Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Binanizin yalitimi iyi demek ki,
Bizim alt katta telefonla konussalar ses buraya geliyor.

hahahaha :) valla bilmiyorum ben onu öyle görünce eşimin şu bakışıyla karşılaşıp hemen içeri kaçtım.yan daire de ki yeni evli çiftten şüphelendik apartmanca
Tabi tabi yeni evli çift yapmışdır zaten Bu konu patladı valla

Ay düne kadar burada fıldır fıldır babam çok kısıtlayıcı, tü kaka, gençken sokağa bile çıkamazdım diyenler şimdi evlenince ne var annem veya babam olsun hatta çocuklarım olsun sevişme sesinden rahatsız olmam, gayet normal diyor. He canım he

Kimmiş onlar bir örnek rica edelim. Biz de ona göre aramızdaki dengesizleri bilelim değil mi ama..

nolur söyle çatlıcam

Ben de gürültüye gürültüyle cevap veririm çoğu zaman .Müzik açarım TV açarım . Ben uyumuyorsam kimse uyumayacak .

konu üst kattakilerin bu saatte inleme sesleri,konu açılma saati sabaha karşı ve hafta sonu.eeee absürd bi saat değil ki tam mesai saatleri
neyse ki müstakil evde oturuyorum,dedikodumu yapacak birileri yok

offf onca sayfa ne yazıldı ki bu konuya

Meraka hacet yok kızlar. Arkadaş muhtemelen farazi konuştu, öyle biri olmadığı için de cevap veremiyor şu an. Ya da konuyu tarıyor falsolu birini bulmak için.
Kusura bakmayın ordan burdan okuduğum konuda, tekrar geri dönüp 40 sayfa içinde arayıp size mi göstermemi istiyorsunuz? Ortaya atıyorsam veya birisi için kullanıyorsamda her ne şekilde varsayıyorsanızda şayet size birşey kanıtlama gibi bir durumda olduğunu sanmıyorum. Siz "merak" ediyorsanız geriye dönüp aa bunu demiş olabilir dediğiniz kişileri bulup, yorumlarına bakıp hah evet buymuş diyebilirsiniz. Zira benden istediğiniz tam olarak bu, veya üstünüze alınmayıp kenara çekilebilirsiniz ki bence bu daha kolay.

nekadar ayip, kesinlikle yuzlerini gidip soylerdim, onlarin utanmasi yok madem
dinsizin hakkindan imansiz gelirmis, 1 saniye durdugunuz kabahat

Bunca insanı zan altında bırakıp çekiliyorsunuz yani. Sadece ben sormadımdiğer arkadaşlar da sordu.
Dediğim gibi sadece ortaya laf atmak için konuşmuşsunuz demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…