Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

Bu sesten rahatsiz olanlar ayni yukseklikte tv sesinden, ayni yukseklikte bulasik yikama sesinden falan da rahatsiz oluyorlar mi durustce soylesinler, bagira bagira binayi inletmekten bahsetmiyorum ama belli belirsiz sevisme sesi oldugu anlasilacak kadar gelen iniltiden de rahatsiz olmuyorlar mi?
Ayni yukseklikte sevisme degil de konusma sesi olsa rahatsiz olacaklar miydi?
Bagira bagira yapiliyorsa sadece sevisme eylemi degil herhangi bir ses toplu yasam kuralina aykiri olur. Lakin gecenin bir yarisi eyvah sevisiyorlar babamdan utanirim, cocugum duyar diye dusundugunuzden dolayi kizmiyor musunuz?
Lutfen durust olun, eminim ki sikayet edenlerin %90 inda sevisme sesi baska bir ses olsa rahatsiz etmeyecek boyuttadir.
Yani itiraf edin siz sesten degil, birilerinin sevistigini bilmekten rahatsiz oluyorsunuz.

birilerinin sevişmesinden neden rahatsız olalım ki uykudan uyandıracak şekilde o vakitte her sesten rahatsız olurum şahsen yoksa sevişmek candır tü kaka değildir neden olsun ben komşumla yün çırpma ve vakitli vakitsiz süpürge açma huyu yüzünden de atisiyorum

Bu sesten rahatsiz olanlar ayni yukseklikte tv sesinden, ayni yukseklikte bulasik yikama sesinden falan da rahatsiz oluyorlar mi durustce soylesinler, bagira bagira binayi inletmekten bahsetmiyorum ama belli belirsiz sevisme sesi oldugu anlasilacak kadar gelen iniltiden de rahatsiz olmuyorlar mi?
Ayni yukseklikte sevisme degil de konusma sesi olsa rahatsiz olacaklar miydi?
Bagira bagira yapiliyorsa sadece sevisme eylemi degil herhangi bir ses toplu yasam kuralina aykiri olur. Lakin gecenin bir yarisi eyvah sevisiyorlar babamdan utanirim, cocugum duyar diye dusundugunuzden dolayi kizmiyor musunuz?
Lutfen durust olun, eminim ki sikayet edenlerin %90 inda sevisme sesi baska bir ses olsa rahatsiz etmeyecek boyuttadir.
Yani itiraf edin siz sesten degil, birilerinin sevistigini bilmekten rahatsiz oluyorsunuz.

Canım benim sen eşinle sevgilinle bağıra çağıra işte bu daha sert diye sevişebilirsin ya da tv sesi çamaşır süpürge açabilirsin ama beni rahatsız ederse bu uykumdan kalkarsam kapına kadar gelirim ay ne bu demem asla çünki çalışanım ben senin yüzünden uykumu bölemem

kimse sessiz sedasız sevşsinler demiyor ama özgürlük naraları atılacak konu da değil bu.eğer saygı duymaksa onlarda benim hakkıma saygı duymalı gecenin üçünde böğürmelerle uyanmak zorunda değil kimse.üstelik gerçekten iğrenç olabiliyo o sesler.milletin özel hayatını niye canlı yayında dinleyelim ya ıykk :KK70:

yok kuzum biz bilmiyoz bence sevişmeyi :mad:

3 bebe var sende bide onların uyandığını düşünsene onlar rehavet içinde uyuyacak aksiyon bitince sen bebe uyutmaya çalışacaksın düşün

birilerinin sevişmesinden neden rahatsız olalım ki uykudan uyandıracak şekilde o vakitte her sesten rahatsız olurum şahsen yoksa sevişmek candır tü kaka değildir neden olsun ben komşumla yün çırpma ve vakitli vakitsiz süpürge açma huyu yüzünden de atisiyorum
Uykudan uyaricak sekilde olandan herkes rahatsiz olur, lakin burada yazilanlar ailesinden utanmak, cocuklarin duyma ihtimali, kadinlarin o sekilde hayal edilmesi, edepsizlik vs normal bir sekilde sevisme sesi gelmesinden rahatsizligi belirtiyor.

Canım benim sen eşinle sevgilinle bağıra çağıra işte bu daha sert diye sevişebilirsin ya da tv sesi çamaşır süpürge açabilirsin ama beni rahatsız ederse bu uykumdan kalkarsam kapına kadar gelirim ay ne bu demem asla çünki çalışanım ben senin yüzünden uykumu bölemem
Sen cok yanlis geldin arkadasim. Benim bagira bagira sevismeyi destekledigim yok, lakin normal konusma sesi geldigi gibi gelen sevisme sesi icin yapilan ithamlari aseksuel buluyorum.

evet yine utanirim neden utanmayayim? . ayni degil zaten. nasil sokakta insanlar bizi gormesin diye sevismiyorsak evlerimizde de sevisirken seslerimize dikkat edebiliriz. sevisme sesinden neden utaniyorsunuz sorusuna cevapti o sokakta sevisme konusu. madem bu sesler mahrem degil utanilmaz sokakta sevismenin nesi garip?

Ben yururken konusurken banyo yaparken sevisirken dikkat ediyorsam herkesin dikkat etmesini isterim. 3 yasindaki kizim bile hadi koss tuvalete dedigimde hayir anne evde kosulmaz asagida insanlar var diyorsa koca koca insanlar da bi zahmet ozen gosterecekler.
ben mahrem değil demedim, utanılmasına gerek yok dedim. bana göre mahrem olmasıyla utanılması farklı şeyler. bana göre bir hata kusur işlerseniz utanmanız gerekir, kendi evinizde bir çift olmanın gereği olan bir davranışta sesinize sahip çıkamamanız utanılacak bir şey değil en fazla gülünüp geçilecek bir şeydir.
elbette evimizde de sevişirken dikkat edebiliriz. buna itiraz etmem.
bakın konu ısrarla farklı bir noktaya gidiyor ama ilk örnek şuydu
gece saat 4 genel olarak herkesin uyuduğu bir saat ve uyumayan bir komşu sevişme sesini duymuş. muhtemelen komşular konu komşunun uyuduğu gerekçesiyle biraz daha rahat davranmışlar.
konuyu buradan alıp başka noktaya taşımanın bir manası yok.
sorduğum soruya verdiğiniz yanıtın üzerine diyecek bir şey yok. o zaten şahsınıza özel bir soru değil genel bir tespitti.
inleme vs böğürme kısmına bir şey diyemem ama, şahsen kusma sesi ya da balgam çıkarma sesi vs gibi yüksek desibelli boşaltım sesleri benim midemi bulandırır, böğürme sesi de ama kimseye nasıl evinde kusmasın balgam çıkarmasın demiyorsam böğürmesin de diyemiyorum
ama ohaaaa be deme hakkım da saklıdır.

Ailece oturdugunuzu düşünün babanız filan yaninizda veya akrabalariniz böyle kalabalık oturuyorsun
Yukarıdan aşağıdan bu sesler geliyor
rahatsız olmaz misiniz ? Bunu ahlaki açıdan söylemiyorum

Insan gibi bence. Başkasını rahatsız etmeden
insan gibi müzik dinlemek
insan gibi toplu halde yaşamak
insan gibi evde kosmamak gibi
Sevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.

Burda örnekler hep uç noktada. Çoğumuz çığlık atmıyor, ortalığı birbirine katmıyoruz zaten. Ama bazen dozu kaçabiliyor ya da olağan sesler çıkabiliyor. Bunu abartmanın, uçlara taşımanın bir anlamı yok bence. O çığlık çığlığa bağıranların da gerçek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen numaradır.

Uykudan uyaricak sekilde olandan herkes rahatsiz olur, lakin burada yazilanlar ailesinden utanmak, cocuklarin duyma ihtimali, kadinlarin o sekilde hayal edilmesi, edepsizlik vs normal bir sekilde sevisme sesi gelmesinden rahatsizligi belirtiyor.

Ben kendi adıma konu sahibinin konuyu açtığı ses seviyesine göre yorum yapıyorum böğürmekten falan bahsetti ki ben de şahit oldum öyle bi ilişkiye

Sevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.

Burda örnekler hep uç noktada. Çoğumuz çığlık atmıyor, ortalığı birbirine katmıyoruz zaten. Ama bazen dozu kaçabiliyor ya da olağan sesler çıkabiliyor. Bunu abartmanın, uçlara taşımanın bir anlamı yok bence. O çığlık çığlığa bağıranların da gerçek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen numaradır.

Kedilerde ses çıkarıyo :KK70:

Sen cok yanlis geldin arkadasim. Benim bagira bagira sevismeyi destekledigim yok, lakin normal konusma sesi geldigi gibi gelen sevisme sesi icin yapilan ithamlari aseksuel buluyorum.

Yoo çok doğru geldim ben sen derken sen üzerinden genele dedim sonuçta bir olur iki olur ee yeter derim

Konuda bahsi gecen cift belli ki duvarlarin kagit kadar ince oldugundan bihaber.yoksa zannetmem ki bilerek isteyerek apartmana naklen yayin yapmazlardi.
hickimse ev yasantisi ile ilgili ozelini apartmana yaymaz bilerek.
sevisme sesinden neden rahatsiz oluyosunuz diyenler olmus.hayret ettim.
apartman yasantisinda herturden yuksek tonajli gurultu diger sakinleri rahatsiz eder.bu kavga da olur kosusturma da olur inleme de olur.
bir baskasinin inleme saati bir baska ailenin uyku saatidir namaz saatidir bebek uyutma saatidir.
dolayisiyla kolaylikla hosgorulemez.
dusunun alt katta agir bir hastaniz var basinda bekliyorsunuz yukardan butur sesler geliyor.Allah askina buna nasil hosgoru ve toleransli bakilir.
isin makarasini yapmak zevkli olmus ama sagduyulu olup bu acidan da dusunmek gerek hanimlar.
bu sozkonusu cifti de usulunce uyarmanin bi yolu bulunmali.utandirmadan ve yuzgoz olmadan tabi.
apartman ici bir duyuru yazilabilir ustu kapali.konu sahibi bunu bir degerlendirin.

Şehrin her yanı müstakil ev zaten :KK66:
Çok memnun değiliz apartman dairesine tıkılmaktan cicim, amma ve lakin şartlar....

ben çok istiyorum ya şöyle kendime ait bir evim olsun.millet sevişme sesinden rahatsız bende acaba çocuklar çok ses yapıyor mu alt kata ses gidiyor mu diye rahatsızım.bizim apartmanda her daire davul zurna eşliğinde sevişse bile kendi gürültümüzden duymayız zaten :KK70:

Ailece oturdugunuzu düşünün babanız filan yaninizda veya akrabalariniz böyle kalabalık oturuyorsun
Yukarıdan aşağıdan bu sesler geliyor
rahatsız olmaz misiniz ? Bunu ahlaki açıdan söylemiyorum

Insan gibi bence. Başkasını rahatsız etmeden
insan gibi müzik dinlemek
insan gibi toplu halde yaşamak
insan gibi evde kosmamak gibi
Iste bu sebeple saat 4 uygun oluyor.
:KK53:
Emin ol akrabalarla otururken cikan ses dunyadaki butun sevisme seslerini bastirabilir :KK53:

Sephoraa deme öyle nasıl insani değil senden böyle bi yorum beklemezdim haddim olmayarak

ama. inan. öyle sevişenler var yazdım hatta bilmem okudun mu önce biz uyanıyoduk kardeşim korkup yanıma çıkıyodu ranzada aksiyon bitmeye yakın şahısların ikiz bebeleri aglıyodu üstüne korkuyorlardı demek ki amacım. burda bişeyleri diretmek değil ama yeminle var öyle tipler kendine hakim olamıyo de teshirci de adı neyse artık ama var

X