Sevişmek tamamen insanı bir eylemdir. Burada kimse hafif seslerden bahsetmiyor çoğu kadın örnek vermiş bagiranlardanSevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.
Burda örnekler hep uç noktada. Çoğumuz çığlık atmıyor, ortalığı birbirine katmıyoruz zaten. Ama bazen dozu kaçabiliyor ya da olağan sesler çıkabiliyor. Bunu abartmanın, uçlara taşımanın bir anlamı yok bence. O çığlık çığlığa bağıranların da gerçek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen numaradır.
Onların canı acıyor ayol. Erkek olan enseye geçiriyor dişleri ondan...
E tamam bu da berbat bir seYIste bu sebeple saat 4 uygun oluyor.
Emin ol akrabalarla otururken cikan ses dunyadaki butun sevisme seslerini bastirabilir
Ya diyorum ya öyle abartı ses çıkaranlar genelde numara yapanlardır, geri kalanı da cidden kendini kontrol edemiiyordur belki bilemeyeceğim. Yani muhakkak vardır, yoktur demiyorum ama her binaya bunlardan bir tane düşmüyordur. Burda benim kızdığım nokta olağan seslere tepki gösteriliyor olması. Ya da ayda yılda bir duyulan sese tepki verilmesi. Sürekli ve yüksek sese tepki verin mesele yok.Sephoraa deme öyle nasıl insani değil senden böyle bi yorum beklemezdim haddim olmayarak
ama. inan. öyle sevişenler var yazdım hatta bilmem okudun mu önce biz uyanıyoduk kardeşim korkup yanıma çıkıyodu ranzada aksiyon bitmeye yakın şahısların ikiz bebeleri aglıyodu üstüne korkuyorlardı demek ki amacım. burda bişeyleri diretmek değil ama yeminle var öyle tipler kendine hakim olamıyo de teshirci de adı neyse artık ama var
Amannn öyle sesler geliyormu? Sizde baslayin, kendi ugrasinizdan onlari duymassiniz...
Ya diyorum ya öyle abartı ses çıkaranlar genelde numara yapanlardır, geri kalanı da cidden kendini kontrol edemiiyordur belki bilemeyeceğim. Yani muhakkak vardır, yoktur demiyorum ama her binaya bunlardan bir tane düşmüyordur. Burda benim kızdığım nokta olağan seslere tepki gösteriliyor olması. Ya da ayda yılda bir duyulan sese tepki verilmesi. Sürekli ve yüksek sese tepki verin mesele yok.
Seks ilkel bir dürtüdür canımcım. Bunun aşkla meşkle İlgisi yok. Modern insan olayı aşka bağlamaya çalışıyor ama bilimsel olarak bakıldığında pek alakası yok. Yani modern insanın insanlık anlayışıyla tamamen zıt bir eylem.
Olagandan fazlasina ben de karsiyim zaten. Ispat etmeye calistigim buraya yazanlarin cogunlugunun olagan sese de karsi oldugu.E tamam bu da berbat bir seY
biz sesleri ayirmiyoruz ki
burada konu sevişme değil ses
ama bazı sesler olagandan daha çok rahatsız eder öyle değil mi ?
Yani sokakta öpüsen birilerini görsem banane der geçerim ama baya soyunup ilişkiye gireni görsem şikayet ederim
Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz
Olağan durumdan fazla gelen her türlü ses bakın tekrar söylüyorum her türlü ses rahatsız eder
bu kadar yani
bu sevişme sesi diye hemen kinamaya veya medeniyet mesalesi tasimaya gerek yok
rol mü bilemem tabi ama neticede ses rahatsız ediyo Allahtan üst komşunun sadece sağa sola kondom atma huyu var sesleri gelmiyo ha az bi ses olsa zaten duyulmaz duyduğum. az sesi gene onemsemem ama abartı olan var biçok kadın bunu taktik olarak da yapabiliyor rol dediğimiz sınıfa girer bu kadınlar
Vallah öyle komsularimiz yok ama bikere tatilde hotelde yan odadakiler cok hareketli ve atesliydiler, tam uyuyacaktik cokta yorgunduk, saga döndük olmadi sola döndük olmadi... Sonuc? Onlarda rahatladi bizde...Hahahaha bayildim yorumunuza .
Sessizlik kavramı ne anlamda kullaniliyor o da önemliOlagandan fazlasina ben de karsiyim zaten. Ispat etmeye calistigim buraya yazanlarin cogunlugunun olagan sese de karsi oldugu.
Zira kendileri sessiz sevismenin olagan oldugunu zaten yazdilar.
kondom deyince aklıma geldi,bizim kanalizasyon tıkanmıştı apartmanın bayları indiler bakıyolar ne tıkamış diye bizlerde balkonlardan izliyoruz.sonra yönetici bişey buldu ha dedi bu tıkamış.eline aldı sallıyor utanmazlar plastik eldiven atmışlar tuvalete görüy musunuz dedi.birden kahkahalar patladıadamın eldiven sandığı şey prezervatif
kondom deyince aklıma geldi,bizim kanalizasyon tıkanmıştı apartmanın bayları indiler bakıyolar ne tıkamış diye bizlerde balkonlardan izliyoruz.sonra yönetici bişey buldu ha dedi bu tıkamış.eline aldı sallıyor utanmazlar plastik eldiven atmışlar tuvalete görüy musunuz dedi.birden kahkahalar patladıadamın eldiven sandığı şey prezervatif
Pardonda nasıl prez.miş ki tıkamış
Olması yüksek yeni evlilerin bende öyle düşünürdüm :)hahahaha :) valla bilmiyorum ben onu öyle görünce eşimin şubakışıyla karşılaşıp hemen içeri kaçtım.yan daire de ki yeni evli çiftten şüphelendik apartmanca