üst komşu şanssızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
benim kız da polis telsizi var onu alıp geleyim valla bak çok gerçekçi acayip tırsarlar

babamın polis bi arkadaşı var acaba onu kapıya getirtsek falan korkarlar mı bilmiyorum ki.

ya cidden sinirim bozuldu tatile mi gitsem acaba bikaç gün gerçekten hani diğer eve gitsem orası da böyle deli kadın başlıyor 5te. iyice dişi hulk gibi oluyorum yani insan katil olur artık. ne kadar lüks olmuş sessizlik ülkede ya. hani bilseniz çok nezih semtler üstelik yaşadığım ve merkezi aşırı derecede.

Canlari cikain boyle insanlarin canlariii insanlari delirttikten sonra defol giderlwr yada siz yapamazsiniz cikarsiniz o evden ben su anda cikiyorum delirtiyolar insani

valla cidden iyi değilim aylardır çekiyorum az duruluyorlar gene başlıyorlar ama bikaç gündür her gün çığlık anırma böğürme sevişme sesi dinlemekten sinirim bozuldu yani ben elalemin meraklısı mıyım dinleyeyim. hani kulağımı dayayıp dinlesem neyse baya çığlık atıyor karı ya

ellerim titriyor resmen sinirim bozuldu gece gece.

Sakin olun evet coook zor bir durum sessizlik gercekten parayla satin alinacak seviyeye geldi anlayos da oyle utanma duygusunu hic soylemiyrum bile utansalar bunlari yapmazlar nasil bir cozum bulunur hic bilemiyrm laf arsizlariyla ugrasmak cahille ugrasmakla ayni yani Allah yardimciniz olsun

Sakin olun evet coook zor bir durum sessizlik gercekten parayla satin alinacak seviyeye geldi anlayos da oyle utanma duygusunu hic soylemiyrum bile utansalar bunlari yapmazlar nasil bir cozum bulunur hic bilemiyrm laf arsizlariyla ugrasmak cahille ugrasmakla ayni yani Allah yardimciniz olsun

cahiller zaten ya cahil olmasalar şöyle hareketler yaparlar mı inadına yaparlar gibi. hayır aa nasılsa doktor kız pisleşmez ehehe bekarlıktan kıskanıyordur oh aşkım daha da çatlatalım kafasında olmasalar etinden et kopuyormuş gibi tüm apartmanı inletmezler.

valla sabaha kadar rock müzik dinleticem bakalım nolacak. biraz da onların keyfi kaçsın

Ses icin noter getirilip ses ölcumu yaptiriliyomus ceza hükmü veriliyomus boyle birseye basvurulabilir evde huxurunuz kalmaz ben esimin cocugumun boyle seslere maruz kalmasini asla istemezdim Allahim yasatmasin

cahiller zaten ya cahil olmasalar şöyle hareketler yaparlar mı inadına yaparlar gibi. hayır aa nasılsa doktor kız pisleşmez ehehe bekarlıktan kıskanıyordur oh aşkım daha da çatlatalım kafasında olmasalar etinden et kopuyormuş gibi tüm apartmanı inletmezler.

valla sabaha kadar rock müzik dinleticem bakalım nolacak. biraz da onların keyfi kaçsın

Aa bekarmisinizzz o zamn aynen son ses muzikk ve alttan viledayla vurma onlar durunca siz baslarsiniz hahayttt

Ses icin noter getirilip ses ölcumu yaptiriliyomus ceza hükmü veriliyomus boyle birseye basvurulabilir evde huxurunuz kalmaz ben esimin cocugumun boyle seslere maruz kalmasini asla istemezdim Allahim yasatmasin

ya gerçekten hani abartı boyutta olmasa sessizlikte duyulabilir olsa gerçekten bişi demezdim gülerdim duymazlıktan gelirdim ama uykudan uyandırıp böyle dibimde yapıyorlarmış kadar duyunca sinirim bozuldu yani sapık mıyım ben milleti dinlemekten zevk almak sapıklıktır bana göre. önemsememem için sağır olmam lazım ki kulaklık falan da takıyorum daha ne yapayım artık.

evin en sıcak ve sessiz odası benim odam ondan muhtemelen tepeme yatak odası yaptılar ne kadar bahtsızım. mesela babamın kulakları duymaz annem de uyudu mu uyanmaz belki orda olsalar bu kadar sinirim bozulmazdı duysam da.

ama mesela uyanık saatlerdeyse konuşuyorum evdekilerle ablam diyor ben de duydum odamdan annem diyor mutfaktan duydum oha artık ya. kaç tane insan geldi geçti gençler bekarlar evliler hiçbirini duymadık. hiçbiri mi sevişmedi

Aa bekarmisinizzz o zamn aynen son ses muzikk ve alttan viledayla vurma onlar durunca siz baslarsiniz hahayttt

evet bekarım ama ailemle yaşıyorum annem babam ablam ananem. hep beraber sevişme dinliyoruz ne güzel demi :)

işin kötüsü annem sürekli bana sessiz ol kızım yapma kızım falan diyor onu da payladım artık. haksız duruma düşmeyelim diyor. haklı oluyoruz da noluyor dedim yani. haklı olunca kimse madalya vermiyor karşı taraf utanıp da haddini bilmiyor.

evet bekarım ama ailemle yaşıyorum annem babam ablam ananem. hep beraber sevişme dinliyoruz ne güzel demi :)

işin kötüsü annem sürekli bana sessiz ol kızım yapma kızım falan diyor onu da payladım artık. haksız duruma düşmeyelim diyor. haklı oluyoruz da noluyor dedim yani. haklı olunca kimse madalya vermiyor karşı taraf utanıp da haddini bilmiyor.

Tüüüü kahrolmak helak olmak yakindin ay nasil migem bulandi gece gece ailecek bu rezillege dur diyin polis faln ne biliyim ya bn oyle yapardim kesin cozum bulunmali ev sahibiyla konustunuz mu o gelip dinlesin bakin neler oluyo ailecek rezillege katlaniyrz tarzinda...

Tüüüü kahrolmak helak olmak yakindin ay nasil migem bulandi gece gece ailecek bu rezillege dur diyin polis faln ne biliyim ya bn oyle yapardim kesin cozum bulunmali ev sahibiyla konustunuz mu o gelip dinlesin bakin neler oluyo ailecek rezillege katlaniyrz tarzinda...

ya kadının umru değil çok zengin çok mülkü var kirasına bakıyor emlakçıya devretmiş hepsini sözleşmeleri bile o yapıyor çok da vurdumduymaz bir kadın bilmiyorum yani sallıcağını sanmıyorum kapıcıyla konuştum da o baya tanıyor yok sallamaz emlakçıyla konuş dedi. hacı teyzeymiş bi de :KK70: belki emlakçıyla konuşurum yarın ama nası dicem bilmiyorum yani

Acikca soylenmez ya yapan namussuz olabilir ama bi edep vardir insanda ben direk soyleyemezdim sesleri cok geliyor ailecek duymamamiz gereken seylere maruz kaliyoruz ahlaksiz seyler oluyo tarzinda konusabilirsin Edep yahuuu edepppp

Acikca soylenmez ya yapan namussuz olabilir ama bi edep vardir insanda ben direk soyleyemezdim sesleri cok geliyor ailecek duymamamiz gereken seylere maruz kaliyoruz ahlaksiz seyler oluyo tarzinda konusabilirsin Edep yahuuu edepppp

hmm evet bak bu kelimeler iyi oldu tamam böyle derim. emlakçıyla aram iyi bi süre kirada kalmıştık konuşmuştuk hatta bana sen gel benim yanımda çalış ağzın iyi laf yapıyo demişti şakasına hatırlar belki beni.

valla gidip adama ağlıcam sanırım çok sinirlerim laçka çünkü.

ben 58 m2 kare evde 5 kisi yasiyoruz. evde kimse yok gibiyiz. saglik sorunu disinda olan kisilerin bu tur davranislari cok cirkin

gerçekten öyle. istenirse gayet sessiz olunabilir valla istemeye de gerek yok insan kendi rahatsız olur yüksek sesten gürültüden ya. benim kulaklarım acıyor valla yüksek sesli bişi olunca yere bişi bile düşürsem içim cız ediyor.

müzik açmıştım bu gece çok ses yaptıkları için artık kapattım müziği ama kafam şişti yani. muhtemelen ben daha çok rahatsız olmuşumdur. ama arif olan anlar diye düşünüyorum. rahatsız edersen rahatsız ederim bu kadar basit.

Aynı komşudan bizim üst katta da var malesef. Kadını bir iki uyardım baktım hala gecenin bir yarısı süpürge yapmaya devam ediyor artık müdahale etmeyip Allah'a havale ediyorum çünkü kocası da bu temizlik durumundan baymış durumda anlaşılan . Eşimle bu bizim sınavımız herhalde diyoruz Allah sabır versin anlayışsız ve saygısız insanlara yapılabilecek bir şey yok malesef. Allah daha beterinden korusun ne diyim... Yalıtımsız evler... sizin kattan tavana yalıtım yaptırabilirsiniz biz düşündük ama henüz uygulayamadık.

Aynı komşudan bizim üst katta da var malesef. Kadını bir iki uyardım baktım hala gecenin bir yarısı süpürge yapmaya devam ediyor artık müdahale etmeyip Allah'a havale ediyorum çünkü kocası da bu temizlik durumundan baymış durumda anlaşılan . Eşimle bu bizim sınavımız herhalde diyoruz Allah sabır versin anlayışsız ve saygısız insanlara yapılabilecek bir şey yok malesef. Allah daha beterinden korusun ne diyim... Yalıtımsız evler... sizin kattan tavana yalıtım yaptırabilirsiniz biz düşündük ama henüz uygulayamadık.

aslında yeni evimizde yalıtım var ama yalıtım da bir yere kadardır bence. sıfır ses olması mümkün mü ki mümkünse kendi maaşımla ilk işim ses yalıtımı yaptırmak olur gerçekten. ama o kadar olabildiğini sanmıyorum.

gerçekten gündüzler çuvala mı girdi anlamıyorum. ben de senelerce geç yattım ama mutfaktan bulaşıklıktan bir şey alacaksam bile yavaşça alırdım ses çıkmasın diye. insanların hiç umru değil gerçekten

bu arada konuyu açtıktan sonra fark ettim şu anki evimizin üst katındaki adamın sevgilisi sanırım gün içinde uyuyor çok hafif bişi düşürme sesi duyuyorum bazen akşam dolanıyor sabaha kadar sanırım adamı yollayıp geri uyuyor. öyle olduğunu fark edince dün gündüz hep ses yaptım gece iyiydi. bugün de yapıcam. onun bozuk hayatından ben sorumlu değilim senelerce ben de geç yattım kimseyi rahatsız etmemişimdir. yaşı da küçük değil 25 üstü yaşta biriymiş annem görmüş.

valla beğenmiyorlarsa çıkar giderler ben kendi rahatımı bozamayacağım bu saatten sonra. ev sahibi olan benim en nihayetinde. annem etkilenmeme üzülüyor kira çıkalım falan diyor ama ben inat yaptım. hastalarsa tedavi olsunlar. hastalık bahane olamaz yani.

Su ev sahibi olayi beni delirtiyo evet onlar haksiz ama benim ev sahibi ust katta oturuyo bana geldi dediki ben ev sahibiyim.sen kiracisim ona gore davran yok bilmem 12 de bulasik yikiyomusum cocugum durmuyomus ses yapiyomus falan bana muhtac o ben parasini her ay nakit veriyorm hic aksatmadan o hafdini bilmeyip benim cocugumun uykularini kacirdigi icin bizim isimiz geceye kaliyo bazi hadsiz insanlar yuzunde hayatimizi degistiriyoruz sizinki de degistirsin yani benimde surekli aklima geliyodu diyodum al elektrikli supurgeyi onlar uyurken yulariya yapistir gorsun uyumamak.neymis ama yapmadm hic ugrasmadim yuz goz olmadan tasiniyorum yanii Allah islah etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X