Üst Kattakilerin Bu Saatte İnlemesi

bekar olsam bilmesem harbiden şurda okuduklarımdan seks neymiş be diye bi ürperirim yorumlar tamamen haz üzerine seks aşktır da aynı zamanda ne bileyim şevkattir biraz ya da ben öyle yaşıyorum ne bileyim kadiş

Kişisel özgürlük tabi ama başkalarının özgürlüğüne de girmemeli. Toplum içinde yaşıyoruz dikkat etmemiz gerekiyor buna ya da en azından yatak odasına ses yalıtımı yapıp keyfine bakmalı

Konuşsan bi dert konuşmasan bi dert aslında çirkeflik yapıcaksın süreklikiği varsa ertesi gün görüp "Kız ne ateşliydi öyle geceniz parçaladı seni"

Biz kanla besleniyoruz, analar ağlasın istiyorum kötülük hakim olsun gençler ölsün. Yan dairede kadın dayak yerken viski kadehlerimizle kahkahalar atıyoruz... asla prensiplerimizden ödün vermeyiz ya sevişme sesi gelecek ya dayak çünkü. Ne münasebet insanlar her türlü sesten rahatsız olamaz. sevismeden rahatsız olan dayak sesinden hoslaniyordur. Ayyyyyy keskeeeeee bir kaç şiddet sesi duySam da rahatlasam

yani düşünsene kadın bildiğin elalemin adamının fantazilerini süslemiş kadın gör işte vs ne kadar çirkin

resmen içim. acıdı şu an da geyik değil valla üzüldüm bir gram zevk alacam diye bu ne çile beah
çok dikkat ediyorum yazdım. komşu rahatsız olursa olsun banane tarzında bişey yazmadım.sende herkesin yorumuna bi cevap yazma derdindesin.aman üzülme yazık

bizim ev çok eski belki yeni evlerde dikkat ediliyodur

Hahaha manyak

Bu sesten rahatsiz olanlar ayni yukseklikte tv sesinden, ayni yukseklikte bulasik yikama sesinden falan da rahatsiz oluyorlar mi durustce soylesinler, bagira bagira binayi inletmekten bahsetmiyorum ama belli belirsiz sevisme sesi oldugu anlasilacak kadar gelen iniltiden de rahatsiz olmuyorlar mi?
Ayni yukseklikte sevisme degil de konusma sesi olsa rahatsiz olacaklar miydi?
Bagira bagira yapiliyorsa sadece sevisme eylemi degil herhangi bir ses toplu yasam kuralina aykiri olur. Lakin gecenin bir yarisi eyvah sevisiyorlar babamdan utanirim, cocugum duyar diye dusundugunuzden dolayi kizmiyor musunuz?
Lutfen durust olun, eminim ki sikayet edenlerin %90 inda sevisme sesi baska bir ses olsa rahatsiz etmeyecek boyuttadir.
Yani itiraf edin siz sesten degil, birilerinin sevistigini bilmekten rahatsiz oluyorsunuz.

bekar olsam bilmesem harbiden şurda okuduklarımdan seks neymiş be diye bi ürperirim yorumlar tamamen haz üzerine seks aşktır da aynı zamanda ne bileyim şevkattir biraz ya da ben öyle yaşıyorum ne bileyim kadiş

kimse sessiz sedasız sevşsinler demiyor ama özgürlük naraları atılacak konu da değil bu.eğer saygı duymaksa onlarda benim hakkıma saygı duymalı gecenin üçünde böğürmelerle uyanmak zorunda değil kimse.üstelik gerçekten iğrenç olabiliyo o sesler.milletin özel hayatını niye canlı yayında dinleyelim ya ıykk

yok kuzum biz bilmiyoz bence sevişmeyi

yani düşünsene kadın bildiğin elalemin adamının fantazilerini süslemiş kadın gör işte vs ne kadar çirkin

Canım benim bu düşünce de çirkin ama haklısın tabi ki kim bilir kimin hayali oldun. Milleti umursayan bir tip değilim ama saygı da duyarım.

Ailece oturdugunuzu düşünün babanız filan yaninizda veya akrabalariniz böyle kalabalık oturuyorsun
Yukarıdan aşağıdan bu sesler geliyor
rahatsız olmaz misiniz ? Bunu ahlaki açıdan söylemiyorum
Ee 33 sayfadan çıkan sonuç ne? Şimdi susturuculu mu sevişiyoruz, susturucusuz mu?
Insan gibi bence. Başkasını rahatsız etmeden
insan gibi müzik dinlemek
insan gibi toplu halde yaşamak
insan gibi evde kosmamak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…