Utanarak bu soruyu soruyorum

Çoğu erkeğin önceden ilişkisi oluyor zaten ama sizin durumunuzu düşününce benimle anca 1 kere oluyor ve 2.ye kalkmıyorken öncekilerle çatır çatır olmuş olması şahsen ciddi anlamda canımı sıkardı. Bu arada yok bide durduk yere anlatsaydı.
Onun elinde olmadığının farkındayım o yüzden çok sorun etmiyorum bu konuyu aşırı istekli nefes nefese kalıyor ama bülbül ötmüyooo sağlık sorunu bence bu

Israrcı olsam gider fakat bu sefer de ben cinsellik düşkünü gibi gözükmek istemiyorum
Eşin zamanında yeterince düşkünmüş bırak düşkün olma sırası sana gelsin ha keza geçmişini sana anlatmasıda hiç doğru değil ama cinsellikte senin en doğal hakkın elbette düşüncelerini isteklerini açık bir şekilde söylemelisin

Kızlar bu kategorideki ilk konum olacak eşimle de bu konuyu konuştuk o da sebebini bilmiyor.
Bizim aynı gün içinde 1den fazla olmuyor eşim istese bile alt takım buna hazırlanamıyor. Eşim de onu yöneten ben değilim diyor bana. Eşime hep böyle miydi dedim eskiden yani bekar hayatında çok ilişki yaşamış (2 yıllık sevgilisi falan olmuş) o zamanlar 7 8 oluyordu dedi(ne kadar doğru bilmiyorum 🤣) sonra ne olduysa birden böyle olmuş doktora falan gitmemiş güvendiği bi abisine sormuş o da yaş ilerledi ondan dolayıdır demiş. Bunun yaşla bir alakası olabilir mi yoksa sağlık sorunu falan mıdır? Eşim 30 yaşında daha çokta yaşlı değil bence
30 yaş nedir yaa fişek gibi olması lazım 😄 bence bir doktora görünsün yani cinsellik çok önemli bence. Benim eş 35 yaşında günde 3 kere yaptığımız da oluyo onun dışında günaşırı ilişkiye giriyoruz zaten.

X