- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Bu sesten rahatsiz olanlar ayni yukseklikte tv sesinden, ayni yukseklikte bulasik yikama sesinden falan da rahatsiz oluyorlar mi durustce soylesinler, bagira bagira binayi inletmekten bahsetmiyorum ama belli belirsiz sevisme sesi oldugu anlasilacak kadar gelen iniltiden de rahatsiz olmuyorlar mi?
Ayni yukseklikte sevisme degil de konusma sesi olsa rahatsiz olacaklar miydi?
Bagira bagira yapiliyorsa sadece sevisme eylemi degil herhangi bir ses toplu yasam kuralina aykiri olur. Lakin gecenin bir yarisi eyvah sevisiyorlar babamdan utanirim, cocugum duyar diye dusundugunuzden dolayi kizmiyor musunuz?
Lutfen durust olun, eminim ki sikayet edenlerin %90 inda sevisme sesi baska bir ses olsa rahatsiz etmeyecek boyuttadir.
Yani itiraf edin siz sesten degil, birilerinin sevistigini bilmekten rahatsiz oluyorsunuz.
Öyle ama napimm
Ee 33 sayfadan çıkan sonuç ne? Şimdi susturuculu mu sevişiyoruz, susturucusuz mu?
Bu sesten rahatsiz olanlar ayni yukseklikte tv sesinden, ayni yukseklikte bulasik yikama sesinden falan da rahatsiz oluyorlar mi durustce soylesinler, bagira bagira binayi inletmekten bahsetmiyorum ama belli belirsiz sevisme sesi oldugu anlasilacak kadar gelen iniltiden de rahatsiz olmuyorlar mi?
Ayni yukseklikte sevisme degil de konusma sesi olsa rahatsiz olacaklar miydi?
Bagira bagira yapiliyorsa sadece sevisme eylemi degil herhangi bir ses toplu yasam kuralina aykiri olur. Lakin gecenin bir yarisi eyvah sevisiyorlar babamdan utanirim, cocugum duyar diye dusundugunuzden dolayi kizmiyor musunuz?
Lutfen durust olun, eminim ki sikayet edenlerin %90 inda sevisme sesi baska bir ses olsa rahatsiz etmeyecek boyuttadir.
Yani itiraf edin siz sesten degil, birilerinin sevistigini bilmekten rahatsiz oluyorsunuz.
kimse sessiz sedasız sevşsinler demiyor ama özgürlük naraları atılacak konu da değil bu.eğer saygı duymaksa onlarda benim hakkıma saygı duymalı gecenin üçünde böğürmelerle uyanmak zorunda değil kimse.üstelik gerçekten iğrenç olabiliyo o sesler.milletin özel hayatını niye canlı yayında dinleyelim ya ıykk
yok kuzum biz bilmiyoz bence sevişmeyi
Uykudan uyaricak sekilde olandan herkes rahatsiz olur, lakin burada yazilanlar ailesinden utanmak, cocuklarin duyma ihtimali, kadinlarin o sekilde hayal edilmesi, edepsizlik vs normal bir sekilde sevisme sesi gelmesinden rahatsizligi belirtiyor.birilerinin sevişmesinden neden rahatsız olalım ki uykudan uyandıracak şekilde o vakitte her sesten rahatsız olurum şahsen yoksa sevişmek candır tü kaka değildir neden olsun ben komşumla yün çırpma ve vakitli vakitsiz süpürge açma huyu yüzünden de atisiyorum
Sen cok yanlis geldin arkadasim. Benim bagira bagira sevismeyi destekledigim yok, lakin normal konusma sesi geldigi gibi gelen sevisme sesi icin yapilan ithamlari aseksuel buluyorum.Canım benim sen eşinle sevgilinle bağıra çağıra işte bu daha sert diye sevişebilirsin ya da tv sesi çamaşır süpürge açabilirsin ama beni rahatsız ederse bu uykumdan kalkarsam kapına kadar gelirim ay ne bu demem asla çünki çalışanım ben senin yüzünden uykumu bölemem
ben mahrem değil demedim, utanılmasına gerek yok dedim. bana göre mahrem olmasıyla utanılması farklı şeyler. bana göre bir hata kusur işlerseniz utanmanız gerekir, kendi evinizde bir çift olmanın gereği olan bir davranışta sesinize sahip çıkamamanız utanılacak bir şey değil en fazla gülünüp geçilecek bir şeydir.evet yine utanirim neden utanmayayim? . ayni degil zaten. nasil sokakta insanlar bizi gormesin diye sevismiyorsak evlerimizde de sevisirken seslerimize dikkat edebiliriz. sevisme sesinden neden utaniyorsunuz sorusuna cevapti o sokakta sevisme konusu. madem bu sesler mahrem degil utanilmaz sokakta sevismenin nesi garip?
Ben yururken konusurken banyo yaparken sevisirken dikkat ediyorsam herkesin dikkat etmesini isterim. 3 yasindaki kizim bile hadi koss tuvalete dedigimde hayir anne evde kosulmaz asagida insanlar var diyorsa koca koca insanlar da bi zahmet ozen gosterecekler.
Sevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.Ailece oturdugunuzu düşünün babanız filan yaninizda veya akrabalariniz böyle kalabalık oturuyorsun
Yukarıdan aşağıdan bu sesler geliyor
rahatsız olmaz misiniz ? Bunu ahlaki açıdan söylemiyorum
Insan gibi bence. Başkasını rahatsız etmeden
insan gibi müzik dinlemek
insan gibi toplu halde yaşamak
insan gibi evde kosmamak gibi
3 bebe var sende bide onların uyandığını düşünsene onlar rehavet içinde uyuyacak aksiyon bitince sen bebe uyutmaya çalışacaksın düşün
Uykudan uyaricak sekilde olandan herkes rahatsiz olur, lakin burada yazilanlar ailesinden utanmak, cocuklarin duyma ihtimali, kadinlarin o sekilde hayal edilmesi, edepsizlik vs normal bir sekilde sevisme sesi gelmesinden rahatsizligi belirtiyor.
Şehrin her yanı müstakil ev zatenmüstakil eve taşınıyosunuz ondan sonra kop kop
Sevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.
Burda örnekler hep uç noktada. Çoğumuz çığlık atmıyor, ortalığı birbirine katmıyoruz zaten. Ama bazen dozu kaçabiliyor ya da olağan sesler çıkabiliyor. Bunu abartmanın, uçlara taşımanın bir anlamı yok bence. O çığlık çığlığa bağıranların da gerçek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen numaradır.
Sen cok yanlis geldin arkadasim. Benim bagira bagira sevismeyi destekledigim yok, lakin normal konusma sesi geldigi gibi gelen sevisme sesi icin yapilan ithamlari aseksuel buluyorum.
Onların canı acıyor ayol. Erkek olan enseye geçiriyor dişleri ondan...Kedilerde ses çıkarıyo
Şehrin her yanı müstakil ev zaten
Çok memnun değiliz apartman dairesine tıkılmaktan cicim, amma ve lakin şartlar....
Iste bu sebeple saat 4 uygun oluyor.Ailece oturdugunuzu düşünün babanız filan yaninizda veya akrabalariniz böyle kalabalık oturuyorsun
Yukarıdan aşağıdan bu sesler geliyor
rahatsız olmaz misiniz ? Bunu ahlaki açıdan söylemiyorum
Insan gibi bence. Başkasını rahatsız etmeden
insan gibi müzik dinlemek
insan gibi toplu halde yaşamak
insan gibi evde kosmamak gibi
Sevişmek çok insani bir eylem değildir. Ve bildiğim kadarıyla sevişirken ses çıkaran tek varlık insandır zaten. Bu şartlarda insan gibi sevişiyoruz.
Burda örnekler hep uç noktada. Çoğumuz çığlık atmıyor, ortalığı birbirine katmıyoruz zaten. Ama bazen dozu kaçabiliyor ya da olağan sesler çıkabiliyor. Bunu abartmanın, uçlara taşımanın bir anlamı yok bence. O çığlık çığlığa bağıranların da gerçek olduğunu düşünmüyorum, muhtemelen numaradır.