üst kat komşu

Şuan benim yan komşumda acmis tvyi bangır bangir ses geliyo üstelik oturma odalari benim yatak odamin dibi yani benim yatak odamin arkasi onlarin salonu. birde sohbetleri koyu olsa gerek kahkahalar sohbetler havada ucusuyo. Suan saat gece 01:35 cocuklarim bilmem kacinci uykusunda. Ben ne yapayim o zaman kapilarinami dayanim.. insanlarin 3 kurusluk keyfi var zehir etmeyin..
Benimde yatak odamin bitişik duvari yan komşunun salonu. Böyle sacma mimari mi olur. Evi almadan once hic dikkat etmemistik, meğer ne kadar onemliymis. Biz 3 yıldır uyuamıyoruz bu yüzden, siz nasil uyuyabiliyorsunuz

Sizde zart zurt kapılarına giderek tahrik etmeyin insanları kimin ne olduğu belli mi? Benim üst kattakiler yeni evli sürekli bağrış çağrış kavga ediyorlar tabak çanak Allah ne verdiyse ben çıkıp öldüreyim o zaman onları üstelik bebeğimde uyuyor oluyor bazen. Bu kadar tahammülsüzlükte iti değil sürekli olsa haklısınız ama zaten arada bir geliyorlarmış.

Benimde yatak odamin bitişik duvari yan komşunun salonu. Böyle sacma mimari mi olur. Evi almadan once hic dikkat etmemistik, meğer ne kadar onemliymis. Biz 3 yıldır uyuamıyoruz bu yüzden, siz nasil uyuyabiliyorsunuz
Bizde hiç dikkat etmedik daha sonradan ogrendik. Valla uyuyamiyoruz ki. Arada disarda gorunce kibarca uyariyorum abla kusura bakma bizim yatak odasi sizin solununuzun arkasinda ya çok ses geliyor biraz dikkat edebilirmisinz diyorum oda kusura bakma cnm dikkat ederim der. Napim yani kadinin bozagini sıkamamki.

Bizde hiç dikkat etmedik daha sonradan ogrendik. Valla uyuyamiyoruz ki. Arada disarda gorunce kibarca uyariyorum abla kusura bakma bizim yatak odasi sizin solununuzun arkasinda ya çok ses geliyor biraz dikkat edebilirmisinz diyorum oda kusura bakma cnm dikkat ederim der. Napim yani kadinin bozagini sıkamamki.
Apartmanda yaşamanın bi adabı vardir ama bilemiyorum cok ses gelmiyor size demekki. Ben dedikodularini sırlarını bile biliyorum 🙄😂

Apartmanda yaşamanın bi adabı vardir ama bilemiyorum cok ses gelmiyor size demekki. Ben dedikodularini sırlarını bile biliyorum 🙄😂
Ya tabiki oyle ama ben kavgacı insanları hic sevmiyorum kavga pek etmem bir kadin kendini kaybedicek kadar cigrindan cikmamali bizlere yakismiyor. Bir kadin kisa ve oz sozleriyle tavirlariyla konusmli bana gore tabi herkesin yapisi farkli bende boyle bir insanim herkesin karakterine saygım sonsuz ama kimse kimsenin kapina dayanamz bence bu boyle. Evet rahatsiz oluyoruz ama yapical birsey varmi yok napim🤷🏼‍♀️ ben cocuklarimi hergun uyariyorum daha yavas konusun yuksek sesle konusmayin ses cikartmayin bunlari gunduz soyluyorum tabiki cunku saat 21.30 oldumu dogru yataga asla 22 de yatamazlar belli basli kurallarim var o saatten sonra da anne baba saati yapiyoruz artik bizim de oturup dinlenmeye bi cay kahve icmeye ihtiyacimiz var basbasa sohbet mubabbet etmeye. Biraz kuralci bir yapim var ama malesef kuralsizda duzen olmuyor

X