- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.324
- 158
- Konu Sahibi ipekben375
Ben eğer ban riski olan bir şey yazıyorsam en azından banlanmaya değsin diye içimden geçenleri gümbür gümbür yazıyorum. Bu şekilde ban yiyince içimden geçen hisler aynen şöyle oluyor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amacıma ulaşıyorum isyan çıkarıyorum gülüşümü bu
Site kurallari kati olabilir fakat söyle düşünün böyle yapmasalar belki iş çığırından çıkar.herkes birbirine aklina geleni yazar.daha beter bi tablo çikmaz mi ortaya
Ben eğer ban riski olan bir şey yazıyorsam en azından banlanmaya değsin diye içimden geçenleri gümbür gümbür yazıyorum. Bu şekilde ban yiyince içimden geçen hisler aynen şöyle oluyor:Eki Görüntüle 2017533
Amacıma ulaşıyorum isyan çıkarıyorum gülüşümü bu
bide 3 gun surdu banim :))Orda biraz uyanık olucaksın, bahane ye benenaaa, sanane ye senenaaaaa yaz kimse şikayet etmez
Bazı kurallar gereksiz gibi görünsede onlar olmazsa seviyesiz konuşmaların olduğu ekşiye dönebilir burası.
İşte bu bir drambide 3 gun surdu banim :))
hahahahahahaha.....
hayatımda ilk defa üsluptan dolayı uyarıldım... bir de üstüne ceza aldım....
şakamıyız :)
yazdığım kelimede sadece bir harfin yerine * koyup onu üsluplaştırmayı unuttuğum için mi acaba !!!
Buranın yönetimi bana kalırsa kendini tanrı gibi hissediyor.
O kadar saçma sapan uzaklaştırmalar aldım ki. Kendini ifade edip savunmanın adı "polemik yaratmak" olmuş. Garip garip konularım kitlenip durdu. Bunun için konu açtım mantıklı açıklama desen hak getire. O konumu dahi kapattılar.
Özelden Mune "abla"ya ulaşmak, cevap almak putin ile akşam yemeğine çıkmak kadar zor.
Şimdi bu düşüncelerimden dolayı bile uzaklaştırma alabilirim. Site site değil nazi kampı
Okudum.
Ve hâlâ leş gibi bir uslubun olduğunu düşünüyorum. Bunun yanında "eski konular'ı göstererek insanlara bu "leş uslubu" kullanmayı kendine nasıl hak görebildiğine şaşıyorum.