Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

tanamera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
522
466
Geçen ay üst katımızdaki daireye yeni bir kiracı taşındı. Şu saatte inleme seslerinden uykumuz kaçtı. Psikolojimiz bozuldu. Kardeşim insan biraz daha sessiz işini halleder.
Eşip çıkıp uyaracağım diyor. Bende ne diyeceksin uyarmak için diyerek onu engelliyorum ama çocuklar duyarsa da kötü olacak.
Bu durumda nasıl uyarmalıyız ki bu vatandaşları

Son düzenleme:
Saatte bir şey yok, bunlar inleme saatleri de ses ayarları ile oynamaları lazım.

Biz öğrenci evindeyken böyle bir sorunumuz vardı, kapılarına isimsiz not bıraktık olmadı, biz de zillerini çalıp çalıp kaçmaya başlamıştık onlar başlayınca, öyle öyle yıldırmıştık.

Siz de bi not bırakın, farkında değillerdir belki, utanır kendilerine çekidüzen verirler.

Nasıl yani sende mi inlemek isteyenlerdendin :)

Kova hatunu rumuzlu arkadaş yazmış zurna çalabilirsin

buraya yazılmaz anlamında söylemeye çalıştım, insanın yediği içtiği seviştiği kimseyi ilgilendirmez, siz de dinlemeyin ayıptır demek istedim. ironim anlaşılamamış.

Fazla kaptırmışlardır kendilerini dikkat edememişlerdir ev hali olur öyle. Tavana tıklatmak iyidir bi toplarlar kendini emin ol

Ayni durum bizdede vardi yoneticiyle haber yolladik. Artik daha az sesleri geliyor :)

Her şeyi anlarım da imam olduğunu neden yazma gereği duydunuz onu anlamadım.
Benim çocuklarım olsa onlar için endişe ederdim sadece. Bence bir kağıda çocuklarınızın seslerden olumsuz etkilendiğini, onlara yalan söylemek istemediğinizi yazın posta kutusuna atın. Umarım anlayış gösterirler. Başka türlüsü benim aklıma gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…