üst kat komşu

Benim üst katimda da var böylesi ,zaten normalde de geç yatarim ama virüsün ilk geldiği zamanlarda tv izliyorum gece saat 1.30 ve tv deki bir hekimin görüşlerini videoya alıyorum, o esnada taaaak diye bir ses öyle irkildim ki anlatamam , hatta bir gün sonra is yerinde bir arkadaşa izlettim videoyu , üst kattan gelen ses o kadar net ki gayet iyi duydu arkadaşım video izlerken. Yönetici olmama ve tanimama rağmen kapısina gitmedim , bir kaç gün sonra aidat almak için gittiğimde bu durumu soyledim ama hesap sorar gibi değil, "galiba sizde uyumuyorsunuz ben gibi ,gecenlerde sesiniz geldi su virüs uyku bile bırakmadi kimsede" dedim , anladi zaten , "kusura bakmayin arada bir belki sesimiz fazla çıkıyor" dedi , siz de haklisiniz fakat insanlar cok garip artik maalesef ki

Ya şu komşulari rahat bırakin.. belki adamin cocuklari var evlerinde zaten disarida cikamiyolar ne istiyosunuz insanlardan cocuklar oynamicakta ne yapicak. Ne cesaretle milletin kapisina dayaniyosun hangi vasifla benimde kapima dayansalar bende ayni tepkiyi veririm kimse benim kapima GELEMEZ NET!!! ayrica hicbir cezada almaz. Kapiya dayanan sensin. Senin kapina gelen yok!!

Sese karşı bende cok hassasım, ama siz biraz abartmışsınız. Zaten genelde evde değillermiş, insanlik hali ayda yilda bir birşey dökülmüş olabilir hemen şikayete cikmaniz olmamiş. Kaldi ki gece esim evde değilken asla tek başıma sessiz olun demeye gidemem. Manyak mi, deli mi nerden biliyim korkarım insanlarin sagi solu belli olmaz.

Salıncak nasil ses yapabiliyor onuda anlamadim ama şikayet etseniz bile sahidiniz yoksa hic birşey cikmaz o işten
Bunun gibiler bilerek ufacik ses arar. Kapi gicirtisina bile cikar bu tipler. Benimde ust kattaki komsum evi yikti tabaklar canaklar kirildi resmen birbirlerine girdiler ama biz karismadik ev hali insanlar nefestemi almasin kim kavga etmiyor evinde?

Sizde de hata var. Arada kaldıkları yer, mecbur olmasalar o saatte süpürge açmazlardı zaten.
Her geldiklerinde insanları huzursuz etmişsiniz. Kapıya da dayanmışsınız.
Yapılanın kabul edilir yanı yok, yangını ise siz körüklemişsiniz.
Mesela şu an benim alt katın ergen oğlu sevgilisiyle konuşup gülüşüyor. Sabaha kadar sürüyor bu okullar kapandığından beri. Normal zamanlar olmadığı için ses etmiyorum, etmeyeceğim. Siz olsanız kapıya gitmiştiniz.

Üstelik daha da ilginci gururunuza yedirememeniz. Demek güç falan olsa elinizde ezeceksiniz.

Bunun gibiler bilerek ufacik ses arar. Kapi gicirtisina bile cikar bu tipler. Benimde ust kattaki komsum evi yikti tabaklar canaklar kirildi resmen birbirlerine girdiler ama biz karismadik ev hali insanlar nefestemi almasin kim kavga etmiyor evinde?
Evet bir de arada geldikleri eve gece süpürge açmışlar diye hemen kapıya çıkmış hayret gerçekten hiç anlayış yok,bazen elimizden bisey düşüp kiriliyor bende açıyorum gece hemen hızlı hızlı camları alip kapatıyorum ne yani çocukların benim ayağıma mi batsın uyku sersemi canım komşum ınsanlık hali olur kızım der söylediğimde Allah komşunun da hayırlısını nasip etsin.

Evet bir de arada geldikleri eve gece süpürge açmışlar diye hemen kapıya çıkmış hayret gerçekten hiç anlayış yok,bazen elimizden bisey düşüp kiriliyor bende açıyorum gece hemen hızlı hızlı camları alip kapatıyorum ne yani çocukların benim ayağıma mi batsın uyku sersemi canım komşum ınsanlık hali olur kızım der söylediğimde Allah komşunun da hayırlısını nasip etsin.
Gercekten oyle kimsenin kimseye tahammulu kalmamis ya. Benimde cocuklarim surekli biseyler dokuyor kiriyor napim yani supurmicekmiyim tabiki supurucem tabiki komsumda supurge acicak. Hepimiz anlayiali olmaliyiz kimse keyfinden ses cikartmiyo sonucta evlerin icinde yaşam var yaşiyoruz biz bu evlerde. Inanin ust kat komsum yeni evliler birbirlerine girdiler sanki benim evimin icinde kavga ediyorlar ne konusuyolarda duydum hakaretler kufurler havada ucuyo sonra sanirim sandalyeyi firlatti bi tanesi digeri bisey kirdi kirilma sesini net duydum korktum kadina bisey yapmasin simdi ciksammi acaba hani belki kadini kurtara bilirim diye ama sonra vazgectim dedim ki simdi ikiside sinir kupu yanlis anlarlar bisey olur dertsiz basina dert alma ama kadin sabaha kadar cikmadi aklimdan. Siradan gurultuler de olabilir insaniz ya insan bunlar olabilicek seyler ve seninde soyledigin gibi sık gelen insanlarda degillermis yani.

iyi günler
benim üst katta ki komşum normalde evlerini arada kullanıyorlar 2 ay önce geldiklerinde gece on iki de elektirik süpürgesi çalıştırması yüzünden rahatsızlıgımı dile getirmek için kapısına gittim tamam dedi üç gün öncede gene gelmişler bu sefer sanırım salıncak tarzı bir sey kurmuşlar salona 45 dk gürültülerini dinledim işten geldiğim için gerildim aradım yöneticiyi uyardı fakat uyarmasına sinirlenmiş duvarlara vurup bagırmaya başladı saat gece 22:30 çıktım kapıyı çalmamla üstüme yürümesi bir oldu elini kaldırıp üsütme yürüyor kardeşi zor tutuyor hakaretler ediyor ooo...s..pu ka...h..p e diye seni öldürücem şok oldum indim jandarma cagırdım eşim gece çalısıyor oda telefonda herseyi duydu geldi ev sahibim aramış adamı neden böyle davranıyorsun şikayetçi oldu senden diye ne yapalım cezamızı çekeriz demiş sıkıntım şu bu adam ceza alır mı ne olur gururuma yediremiyorum
Bunlar ara sıra kullandıkları evde böyleyse sürekli durdukları evde nasillardir Allah muhafaza komşularına zehir ediyorlardir binayı zaten böyle hodukler komşuluk hakkı kul hakkı bilmezler, benim de iki küçük çocuğum var aman dikkat edin gürültü yapmayın diye uyarıyoruz öylede yetiştiriyoruz sizi çok iyi anlıyorum benimde vardı gece yarısı iki günde bir süpürge açan gürültü yapan çamaşırlarımı mahveden üst komşum Allah onada kendi gibi komşu nasip etsin

Gercekten oyle kimsenin kimseye tahammulu kalmamis ya. Benimde cocuklarim surekli biseyler dokuyor kiriyor napim yani supurmicekmiyim tabiki supurucem tabiki komsumda supurge acicak. Hepimiz anlayiali olmaliyiz kimse keyfinden ses cikartmiyo sonucta evlerin icinde yaşam var yaşiyoruz biz bu evlerde. Inanin ust kat komsum yeni evliler birbirlerine girdiler sanki benim evimin icinde kavga ediyorlar ne konusuyolarda duydum hakaretler kufurler havada ucuyo sonra sanirim sandalyeyi firlatti bi tanesi digeri bisey kirdi kirilma sesini net duydum korktum kadina bisey yapmasin simdi ciksammi acaba hani belki kadini kurtara bilirim diye ama sonra vazgectim dedim ki simdi ikiside sinir kupu yanlis anlarlar bisey olur dertsiz basina dert alma ama kadin sabaha kadar cikmadi aklimdan. Siradan gurultuler de olabilir insaniz ya insan bunlar olabilicek seyler ve seninde soyledigin gibi sık gelen insanlarda degillermis yani.
Benim üst kattakiler de arada gelirler yurt dışında çocukların müstakil evleri varmış torunlar evi başıma yıkarlar geçen geldiklerinde büyük oğlum küçüğü aşağıda salıyordum anne avizenin altında oturup kardeşimi sallama üstüne düşecek avize sallanıyor dedi o vaziyet gürültü düşün yani :)2 hafta kalır giderler..Benimde öyle çok dikkat ederim ama 2 erkek çocuk bide şimdi eve hapisler gürültüm olsa da alt kat komşum çok anlayışlıdır Allah razı olsun.Bizim burda herkes öyle ama birbirini komşuluk hatrına idare ederler.Simdi kimsede tahammül kalmamış dediğin gibi ilk gürültüde kapıya çıkar olmuşlar.

Benim ust komsumdan rahatsiz oldugum kadar kimse kimseden rahatsiz degildir heralde.siz ayip etmissiniz 2 ayda bir geliyorlarmis supurge ne kadar surebilir ki.onun icin biri kapima gelse gicik olurdum.yaotiklari hos degil ama sizinde 2 ayda bir yapilam seylerden kapiya gitmeniz hoş degil.benim alt komsumda kizim kosuyor diye msj atti o kadar sinirlendim ki.kendi bebegi sabaha kadar agliyor tek kelime etmem olabilir yani.bu konulard abiraz anlayis lazim.

Tek başınıza hemde bu devirde gidip kapıya mı dayandınız?? :KK57: Bi daha yapmayın bence anlık gafletler sonucu neler neler geliyo insanların başına.. aman dikkatli olun..

iyi günler
benim üst katta ki komşum normalde evlerini arada kullanıyorlar 2 ay önce geldiklerinde gece on iki de elektirik süpürgesi çalıştırması yüzünden rahatsızlıgımı dile getirmek için kapısına gittim tamam dedi üç gün öncede gene gelmişler bu sefer sanırım salıncak tarzı bir sey kurmuşlar salona 45 dk gürültülerini dinledim işten geldiğim için gerildim aradım yöneticiyi uyardı fakat uyarmasına sinirlenmiş duvarlara vurup bagırmaya başladı saat gece 22:30 çıktım kapıyı çalmamla üstüme yürümesi bir oldu elini kaldırıp üsütme yürüyor kardeşi zor tutuyor hakaretler ediyor ooo...s..pu ka...h..p e diye seni öldürücem şok oldum indim jandarma cagırdım eşim gece çalısıyor oda telefonda herseyi duydu geldi ev sahibim aramış adamı neden böyle davranıyorsun şikayetçi oldu senden diye ne yapalım cezamızı çekeriz demiş sıkıntım şu bu adam ceza alır mı ne olur gururuma yediremiyorum
Canim sen bide benim ust kat komsumu gor senin ki yine iyi 23 te aciyo benim sabaha karsi 3 4 te makine acar supurge tutar ve cocuklari var uyuyana kadar kostururlar. Biz kac kere kavga ettik olaylar oldu ama cahilse yapcak birsey yok suan bile tak tak sesleri bitmiyor canim. Artik bu evden tasinicam pskilojim bozuldu delirtiyorlar insani. Ve zamanla bilerek inadina yapiyolar

zaten çıktığım için pişman oldum ama artık dayanılmaz boyuta taşıdılar arada bir gelip istedikleri gibi davranmak istiyorlar sürekli üstümüzden bir şeyler çırpıyorlar ses etmedim ama o kadar geç bir saatte salıncak koyup sallanmak ayrı bir boyut zaten avukat bir arkadaşımla da görüştüm sonuna kadar gidicem belki ceza almayacak ama siciline işlenecegini belirtti avukat
İlginç...

iyi günler
Hiç korkmuyor musun ya adamı tanımıyosun eşin evde yok ya seni birden içeri çekseler... veya ya kapıyı açar açmaz sana tuzak kursalar yüzüne bişey atsalar... Gitme bi daha lütfen ses çok oluyorsa tak kulaklığını güzel bi müzik aç onu dinle. Diğer odaya falan git ne bileyim. Ya sana o an bişey yapsaydı elin adamının dayağını yedikten sonra nereye şikayet etsen boş.

Şuan benim yan komşumda acmis tvyi bangır bangir ses geliyo üstelik oturma odalari benim yatak odamin dibi yani benim yatak odamin arkasi onlarin salonu. birde sohbetleri koyu olsa gerek kahkahalar sohbetler havada ucusuyo. Suan saat gece 01:35 cocuklarim bilmem kacinci uykusunda. Ben ne yapayim o zaman kapilarinami dayanim.. insanlarin 3 kurusluk keyfi var zehir etmeyin..

Siz yonetici uyardiktan sonra duvarlara vurup bagiran komsunuza mi ciktiniz.Valla sizin amaciniz ne anlamadim ben.Burda bir mantik hatasi var.Madem.gurultuden rahatsiz oldunuz ve yoneticiyle haber gonderdiniz sonrasinda sessiz kalmaliydiniz sonuçta hakli da olsaniz haksiz da olsaniz karsi taraf haberrar ve tepkisi sert olmis ,duvarlara vurup bagirmaya baslamis.Bu.noktada dusunceniz degismedi mi hic ben bu kismi anlayamadim.Bu devirde kim manyak kim katil belli degilken ne cesaret komsunuzun kapisina gittiniz.Hadi gittiniz diyelim siz geldiniz diye hazirola mi gecmesini bekliyordunuz duvarlara vurup bagiran insanlarin.Aklim almadi normal degilsiniz sizde..

bunun neresi fantezi acaba merak ettim
Verdiğiniz ayrıntılar bana abartılmış bir gerçeklik gibi geldi. Salıncağı nereden biliyorsunuz, bir salıncak nasıl ses çıkarabilir? Olay birden nasıl böyle tırmanışta geçti, olaydaki herkes fevri. Adam manyakken kapısına çıkabilmek ne alaka? Bir de bugünlerde birbirinden absürt o kadar konu açıklıyor ki, belki de ben önyargılı davrandım. Öyleyse cidden özür dilerim.

Üst kat Komsumuz çalışıyor. Gece on da süpürge açar. Hiç kapı çalmadım. Kimse o saatte keyfinden süpürge açmaz.simdi evde ne zman çocukları yatirsam o saate açar süpürgeyi. Ne kadar uzun sürebilir süpürge, yada ne kadar sesi gelir.
Tanımadığıniz insanların kapısına gitmeyin size zarar verebilirler.

X