- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi esmergizmo
benim kız da polis telsizi var onu alıp geleyim valla bak çok gerçekçi acayip tırsarlarahahaha hiç gülceğim yoktu da alt katın suçu ne
örümcek kadın olursak olur tavana vurmak lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim kız da polis telsizi var onu alıp geleyim valla bak çok gerçekçi acayip tırsarlarahahaha hiç gülceğim yoktu da alt katın suçu ne
örümcek kadın olursak olur tavana vurmak lazım
benim kız da polis telsizi var onu alıp geleyim valla bak çok gerçekçi acayip tırsarlar
Canlari cikain boyle insanlarin canlariii insanlari delirttikten sonra defol giderlwr yada siz yapamazsiniz cikarsiniz o evden ben su anda cikiyorum delirtiyolar insani
Sakin olun evet coook zor bir durum sessizlik gercekten parayla satin alinacak seviyeye geldi anlayos da oyle utanma duygusunu hic soylemiyrum bile utansalar bunlari yapmazlar nasil bir cozum bulunur hic bilemiyrm laf arsizlariyla ugrasmak cahille ugrasmakla ayni yani Allah yardimciniz olsun
cahiller zaten ya cahil olmasalar şöyle hareketler yaparlar mı inadına yaparlar gibi. hayır aa nasılsa doktor kız pisleşmez ehehe bekarlıktan kıskanıyordur oh aşkım daha da çatlatalım kafasında olmasalar etinden et kopuyormuş gibi tüm apartmanı inletmezler.
valla sabaha kadar rock müzik dinleticem bakalım nolacak. biraz da onların keyfi kaçsın
Ses icin noter getirilip ses ölcumu yaptiriliyomus ceza hükmü veriliyomus boyle birseye basvurulabilir evde huxurunuz kalmaz ben esimin cocugumun boyle seslere maruz kalmasini asla istemezdim Allahim yasatmasin
Aa bekarmisinizzz o zamn aynen son ses muzikk ve alttan viledayla vurma onlar durunca siz baslarsiniz hahayttt
evet bekarım ama ailemle yaşıyorum annem babam ablam ananem. hep beraber sevişme dinliyoruz ne güzel demi :)
işin kötüsü annem sürekli bana sessiz ol kızım yapma kızım falan diyor onu da payladım artık. haksız duruma düşmeyelim diyor. haklı oluyoruz da noluyor dedim yani. haklı olunca kimse madalya vermiyor karşı taraf utanıp da haddini bilmiyor.
Tüüüü kahrolmak helak olmak yakindin ay nasil migem bulandi gece gece ailecek bu rezillege dur diyin polis faln ne biliyim ya bn oyle yapardim kesin cozum bulunmali ev sahibiyla konustunuz mu o gelip dinlesin bakin neler oluyo ailecek rezillege katlaniyrz tarzinda...
Acikca soylenmez ya yapan namussuz olabilir ama bi edep vardir insanda ben direk soyleyemezdim sesleri cok geliyor ailecek duymamamiz gereken seylere maruz kaliyoruz ahlaksiz seyler oluyo tarzinda konusabilirsin Edep yahuuu edepppp
ben 58 m2 kare evde 5 kisi yasiyoruz. evde kimse yok gibiyiz. saglik sorunu disinda olan kisilerin bu tur davranislari cok cirkin
Aynı komşudan bizim üst katta da var malesef. Kadını bir iki uyardım baktım hala gecenin bir yarısı süpürge yapmaya devam ediyor artık müdahale etmeyip Allah'a havale ediyorum çünkü kocası da bu temizlik durumundan baymış durumda anlaşılan . Eşimle bu bizim sınavımız herhalde diyoruz Allah sabır versin anlayışsız ve saygısız insanlara yapılabilecek bir şey yok malesef. Allah daha beterinden korusun ne diyim... Yalıtımsız evler... sizin kattan tavana yalıtım yaptırabilirsiniz biz düşündük ama henüz uygulayamadık.