Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Ohoo egem neler neler, komşu sesinden başladık, aile içi kavgalara, çocuklarınpsikolojik durumuna, ordan rusların havuza donsuz girdiğine, homofobiye, tuvalete atılan prezervatiflere, en sonda da buraya geldik işte.

Bunca insanı zan altında bırakıp çekiliyorsunuz yani. Sadece ben sormadımdiğer arkadaşlar da sordu.
Dediğim gibi sadece ortaya laf atmak için konuşmuşsunuz demek ki.
Kanıtlama zorunluluğum var mı? yok. Ortaya konuşmuşsunuz diyerek gaza gelirmiyim? Bence gelmem. Diğer arkadaşlarınız sadece sorarken siz bir hükümde bulunuyorsunuz bu nedenle tepkim sizeydi. İyi akşamlar dilerim.

Gaza getirmek gibi bir niyetim yok. Hükümde bulunuyorum çünkü rahatsız oldum yazdıklarınızdan.. Size de iyi akşamlar.

Cidden böyle bi yönü var forumun =))

Neden ozellikle "imam" vurgusu yaptiginizi anlamadim. ?
imamlar sevismiyor mu?
Ya da sevisince inlemiyorlar mi?

Tüh rezil imam bi de utanmadan sevisiyor hele bak sen !
Imamlarda insan biliyoruzda sorun o degil.sorun olan imamlik gibi kutsal gorevi olan insanlarin daha ahlakli olmasi gerektigi ve bunu herkes boyle bilir.gecenin bir vakti inlemeye ne hacet.oyle degilmi ?

Imamlarda insan biliyoruzda sorun o degil.sorun olan imamlik gibi kutsal gorevi olan insanlarin daha ahlakli olmasi gerektigi ve bunu herkes boyle bilir.gecenin bir vakti inlemeye ne hacet.oyle degilmi ?

Öyle tabi ama demekki farkında değiller. Bence de dikkat edilmeli mahrem sonuçta ama imam diye de belirtilmemeli.
Herkesin dıkkat etmesi lazım, yeri gelince imamlar taşlanıyor yeri gelince de kutsal bir meslek diye daha da dikkatli olsunlar deniliyor. İster imam ister müftü sonuçta insanlar. Elbet hataları olacak...

İmamın ne gibi bi kusursuzlugu var ki o ahlâklı diğerleri ahlaksiz mi oluyr

Ayni durum bizdede vardi yoneticiyle haber yolladik. Artik daha az sesleri geliyor :)
Aynı yöntemi ben yaptım ama şikayet etmek için bizzat gitmedim aslında çok istedimde utandım
bir gün yönetici geldi kapıya komşular şikayet etti kzım az daha sessiz olurmusun lütfen diye kibarca uyardı
işte ozaman benim şartelim attı ve açtım ağzımı
benim 40 yılda bir gelen misafirimmi rahatsız etmiş. kaldı ki mutfak kapısı açık kalmış öyle bağrışta yoktu.
üst kattakilerin ahlaksız hertürlü seslerini çektim dedim gidin onları uyarın
o gün bugündür o tarz sesleri yok arada bir soba temizliyor o kadar

Bence konu sahibi arkadasin imam demesinde artniyet aranmamali.tahminim daha ahlakli olmasini bekledigi icin birde imam olacak anlaminda yazmistir.zaten sesin gittigini tahmin etmiyordur.

Millette ne komsular varmis yahu
bizim hem ust hem alt bebekli, surekli inga inga bebek aglamasi dinliyoruz, bizim evden de onlara "odamda uyumicam, sizin yataginizda yaticam" ya da "uyumak istemiyoyum, oyun oynamak istiyoyum" cigliklari gidiyordur.
Cok atraksiyonsuz apartmaniz

Bizimde komsular fln bizden geliyor saniyormus en basta ya rezalet Allahtan ogrendiler sonra

Ya evet arkadaslar tek uyuzlugumuz sevisme sesine.
Gecenin dordunde yukarda muzik sesi gelince asagida sevincten halay cekiyoruz biz ama en ufak inleme sesi gelirse cildiriyoruz.
Evet biz sevisemiyoz yukardaki kadin sevisiyo diye kiskancliktan tirnaklarimizi kemiriyoz.
Ööeeh ne zevk aldin be ben burda tek basima yatiyom diye dertleniyom hep.
Allahim yarabbim ya siz yukardan gelen inleme sesine uyaninca evde çılgın mı atiyonuz
Mutluluktan havalara mi ucuyonuz

önceleri aynı dert bende de vardı
hemde ne ses bi yandan küt küt bi yandan kadın,üst resmen böğürüyodu yaaa evin her yerinde bütün odalarda duyuluyodu,ben samimi değilim aama rahatsız oldum çünkü gece uykumdan uyanıyordum bende bi kere uyanınca bi daha uyuyamam
onun üst katında ki komşu onla da(üst komşumuzla) benlede fazla samimiyiz
ondan rica ettim.o komşu da birgün muhabbet sırasında demişki kız gece ne öküz gibi böğürüyodun oğlan sordu anne niye bağırıyolar diye ne diyeceğimi bilemedim diye söylemiş,ondan sonra daha dikkatliler
şimdi sadece o küüüüt küüüüt ses devam ediyo,ama kadın nara atmıyo
allahtan dikkat ediyolar

Yalıtım diye birşey yok maalesef, onu otomatikman unutacaksın, o seçeneği birçok insan çoktan eledi bile. Bunu herkes yaptıramaz, yaptırmak zorunda da değil. Yani rahatsız oluyorsan yalıtım yaptır demek gibi bişey afedersiniz salakça. Herkes yaptıramaz ama herkesin sesini kontrol etme gibi bir opsiyonu var; kullanmak isteyene tabi. Konudaki bazı yorumları okudukça diyecek laf bulamıyorum. Bunlar senin ya da benim sorunum değil aslında, bunlar toplumsal sorunlar, apartman hayatının getirdiği olumsuzluklar. "Zevki sessiz çıkmaz" ya da "bağırmadan yaparsam konsantre olamam", "burası benim yatak odam, gelip uyaran olursa sana ne derim" tarzı yorumlar var, bunlar ayrı ironik zira "sana ne" diye tersleyeceğin alt komşun dün gece senin "özel yerim, özel alanım" dediğin yatak odanı olduğu gibi duydu. Eğer insan bir özel hayatı olduğunu düşünüyorsa özel yaşar, özelinde yaşar. Özel hayatını yaşamayı beceremeyen insanlar da komşuların, elin adamının, kadınının fantezilerine konu da olur, altın günü yapan komşularının sohbetlerinde içilen çayın yanında kurabiye de olur; çıtır çıtır götürür millet. Sen ağzını tutmuyorsan millet de tutmaz. Yani demek istediğim şey kontrol insanın elinde olan bişeydir ve bu doğrudan aklını kullanabilmekle ilgili.

Hangi ses olursa olsun insanlar birbirini rahatsiz etmemeli. Onlar sesli sevisiyor, belki bende evimde bagira bagira sarki söylemek istiyorum. Benim icin bagirip sarki söylemek cok dogal insani bir eylem bunuda özgür bana ait olan dört duvar icinde yapmak istiyorum. Olur mu olmaz tabi. Yani 40 sayfa tartisilcak bir konu degil aslinda anlamak bu kadar zor olmamali.

kimse başkasının sevişme sesini duymak zorunda değil geceleri tabi ama şu da var en fazla yarım saat sürecek bir ses içinde böyle not felan bırakmayın kapılarına .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…