- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
- Konu Sahibi esmergizmo
Su ev sahibi olayi beni delirtiyo evet onlar haksiz ama benim ev sahibi ust katta oturuyo bana geldi dediki ben ev sahibiyim.sen kiracisim ona gore davran yok bilmem 12 de bulasik yikiyomusum cocugum durmuyomus ses yapiyomus falan bana muhtac o ben parasini her ay nakit veriyorm hic aksatmadan o hafdini bilmeyip benim cocugumun uykularini kacirdigi icin bizim isimiz geceye kaliyo bazi hadsiz insanlar yuzunde hayatimizi degistiriyoruz sizinki de degistirsin yani benimde surekli aklima geliyodu diyodum al elektrikli supurgeyi onlar uyurken yulariya yapistir gorsun uyumamak.neymis ama yapmadm hic ugrasmadim yuz goz olmadan tasiniyorum yanii Allah islah etsin
ya belli bir miktar ses her yerde olur. ben mutfak sesine laf etmem açıkçası çünkü illa ki olur mutfaklar yatak odalarından uzak olmalı ne yazık ki diğer evde yatak odasıyla yan daire mutfağı bitişik annem çok dedi müteahhite ama dinlemedi diğerleri de kabul ettiler şimdi orda yaşayanlar hep ilallah ediyormuş.
onun dışında çocuk sesi de bi yere kadardır zaten çocuk dediğin 10da uyuyor ben rahatsız olmam açıkçası. bir de çocuk gittikçe büyüyen akıllanır ama insanlar akıllanmıyor, bu üstümüzdekiler 2 senedir burda öteki temizlik hastası kadın 15 senedir öyleymiş yani baş mı olur onla? çocuk olsa şimdiye 3-4 yaşına geldiydi ya da 15 yaşına geldiydi