üst komşu şanssızlığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ankaranın bağlarını açtım son ses apartmana dinletiyorum keşke birileri gelse şikayete de söylesem üsttekileri ya

okb li olanın kapısına gittiğimde "yapacak bişey yok" dedi ben de "var polis çağırırım" dedim kapıyı suratıma kapattı. yani çağırırım çağırmasına da onları böyle saçma bi olay için meşgul etmek istemiyorum gelirler mi ki sabahın 5inde? ne dicem?
yataktan kalkıp gelmiyorlar sonuçta, nöbette devriye gezerken geliyorlar
çekinmeyin bence
televizyonun sesini sonuna kadar açıyor ev süpürüyor diyin biraz da kendiniz ekleyin

yataktan kalkıp gelmiyorlar sonuçta, nöbette devriye gezerken geliyorlar
çekinmeyin bence
televizyonun sesini sonuna kadar açıyor ev süpürüyor diyin biraz da kendiniz ekleyin

televizyon yok evlerinde ya. ama ben kaydediyorum zaten yaptıklarını yani kanıtım var saati de çektim.

kızlar hala müzik çalıyor sinirim bozuldu artık çünkü en ufak çığlıklarını duymaya tahammülüm yok.

sabaha kadar müzik açsam suç mudur bu biliyor musunuz? biraz da onlar beni dinlesin bakalım

Benim de üst komşu sıkıntılı aramız kötü değil bi kez söyledim erken yatıyoruz dedim sizin gibi 2 de yatsak sıkıntı değil görüntü falan çocuk 4 yaşında bide tosun gibi maşallah bi o oda bi o oda koşturuyor onu geç kendisi mutfak a 1 den sonra iş yapmaya giriyor blender sesi su sesi uykumu kalır baktım anlamıyorum kaç kez söylemem lazım geç yatıp geç kalkıyorlar sabah 8.30 gibi müzik açtım son ses artı baya da gürültü uyandılar tabi anladı neden yaptığımı düzeldi bi haftadır ya yarı yarıya düştü arayada mesafe koydum sizi rahatsız edenleri sizde rahatsız edin erken kalkanlar mutlaka erken yatiyodur gürültü yapın diğerlerine de farklı şekilde

ya bu insanlar nası bi hasta ya. gitsinler yatsınlar hastaneye o zaman kaç tane okb hastası gördüm yakınları neden müdahale etmiyorlar anlamıyorum böyle hayat mı olur? şu tlc programı gibi yani sabahtan akşama temizlik.
bu hafta hiç temızlık yapmadım komşunuza rica etsem hayrına bana gelip enerjisini benim evi temızleme de harcasa

Benim de üst komşu sıkıntılı aramız kötü değil bi kez söyledim erken yatıyoruz dedim sizin gibi 2 de yatsak sıkıntı değil görüntü falan çocuk 4 yaşında bide tosun gibi maşallah bi o oda bi o oda koşturuyor onu geç kendisi mutfak a 1 den sonra iş yapmaya giriyor blender sesi su sesi uykumu kalır baktım anlamıyorum kaç kez söylemem lazım geç yatıp geç kalkıyorlar sabah 8.30 gibi müzik açtım son ses artı baya da gürültü uyandılar tabi anladı neden yaptığımı düzeldi bi haftadır ya yarı yarıya düştü arayada mesafe koydum sizi rahatsız edenleri sizde rahatsız edin erken kalkanlar mutlaka erken yatiyodur gürültü yapın diğerlerine de farklı şekilde

valla şu an açtım son ses müziği gürültü yapıyorum ama aşırı rahatsızım şu an. yani bile isteye yapabilen bi insan değilim ben. ama hala bu saatte bile çığlıklarını duydum az önce cidden ellerim titredi artık sinirden. elalemin yatak odasını dinlemekten içim şişti ya.

tabi ki erken kalkıyordur da bilmiyorum kuaförler kaçta açılıyor. bikaç gece benim gibi uykusuz kalsın da göreyim ben onları insanda sinir kalıyor mu. defolsun gitsinler ya istemiyorum.

müziği ben açtım ama sevişme çığlıklarını duymamak için hala da kapamadım
Onlar için söyledim canım farkındayım senin açtığını diğerlerinin yaptığı gürültü için git şikayet et veya ara her seferinde geliyor polisler artı geçen gün böyle bi dava sonuçlandı hakim haklı buldu

Onlar için söyledim canım farkındayım senin açtığını diğerlerinin yaptığı gürültü için git şikayet et veya ara her seferinde geliyor polisler artı geçen gün böyle bi dava sonuçlandı hakim haklı buldu

ya adam böyle doğulu bi tip korkuyorum biraz da hani esnafın bazısı çok pis olur ya polis karışırsa falan iş büyür gibime geliyor. ama illallah ettim artık çıkartıcam bunları burdan yeter. ben eziyet çekmeye gelmedim dünyaya ya.

o dava nasıl bir şeydi ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X