Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

ahh ahh insanların ne derdi varda inliyor acaba dıyesım geldi bunun söyleniş şekli nasıl olur düşünüyorum bulamıyorum

Sevişmek tamamen insanı bir eylemdir. Burada kimse hafif seslerden bahsetmiyor çoğu kadın örnek vermiş bagiranlardan
,
yani ister sevisin, ister zevkten delirin, ister zikir çekin ,iister dua edin ister kahkaha atın ses gelmesin arkadaşım

Insanlarin toleransli olduğunu düşünüyorum kimse hafiye gibi beklemez ses gelsin rahatsız olayım diye
demek ki süreklilik var

Insanlar ulu orta kavga ederler ulu orta supurge calistirirlar ulu orta cocuklari aglar ama sevisme eylemini 4 duvar arasinda yaparlar cunku mahremdir kimse gormesin duymasin sadece esine ait ol diye..madem ses herkesin kendi ozel hayatti o zaman ozel kalsin rahatliginiza anlam veremedim madem oyle ortada da yapiverinkomsuna gelince gidip kadina direk soylemende bir mahsur yok bu kadar herkesin duyacagi kadar rahat yaptiklarina gore utanmiyorlar sizde rahatsiz oldugunuzu soylemekten utanmayin

Bide açıkçası ben sevişmesi duyduğum bi insanla ahbap olmak istemem eşimle aksiyonu dinlicez sonra birbirimize çaya mi gidicez o kadar medeni değilim ben

Iste bu sebeple saat 4 uygun oluyor.

Emin ol akrabalarla otururken cikan ses dunyadaki butun sevisme seslerini bastirabilir
E tamam bu da berbat bir seY
biz sesleri ayirmiyoruz ki
burada konu sevişme değil ses
ama bazı sesler olagandan daha çok rahatsız eder öyle değil mi ?

Yani sokakta öpüsen birilerini görsem banane der geçerim ama baya soyunup ilişkiye gireni görsem şikayet ederim

Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz

Olağan durumdan fazla gelen her türlü ses bakın tekrar söylüyorum her türlü ses rahatsız eder
bu kadar yani
bu sevişme sesi diye hemen kinamaya veya medeniyet mesalesi tasimaya gerek yok

Ya diyorum ya öyle abartı ses çıkaranlar genelde numara yapanlardır, geri kalanı da cidden kendini kontrol edemiiyordur belki bilemeyeceğim. Yani muhakkak vardır, yoktur demiyorum ama her binaya bunlardan bir tane düşmüyordur. Burda benim kızdığım nokta olağan seslere tepki gösteriliyor olması. Ya da ayda yılda bir duyulan sese tepki verilmesi. Sürekli ve yüksek sese tepki verin mesele yok.

Seks ilkel bir dürtüdür canımcım. Bunun aşkla meşkle İlgisi yok. Modern insan olayı aşka bağlamaya çalışıyor ama bilimsel olarak bakıldığında pek alakası yok. Yani modern insanın insanlık anlayışıyla tamamen zıt bir eylem.

rol mü bilemem tabi ama neticede ses rahatsız ediyo Allahtan üst komşunun sadece sağa sola kondom atma huyu var sesleri gelmiyo ha az bi ses olsa zaten duyulmaz duyduğum. az sesi gene onemsemem ama abartı olan var biçok kadın bunu taktik olarak da yapabiliyor rol dediğimiz sınıfa girer bu kadınlar

Olagandan fazlasina ben de karsiyim zaten. Ispat etmeye calistigim buraya yazanlarin cogunlugunun olagan sese de karsi oldugu.
Zira kendileri sessiz sevismenin olagan oldugunu zaten yazdilar.

Merhaba arkadaşlar tüm yorumları okuyamadım ama konuya vakıf oldum. Benim bir arkadaşımın başına aynen böyle bir durum geldi. Üst komşusuna bir kahve içmeye gelmek istiyorum demiş ve gittiğinde gayet samimi iyi niyetli ifadelerle durumu anlatmış. Sanıyorum sende duyulmasını istemezsin ben bunu düşünerek söylemeye geldim demiş. Kadın çok utanmış ama minnettar olmuş arkadaşıma teşekkür etmiş. Allah senden razı olsun farkında değildim demiş. Sonra çok iyi komşu oldular bir daha da öyle sesler duyulmadı. Sizde bu tarz bir yaklaşımda bulunabilirsiniz

Vay Arkadaş ben seksi baya bebe gibi yaşıyorum demek ki cidden kendimi sorguladım şu an bebeyi falan aldım veresiye vurdum gelesiye diye yaptık zaar

kondom deyince aklıma geldi,bizim kanalizasyon tıkanmıştı apartmanın bayları indiler bakıyolar ne tıkamış diye bizlerde balkonlardan izliyoruz.sonra yönetici bişey buldu ha dedi bu tıkamış.eline aldı sallıyor utanmazlar plastik eldiven atmışlar tuvalete görüy musunuz dedi.birden kahkahalar patladı adamın eldiven sandığı şey prezervatif

Olagandan fazlasina ben de karsiyim zaten. Ispat etmeye calistigim buraya yazanlarin cogunlugunun olagan sese de karsi oldugu.
Zira kendileri sessiz sevismenin olagan oldugunu zaten yazdilar.
Sessizlik kavramı ne anlamda kullaniliyor o da önemli
yani ben üst komsumun konuşma sesini duymuyorum çocuğuna bağırma sesini de duymuyorum sevişme sesini de

illaki sevisirken ses cikariyorlardir ama bu makul bir sestir

Yani sessiz derken onu kastettiklerine eminim
yoksa sissttttt 3 2 1 tip demiyordur kimse partnerine

Pardonda nasıl prez.miş ki tıkamış

tuvalete atmak ne yaa

Alt katimizda bir kadin yasiyordu iki cocuguyla birlikte..
O zamanlar sinava hazirlaniyordum..

Kadin gece gunduz demeden son ses muzik acip dinliyordu..

Hic uyarmadim bile..

Bi pazar sabahi tipki bana yaptigi gibi gurultuye gurultuyle cevap verdim..

Actim son ses muzigi..

O gunden sonra anlamis olsa gerek asla yuksek sesle muzik dinlemedi..

Sonra da cikip gitti evden..

Ben bu durunlarda gurultuye gurultuyle cevap veriyorum..
Su zamana kadar konusarak anlasmayi cok denedim ama anlasamadigimiz kanisina varinca bu yonteme basvurdun..

Yanlistir dogrudur bilemem..
gurultuye gelemem..

hahahaha :) valla bilmiyorum ben onu öyle görünce eşimin şu bakışıyla karşılaşıp hemen içeri kaçtım.yan daire de ki yeni evli çiftten şüphelendik apartmanca
Olması yüksek yeni evlilerin bende öyle düşünürdüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…