- 1 Aralık 2011
- 3.350
- 4.316
- 36
- Konu Sahibi misscakmak
Yorumları okuyunca bir düşündüm de 36 yaşında bizim içimiz mi geçmiş ki ya günde 1 yetiyor bize kaç gün arayla olursa olsun35 yaş nedir ya eşim 40 yaşında onu bizde yapıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorumları okuyunca bir düşündüm de 36 yaşında bizim içimiz mi geçmiş ki ya günde 1 yetiyor bize kaç gün arayla olursa olsun35 yaş nedir ya eşim 40 yaşında onu bizde yapıyoruz
Yetiyorsa sıkıntı yok canım bizde 1 veya 2 yapiyoruzYorumları okuyunca bir düşündüm de 36 yaşında bizim içimiz mi geçmiş ki ya günde 1 yetiyor bize kaç gün arayla olursa olsun
Yetiyor valla hatta bazen fazla sert olduysa (ki genelde öyle oluyor) sonrasında canım acıyor 2.yi kaldıracak durumum olmuyorYetiyorsa sıkıntı yok canım bizde 1 veya 2 yapiyoruz
Öylede öldüresiye sert olmasın gerek yok öyle sertteYetiyor valla hatta bazen fazla sert olduysa (ki genelde öyle oluyor) sonrasında canım acıyor 2.yi kaldıracak durumum olmuyor
Biz şimdiye kadar hiç yavaş ve sakin olamadik olmuyor neden bilmiyorumÖylede öldüresiye sert olmasın gerek yok öyle sertte
Hızlı yaptığınız için belkide 2.ye gücünüz kalmiyorBiz şimdiye kadar hiç yavaş ve sakin olamadik olmuyor neden bilmiyorum
7-8 abartmış zaten. Yaşı genç ikincisi olmaması sıkıntı değil ama birincisi yetiyorsa size. Eğer birincisi yetmiyorsa ilerleyen yıllarda daha zor olur sizin için.birde yeni evliymissiniz bir az geldi bana 3 aylık evli birisi içinKızlar bu kategorideki ilk konum olacak eşimle de bu konuyu konuştuk o da sebebini bilmiyor.
Bizim aynı gün içinde 1den fazla olmuyor eşim istese bile alt takım buna hazırlanamıyor. Eşim de onu yöneten ben değilim diyor bana. Eşime hep böyle miydi dedim eskiden yani bekar hayatında çok ilişki yaşamış (2 yıllık sevgilisi falan olmuş) o zamanlar 7 8 oluyordu dedi(ne kadar doğru bilmiyorum ) sonra ne olduysa birden böyle olmuş doktora falan gitmemiş güvendiği bi abisine sormuş o da yaş ilerledi ondan dolayıdır demiş. Bunun yaşla bir alakası olabilir mi yoksa sağlık sorunu falan mıdır? Eşim 30 yaşında daha çokta yaşlı değil bence
40 yaş nedir ki benim sevgilim 60 yaşında.günde 4 defa yapıyoruz.35 yaş nedir ya eşim 40 yaşında onu bizde yapıyoruz
10'u sadece efsane zannederdim,gerçek de varmıs maşallah diyeyim7 8 e ben şaşirmadım 10 luk bi tecrübem var ama 24 saat içinde diyeyim hoş 2. Yapamayan 7 8 i nerde yapacak