- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Vallah öyle komsularimiz yok ama bikere tatilde hotelde yan odadakiler cok hareketli ve atesliydiler, tam uyuyacaktik cokta yorgunduk, saga döndük olmadi sola döndük olmadi... Sonuc? Onlarda rahatladi bizde...
Binanizin yalitimi iyi demek ki,Sessizlik kavramı ne anlamda kullaniliyor o da önemli
yani ben üst komsumun konuşma sesini duymuyorum çocuğuna bağırma sesini de duymuyorum sevişme sesini de
illaki sevisirken ses cikariyorlardir ama bu makul bir sestir
Yani sessiz derken onu kastettiklerine eminim
yoksa sissttttt 3 2 1 tip demiyordur kimse partnerine
Tabi tabi yeni evli çift yapmışdır zatenhahahaha :) valla bilmiyorum ben onu öyle görünce eşimin şubakışıyla karşılaşıp hemen içeri kaçtım.yan daire de ki yeni evli çiftten şüphelendik apartmanca
Tabi tabi yeni evli çift yapmışdır zatenBu konu patladı valla
Aha sende bendensin plastike hayırvalla biz yapmadık,plastiğe karşıyım her alanda
Zavallı yeni evli çiftler. Belki 5 numaradaki ahmet amcayla zehra teyze atmıştırhahahaha :) valla bilmiyorum ben onu öyle görünce eşimin şubakışıyla karşılaşıp hemen içeri kaçtım.yan daire de ki yeni evli çiftten şüphelendik apartmanca
Zavallı yeni evli çiftler. Belki 5 numaradakiah et amcayla zehra teyze atmıştır
Ders almışlar demekkiişte sorun burada zaten,onlar taşınınca bu olaylar başladı.gerçi o günden sonra bi daha da olmadı.
Kimmiş onlar bir örnek rica edelim. Biz de ona göre aramızdaki dengesizleri bilelim değil mi ama..Ay düne kadar burada fıldır fıldır babam çok kısıtlayıcı, tü kaka, gençken sokağa bile çıkamazdım diyenler şimdi evlenince ne var annem veya babam olsun hatta çocuklarım olsun sevişme sesinden rahatsı olmam, gayet normal diyor. He canım he
Ay düne kadar burada fıldır fıldır babam çok kısıtlayıcı, tü kaka, gençken sokağa bile çıkamazdım diyenler şimdi evlenince ne var annem veya babam olsun hatta çocuklarım olsun sevişme sesinden rahatsız olmam, gayet normal diyor. He canım he
Ay düne kadar burada fıldır fıldır babam çok kısıtlayıcı, tü kaka, gençken sokağa bile çıkamazdım diyenler şimdi evlenince ne var annem veya babam olsun hatta çocuklarım olsun sevişme sesinden rahatsız olmam, gayet normal diyor. He canım he
aa kim onlar merak ettim
Meraka hacet yok kızlar. Arkadaş muhtemelen farazi konuştu, öyle biri olmadığı için de cevap veremiyor şu an. Ya da konuyu tarıyor falsolu birini bulmak için.nolur söyle çatlıcam
Meraka hacet yok kızlar. Arkadaş muhtemelen farazi konuştu, öyle biri olmadığı için de cevap veremiyor şu an. Ya da konuyu tarıyor falsolu birini bulmak için.
Öyle olsa şimdiye kadar cevap verirdi diye düşünüyorum. Bekleyelim ve görelimama çok net birini gösteriyor gibiydi.
Kusura bakmayın ordan burdan okuduğum konuda, tekrar geri dönüp 40 sayfa içinde arayıp size mi göstermemi istiyorsunuz? Ortaya atıyorsam veya birisi için kullanıyorsamda her ne şekilde varsayıyorsanızda şayet size birşey kanıtlama gibi bir durumda olduğunu sanmıyorum. Siz "merak" ediyorsanız geriye dönüp aa bunu demiş olabilir dediğiniz kişileri bulup, yorumlarına bakıp hah evet buymuş diyebilirsiniz. Zira benden istediğiniz tam olarak bu, veya üstünüze alınmayıp kenara çekilebilirsiniz ki bence bu daha kolay.Meraka hacet yok kızlar. Arkadaş muhtemelen farazi konuştu, öyle biri olmadığı için de cevap veremiyor şu an. Ya da konuyu tarıyor falsolu birini bulmak için.
Bunca insanı zan altında bırakıp çekiliyorsunuz yani. Sadece ben sormadımdiğer arkadaşlar da sordu.Kusura bakmayın ordan burdan okuduğum konuda, tekrar geri dönüp 40 sayfa içinde arayıp size mi göstermemi istiyorsunuz? Ortaya atıyorsam veya birisi için kullanıyorsamda her ne şekilde varsayıyorsanızda şayet size birşey kanıtlama gibi bir durumda olduğunu sanmıyorum. Siz "merak" ediyorsanız geriye dönüp aa bunu demiş olabilir dediğiniz kişileri bulup, yorumlarına bakıp hah evet buymuş diyebilirsiniz. Zira benden istediğiniz tam olarak bu, veya üstünüze alınmayıp kenara çekilebilirsiniz ki bence bu daha kolay.