- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.537
- Konu Sahibi esmergizmo
ankaranın bağlarını açtım son ses apartmana dinletiyorum keşke birileri gelse şikayete de söylesem üsttekileri ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yataktan kalkıp gelmiyorlar sonuçta, nöbette devriye gezerken geliyorlarokb li olanın kapısına gittiğimde "yapacak bişey yok" dedi ben de "var polis çağırırım" dedim kapıyı suratıma kapattı. yani çağırırım çağırmasına da onları böyle saçma bi olay için meşgul etmek istemiyorum gelirler mi ki sabahın 5inde? ne dicem?
Adam kuaför bekar ve haftada iki gün eve temizliğe kadın mı alıyor
istifa ediyorum
yataktan kalkıp gelmiyorlar sonuçta, nöbette devriye gezerken geliyorlar
çekinmeyin bence
televizyonun sesini sonuna kadar açıyor ev süpürüyor diyin biraz da kendiniz ekleyin
bu saatteankaranın bağlarını açtım son ses apartmana dinletiyorum keşke birileri gelse şikayete de söylesem üsttekileri ya
Şikayet Et geliyorlar hatta dava bile etsen kazanırsınkızlar hala müzik çalıyor sinirim bozuldu artık çünkü en ufak çığlıklarını duymaya tahammülüm yok.
sabaha kadar müzik açsam suç mudur bu biliyor musunuz? biraz da onlar beni dinlesin bakalım
bu hafta hiç temızlık yapmadım komşunuza rica etsem hayrına bana gelip enerjisini benim evi temızleme de harcasaya bu insanlar nası bi hasta ya. gitsinler yatsınlar hastaneye o zaman kaç tane okb hastası gördüm yakınları neden müdahale etmiyorlar anlamıyorum böyle hayat mı olur? şu tlc programı gibi yani sabahtan akşama temizlik.
bu saatte
devam o zaman başka çare yoksaevet çünkü sevişmelere böğürmelere çığlıklara başladılar. ya ben böyle şeylere karışmam bana ne naparlarsa yapsınlar ama ben dinlemek zorunda mıyım ya psikolojim bozuldu gerçekten
Benim de üst komşu sıkıntılı aramız kötü değil bi kez söyledim erken yatıyoruz dedim sizin gibi 2 de yatsak sıkıntı değil görüntü falan çocuk 4 yaşında bide tosun gibi maşallah bi o oda bi o oda koşturuyor onu geç kendisi mutfak a 1 den sonra iş yapmaya giriyor blender sesi su sesi uykumu kalır baktım anlamıyorum kaç kez söylemem lazım geç yatıp geç kalkıyorlar sabah 8.30 gibi müzik açtım son ses artı baya da gürültü uyandılar tabi anladı neden yaptığımı düzeldi bi haftadır ya yarı yarıya düştü arayada mesafe koydum sizi rahatsız edenleri sizde rahatsız edin erken kalkanlar mutlaka erken yatiyodur gürültü yapın diğerlerine de farklı şekilde
Şikayet Et geliyorlar hatta dava bile etsen kazanırsın
bu hafta hiç temızlık yapmadım komşunuza rica etsem hayrına bana gelip enerjisini benim evi temızleme de harcasa
devam o zaman başka çare yoksa
Onlar için söyledim canım farkındayım senin açtığını diğerlerinin yaptığı gürültü için git şikayet et veya ara her seferinde geliyor polisler artı geçen gün böyle bi dava sonuçlandı hakim haklı buldumüziği ben açtım ama sevişme çığlıklarını duymamak için hala da kapamadım
dur yav ben de size geleyim beraber halay çekeriz step dansı yaparız topuklularlabilmiyorum ya şu an polis gelse ben suçluyum yani.
içim hiç rahat değil ama öküzler de anlamıyorlar.
dur yav ben de size geleyim beraber halay çekeriz step dansı yaparız topuklularla
Onlar için söyledim canım farkındayım senin açtığını diğerlerinin yaptığı gürültü için git şikayet et veya ara her seferinde geliyor polisler artı geçen gün böyle bi dava sonuçlandı hakim haklı buldu