari buralari agriyo
Durumun benle alakalı olmadığını biliyorum hatırı sayılır bir seksiliğim var çünküBüyük konuşmayım da eski sevgilisine 8 bana 1 falan yırtarım ben o adamı . Giciklandim okurken .
O zaman dooooogru doktora çözüm aramaya . Yoksa yallah anasının evineDurumun benle alakalı olmadığını biliyorum hatırı sayılır bir seksiliğim var çünkütıbbi bir durum o yüzden
Eşin zamanında yeterince düşkünmüş bırak düşkün olma sırası sana gelsin ha keza geçmişini sana anlatmasıda hiç doğru değil ama cinsellikte senin en doğal hakkın elbette düşüncelerini isteklerini açık bir şekilde söylemelisinIsrarcı olsam gider fakat bu sefer de ben cinsellik düşkünü gibi gözükmek istemiyorum
30 yaş nedir yaa fişek gibi olması lazımKızlar bu kategorideki ilk konum olacak eşimle de bu konuyu konuştuk o da sebebini bilmiyor.
Bizim aynı gün içinde 1den fazla olmuyor eşim istese bile alt takım buna hazırlanamıyor. Eşim de onu yöneten ben değilim diyor bana. Eşime hep böyle miydi dedim eskiden yani bekar hayatında çok ilişki yaşamış (2 yıllık sevgilisi falan olmuş) o zamanlar 7 8 oluyordu dedi(ne kadar doğru bilmiyorum) sonra ne olduysa birden böyle olmuş doktora falan gitmemiş güvendiği bi abisine sormuş o da yaş ilerledi ondan dolayıdır demiş. Bunun yaşla bir alakası olabilir mi yoksa sağlık sorunu falan mıdır? Eşim 30 yaşında daha çokta yaşlı değil bence
35 yaş nedir ya eşim 40 yaşında onu bizde yapıyoruz30 yaş nedir yaa fişek gibi olması lazımbence bir doktora görünsün yani cinsellik çok önemli bence. Benim eş 35 yaşında günde 3 kere yaptığımız da oluyo onun dışında günaşırı ilişkiye giriyoruz zaten.