üst kat komşu

nisanzeynep2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2020
5
2
iyi günler
benim üst katta ki komşum normalde evlerini arada kullanıyorlar 2 ay önce geldiklerinde gece on iki de elektirik süpürgesi çalıştırması yüzünden rahatsızlıgımı dile getirmek için kapısına gittim tamam dedi üç gün öncede gene gelmişler bu sefer sanırım salıncak tarzı bir sey kurmuşlar salona 45 dk gürültülerini dinledim işten geldiğim için gerildim aradım yöneticiyi uyardı fakat uyarmasına sinirlenmiş duvarlara vurup bagırmaya başladı saat gece 22:30 çıktım kapıyı çalmamla üstüme yürümesi bir oldu elini kaldırıp üsütme yürüyor kardeşi zor tutuyor hakaretler ediyor ooo...s..pu ka...h..p e diye seni öldürücem şok oldum indim jandarma cagırdım eşim gece çalısıyor oda telefonda herseyi duydu geldi ev sahibim aramış adamı neden böyle davranıyorsun şikayetçi oldu senden diye ne yapalım cezamızı çekeriz demiş sıkıntım şu bu adam ceza alır mı ne olur gururuma yediremiyorum

Dikkat edin. Tanımadığınız insanların kapısını çalmayın. Belli ki adam manyak.

Öfkelenir bir bıçak takar Allah korusun.

Mesele haklı olmak değil. O durumda haklı olmak ; maktul olmaktan kurtarmaz insanı.

Ceza alacağını zannetmiyorum.

Kadın cinayetlerinin bile "tahrik" ile aklanabildiği ülkelerde hakaret ya da tehdit önemsiz kalıyor.

Dikkat edin. Tanımadığınız insanların kapısını çalmayın. Belli ki adam manyak.

Öfkelenir bir bıçak takar Allah korusun.

Mesele haklı olmak değil. O durumda haklı olmak ; maktul olmaktan kurtarmaz insanı.
zaten çıktığım için pişman oldum ama artık dayanılmaz boyuta taşıdılar arada bir gelip istedikleri gibi davranmak istiyorlar sürekli üstümüzden bir şeyler çırpıyorlar ses etmedim ama o kadar geç bir saatte salıncak koyup sallanmak ayrı bir boyut zaten avukat bir arkadaşımla da görüştüm sonuna kadar gidicem belki ceza almayacak ama siciline işlenecegini belirtti avukat

iyi günler
benim üst katta ki komşum normalde evlerini arada kullanıyorlar 2 ay önce geldiklerinde gece on iki de elektirik süpürgesi çalıştırması yüzünden rahatsızlıgımı dile getirmek için kapısına gittim tamam dedi üç gün öncede gene gelmişler bu sefer sanırım salıncak tarzı bir sey kurmuşlar salona 45 dk gürültülerini dinledim işten geldiğim için gerildim aradım yöneticiyi uyardı fakat uyarmasına sinirlenmiş duvarlara vurup bagırmaya başladı saat gece 22:30 çıktım kapıyı çalmamla üstüme yürümesi bir oldu elini kaldırıp üsütme yürüyor kardeşi zor tutuyor hakaretler ediyor ooo...s..pu ka...h..p e diye seni öldürücem şok oldum indim jandarma cagırdım eşim gece çalısıyor oda telefonda herseyi duydu geldi ev sahibim aramış adamı neden böyle davranıyorsun şikayetçi oldu senden diye ne yapalım cezamızı çekeriz demiş sıkıntım şu bu adam ceza alır mı ne olur gururuma yediremiyorum

Yürek mi yemiştiniz aksam yemeğine? 😱😱

Sabaha kadar disco yapsalar cesaret edemem valla, en fazla polisi ararım otururum .
Lafdan anlayacak tipleri olsa o hareketi yapmazlardı zaten nie şansınizi zorluyorsunuz ki?
Ceza filan da pek sanmıyorum malesef

Söyledikleri çok ağır şeyler ceza alır mı bilmem fakat siz abartmışsınız gibi geldi. Kapıya gittiğinizde henüz saat 22:30 imiş. Gece değil. Evi de normalde kullanmadıkları için her gün gürültü yapmaları imkansız. Bu kadar hassas olmayın.
hergün demedim zaten herlade ufak tefek şey için çıkacak halim yok ama kırk beş dk hiç kesilmeyen bir gürültü bekledim bekledim benimde alt katım var ben hep dikkatli olamaya çalışıyorum herkes ne durumda bilmiyoruz belki hasta belki yorgun mecburmuyum evi park gibi kullanamaz

Arada bir gelinen evde süpürge çalıştırmalarına tepki göstermeniz yanlış. Ettikleri küfürler tabi ki yanlış. Bir daha da kimsenin evine çıkmayın, içeri çekseler tanımıyorsunuz.

Birde her gün olamayan gürültüler tolere edilebilir diye düşünüyorum.

Sese karşı bende cok hassasım, ama siz biraz abartmışsınız. Zaten genelde evde değillermiş, insanlik hali ayda yilda bir birşey dökülmüş olabilir hemen şikayete cikmaniz olmamiş. Kaldi ki gece esim evde değilken asla tek başıma sessiz olun demeye gidemem. Manyak mi, deli mi nerden biliyim korkarım insanlarin sagi solu belli olmaz.

Salıncak nasil ses yapabiliyor onuda anlamadim ama şikayet etseniz bile sahidiniz yoksa hic birşey cikmaz o işten

Şikayetçi olursanız uzlaştırmaya gider dosyanız. Adamın sabıkası yoksa hiç bir şey olmaz yani.

Ayrıca en ufak gürültüde tanımadığınız insanların kapısına dayanırsanız başınıza her şey gelebilir.

Çocuklar parka gidemediklerine göre evi parka çevirmek gayet mantıklı olmuş. Salıncak gürültü yapmaz.

Hayir kapıdan direkt kufur ederek mi çıktı bu adam. Öyleyse sizin eşinizin eli armut mu topluyor. Diyemedi mi karıma ne biçim konuşuyorsun diye

Hayır yani hiç mi birbirimizi idare etmeyeceğiz hiç mi komşuluk halkından haberiniz yok.Tamam hergün olsa haklisiniz ama arada sırada evlerine gelen insanlar gece gelmişler belki evde biseyler dökülmüş böcek ölmüş falan süpürge açsa idare etseniz nolur yani.Saat 10 buçuk da ben kimsenin kapısına gitmem siz bence insanları biraz fazla darlamissiniz.

Benim durumuna gelecek olursak benim üst kat komşularım da aynen sizin günü birkaç ayda bir geliyorlar aman Allahım gelince yurt dışından çoluk çocuk ikiz oğlan çocukları evi başımıza yıkıyor gece 1 e kadar.Beni bırakın benim altıma bile ses gidiyormuş alt kat komşum kahve içerken senin oglanlar ne kadar geç uyuyor diyince anladım.10 da uyur benimkiler.Durumu anlattım kusura bakma ablacım üstten geliyor sesler dedim.Olsun kızım komşuluk hakkı idare edelim dedi.Ben de asla kimsenin kapısına çıkmadım geçen hacı teyze indi hakkını helal et dedi gittiler yine.

Dünya yıkılmaz ya birbirimize biraz daha anlayışlı olsak.

Hayir kapıdan direkt kufur ederek mi çıktı bu adam. Öyleyse sizin eşinizin eli armut mu topluyor. Diyemedi mi karıma ne biçim konuşuyorsun diye
İşte hanımefendi onunla bizi ayıran
Kadın niye anlayışlı olmak zorunda ki? Üst kattaki keyif için sallansın alt katta çeksin? Adam zaten normal olsa küfretmez. Belli ki katlanamamış.
Çok teşekkür ederim anladığın için dediğin gibi herkes işten yorgun argin geliyor bahsettigim gürültü ufacık bir gürültü değil ki kapısına kadar gittim hata bende gitmeyecektim ama bir saat ayrıca bahsettigim balkon Salıncağı ve çocuk filan da kullanmıyor kendileri neden tahammül edeyim normal olmayan gürültüyü herkes de saçma sapan yorumlar yok küçük gürültü ne biliyorsun yaa Salıncak ses cikartmazmis sırf muhafelet olmak için yazilmis

X