• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üslup tan dolayı .... 1 gün uzaklaştırma almışım :)

Niye dert ettiniz bu kadar?

ahhh... ahhh...
başka dert bulamadım... :)
napimmm :)

yok yaa... aslında burada yazma amacım... sadece diğer insanların başına da geliyormuy du?
ya da belki öneri almaktı...
ama fark ettim ki KK dert etmiş kendine... :)
hayır yazılarıma baktım. kötü bir şey yok...
aksine genelde yapıcı da ya da esprili yazmışım...

demek ki dedim benim göremediğim bir şey var... yazma amacım buydu ..

ahhh... ahhh...
başka dert bulamadım... :)
napimmm :)

yok yaa... aslında burada yazma amacım... sadece diğer insanların başına da geliyormuy du?
ya da belki öneri almaktı...
ama fark ettim ki KK dert etmiş kendine... :)
hayır yazılarıma baktım. kötü bir şey yok...
aksine genelde yapıcı da ya da esprili yazmışım...

demek ki dedim benim göremediğim bir şey var... yazma amacım buydu ..

Öneri almaksa gerçekten amacınız biz burda istediğimize hakaret edemiyoruz, siz de etmeyin.

ben bu siteden yaklaşık 3 kere komple atıldım, hatta bir tanesi 3 sene sürdü ama tek bir konu açmak aklıma gelmedi ya la :27:

yani özetle o kadar takılma ipekben.. site işte, geziyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz, banlanıyoruz, atılıyoruz ve geri dönüyoruz ya da dönmüyoruz.. gelecek sefere argoları açık açık yazma, tata yaz mesela anlarız biz :70:

ben bu siteden yaklaşık 3 kere komple atıldım, hatta bir tanesi 3 sene sürdü ama tek bir konu açmak aklıma gelmedi ya la :KK53:

yani özetle o kadar takılma ipekben.. site işte, geziyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz, banlanıyoruz, atılıyoruz ve geri dönüyoruz ya da dönmüyoruz.. gelecek sefere argoları açık açık yazma, tata yaz mesela anlarız biz :KK70:

cansın sennn yaaa...
teşekkür ederim... ama bir daha ki sefer olur mu bilmem....

kendi isteğimle birazdan kapatacağım sanırım... ( diye tahmin ediyorum/ şimdilik )

ben bu siteden yaklaşık 3 kere komple atıldım, hatta bir tanesi 3 sene sürdü ama tek bir konu açmak aklıma gelmedi ya la :KK53:

yani özetle o kadar takılma ipekben.. site işte, geziyoruz, eğleniyoruz, tartışıyoruz, banlanıyoruz, atılıyoruz ve geri dönüyoruz ya da dönmüyoruz.. gelecek sefere argoları açık açık yazma, tata yaz mesela anlarız biz :KK70:
Harcanmışsın desene ofiş :D

neden???
kendi özelimi açtım ben... mune ablanızın özelinimi açtımm...???

üsluptan dolayı uyarı aldım diyorum. ne kadar ayıp...
bunu da burada ilan ediyorum...
bu benimle alakalı...

aksine mune ablanızı ne kadar dikkatli, üsluplu diye yüceltiyorum...
sitenin denetildiğini, takip edildiğini kanıtlıyorum...
bunun neresi kötü...

heee ... hanımlar bakın, görün... sizin de başınıza gelir... dikkatli olur diyorum...

neden özeldin yazim?
İşte bazı kurallar var.Mesela bu konu için bu linkteki bölüme konu açacaksınız
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/yenilikler-oneriler-sorular.189/
Sadece hakarete yok ban.Mesela konu dışı yorum ,dini yorum ,yanlış yere alakasız konu,kişiye özel konu vs gibi nedenlerden dolayı da ban alıyorsun.

Yıllar önce çocuk doktoru tavsiyesi isteyen bir konuda yorum yapmıştım birini alıntılayarak, uslübüm de yeterince sakindir, genelde kibar da yazdığımı düşünüyorum. Doktorla bir anımdan bahsedip fikir vermiştim. Gelen yanıtı okuyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Yazdığımdan çok rahatsız olunmuş ve bildiğiniz bana saydırılmış, neye neden kızdı anlamamıştım, devamını da getirmişti. Ban yemedim ama bu konuyu okuyuncaya aklıma o geldi çok bozulmuştum ve sinirlenmiştim.

Back