bir üst kat komşu davası

benim bi üst kat kiracısı bahar- yaz- sonbahar boyunca balkon demirlerine vurdu sabaha kadar güvercinler konmasın diye.

abartıyorsam namerdim 15 dkda bir tıktıktık ses geliyordu gecenin 6sına kadar.

ne olduğunu bile anlayamadım, başta üni çağında oğlu mastürbasyon yapıyor bile sandım sonra bu kadar olamaz dedim. meğer kadın titizlik hastasıymış güvercinler balkonu pislemesin diye nöbet tutmuş aylarca tıktıklamış. gitti de anca kurtuldum.

çok tuhaf tipler var ülkede cidden.

Gürültü cezası epey artmış 800 tl diye sanırım

Merhaba bayanlar 2017nin ilk gününde olayla uyandık haberlerde olan olaylar bir ayrı üzücü zaten onun dısında biraz geç yattığımız için geç kalkacaktık ama üst kat komşularımızın gürültüsüyle uyandık. Öncelikle şöyle söyleyim 2 yıldır üst kat komşularımız asırı gürültücü sürekli yerinden oynayan mobilya sesleri çocuk sesleri ayak sesleri artık dayanamıyoruz gece yok gündüz yok çocuklardan nefret ettim artık komsulugumuzda yok bir kaç kere selam vermeye kalktm resmen kafasını cevirdi aynı anda kapıdan girecek oluyoruz yön değiştiriyorlar tuhaflar yani eşimde gürültülere karsın bir defa duvara vurmaya basladı son günlerde bugünde aynı şey oldu karsıdanda vurma ve agır hakaretler oldu eşimde bagırdı dısarı cıktı ama kapılarına gidecekti ama zor durdurdum biz ne yapabiliriz bu konuda bana yardımcı olurmusunuz? Haklarımız nelerdir?
yazdiginiz seyler apartman hayatinda normal seyler luks bir site olmasi durumu degistirmez

allah askına bir gun suraya konu acıp dert yandıgımda nolur yalvarırım başka yerlere cekmeyın ... demek istedgım elit bir semt olmasına ragmen ama bu tarz anlayıssız gürültücü konusmak istesek yüz cevıren selam almaktan kaçan insanlarla zor bir ekstra demek istediğim elit yer diye gelıyoruz ama kendı evımızde bıle rahat edemıyoruz. yani durumun elitlikle varoşlukla alakası yok tamamen insanlıkla alakalı
Durum elitlikle değil de insanlıkla alakalıysa bunu belirtebilirdiniz.Üst komşumdan yakınayım derken kendinizi eksik ifade etmezdiniz o zaman.Umarım elit sitenizdeki elit komşunuzla sorununuzu halledebilirsiniz.Zira insan nerde yaşıyor olursa olsun karşısındaki insan olmayınca işi zorlaşıyor. İyi akşamlar.

her yerde senın gıbı anlayıslı insanlar olsa böyle sorunlar hiç yaşamayız... özverine hayran kaldım canım umarım sende bu özverinin karsılıgını alırsın üst komsundan :KK43:
Üç senelik evliyim hiç sevmem gürültüyü özellikle hamileyken tam benim üstümde oturanlar cenazeleri vardı üç gün sabrettim cenaze evidir kapılarına gidilmez diye ama bütün gün 10 tane cocuk tepemde tepiniyo gece yatağa giriyoz büyüklerin sohbeti muhabbeti bitmiyo gece iki lere uc lere kadar balkona sigara içmeye çıkanlar lak lak yapiyo en sonunda bi gün migrenim tuttu ilaçta alamiyorum çıktım rica ettim kusura bakmayin bu şekilde gelmek istemezdim vs ama duramiyorum bugün başım agriyo hamileyim ilaç alamiyorum diye aşağı indim yine aynı değişen bişey yok o gün dedim ben asagidakilere çocuğum yüzünden rahatsızlık vermicem diye o bahsettiğim karsimdakilerin ustunde olmasına ragmen bize ses geliyor girişte oturanlara kadar gidiyomus her gece duvara vuruyor onlarda anlayissiz bir toplumuz malesef birbirimize saygımız yok

polisi arayin, gerci onlarda sonra size cagirirmi bilmem ( bizim catlak komsu benim cocuklarimin psikilojisi bozuluyor kapima polis gonderip duruyorlar diye bizden sikayetci olmustu ). apartman yoneticisine ev sahibine gerekirse gunde elli defa arayarak sikayet edin .

ses yalıtımı yok malesef birde hanımefendı halı sermıyormus yerleş cıplak ve ayak seslerini mobılya seslerini nedenını tahmın edersınız az cok
Halı sermiyorsa, ses çıkarmayan terliklerden kullanacak.
Benim de evimde az halı vardır ama daima yumusak tabanlı şeylerle gezeriz.
Görgü ve nezaket kurallarını bilmeyen insanların, kalabalık ortamda yaşamasına sinir oluyorum.
Bir arkadaşımın üst kat komşusu, camdan aşağıya yedikleri her çöpü atıyordu.
Sitenin bahçesini çöplük zannediyorlardı, o geldi aklıma.
Çıkmayın arkadaşım köyünüzden, zorla mı!

Illaki zor durumdur, benimde oğlum var oda kosuyor bazen halıda değil yerde oynuyor uyarıyoruz söylüyoruz ama ne kadar başarılı oluyoruz meçhul, bizim aşağı kattada cocuklu aile var yeni taşındık cok gürültü geliyor sanki bizim evin icinde, kadini gördüm apartman girişinde sesimiz geliyor mu cocuklarin dedi ben bişey demedim ilk etapta kadin çocuğunun 5 yaşında hiperaktif olduğunu durduramariklarini söyledi diyecek söz kalmadı... belki sizin komşunuzun çocuğundada böyle bir durum vardir... kadin sürekli uyariyor sesi geliyor ama durmuyor cocuk konussaniz daha iyi olur

benim bi üst kat kiracısı bahar- yaz- sonbahar boyunca balkon demirlerine vurdu sabaha kadar güvercinler konmasın diye.

abartıyorsam namerdim 15 dkda bir tıktıktık ses geliyordu gecenin 6sına kadar.

ne olduğunu bile anlayamadım, başta üni çağında oğlu mastürbasyon yapıyor bile sandım sonra bu kadar olamaz dedim. meğer kadın titizlik hastasıymış güvercinler balkonu pislemesin diye nöbet tutmuş aylarca tıktıklamış. gitti de anca kurtuldum.

çok tuhaf tipler var ülkede cidden.
Yazık kız sana
Cidden çok tuhafmış şükür kurtulmuşsun

aynen öyle ama takmıyordum artık zaten ailem de çok sesli.

en güzeli birer kulaklık almak. ondan geçse de ses rahatsız edici olmuyor.
Ben yurtta 10 kızın içinde uyuyordum bağışıklık oldu konuşurken küt gidiyordum

Kendi çocukları gürültücü olanlar savunur,evet :KK70:
Ne münasebet. Benim komşum hep gürültücüydu 2 tane oğlu yüzünden çocukların kahkahalari aglamalari kırıp dökmeleri annelerinin bagrislari. 2 kere bile beni rahatsız etmedi.
Şimdi bebeğim var öyle ağlama krizlerimiz de yok bu tamamen bakış açisı ve tahammül sınırı ile ilgili. Mesela karı koca kavgası duymaktan nefret ederim ama çocuk sesi beni neselendirir.

Genetik Can'ım ya genlerden geliyor babaannem de misafirler varken uyurdu

benim anane de öyle ama geçmemişse bana demek :KK53:

Ne münasebet. Benim komşum hep gürültücüydu 2 tane oğlu yüzünden çocukların kahkahalari aglamalari kırıp dökmeleri annelerinin bagrislari. 2 kere bile beni rahatsız etmedi.
Şimdi bebeğim var öyle ağlama krizlerimiz de yok bu tamamen bakış açisı ve tahammül sınırı ile ilgili. Mesela karı koca kavgası duymaktan nefret ederim ama çocuk sesi beni neselendirir.

buna ben de katılıyorum. çocuk sesi beni rahatsız etmiyor ama kavga sesinden nefret ediyorum ya da tv sesinden nefret ederim.:sinirli:

3cocugum var ben de çok ama çok isterdim otur evladım sessiz yürü dediğimde bunu yerine getirsinler. En büyüğü 5.5 yaşında. Oğlum astım hastası ve hal seremiyorum. Ne kadar dikkat etsek de ses oluyor alt kattan da bana çok ses geliyor yapacak birşey yok. Çocuk sesine çok engel okunmuyor. Ama yetişkin kavgası sohbeti tadilat temizlik sesine müdahale edilebilir

En iyisi müstakil ev apartmandada oturdum mutlaka ayılar denk geliyor , çocuk gürültüsüde oluyor ki benimde üst katımda öğretmen eş vardı gitmiş kızına ki 3 yaşında topuklu ayakkabı almış söylediğimdede güldü sadece , o anlayış ve empati yapmadıksa başkası zaten yapmaz neyseki kendi yeni müstakil evimize geçtikte kurtulduk , allah herkesi böyle ayılardan empati kuramayan yobazlardan kurtarsın parası var diye insanlarla alakalı olmayanlardan , çektirende inşallah başkasına o 2 kat çektirir

Sizin için avukat ev arkadaşıma konuyu danıştım. Eğer ki bu durumu sistematik hale getirdilerse, savcılığa "kişilerin huzur ve sükununu bozma" suçundan suç duyurunda bulunabilirsiniz. Hakaret için de ayrıca bir dava açabilirsiniz.

X