• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üslup tan dolayı .... 1 gün uzaklaştırma almışım :)

neden???
kendi özelimi açtım ben... mune ablanızın özelinimi açtımm...???

üsluptan dolayı uyarı aldım diyorum. ne kadar ayıp...
bunu da burada ilan ediyorum...
bu benimle alakalı...

aksine mune ablanızı ne kadar dikkatli, üsluplu diye yüceltiyorum...
sitenin denetildiğini, takip edildiğini kanıtlıyorum...
bunun neresi kötü...

heee ... hanımlar bakın, görün... sizin de başınıza gelir... dikkatli olur diyorum...

neden özeldin yazim?
İyi yazmayin kendi kendinizi kemirin
Te allahim iyilik de yaramiyor. Diyorum ki mune iyidir hostur ozelden de dinler dert ettiginiz banlanma meselesini. Neden banladin diye sorarsan insan yerine koyar aciklar cevaplar diyorum
Ama kime diyorum ki
Bir konu yetmez tekrar acin bir tane daha

Sizi alintilamamistim zaten

işte ama beni alıntılamışsınız gözüküyor... bende...
o yüzden yazdım bende :)

o zaman dikkate almayınız... :)
Sen daha dur asıl sana haksız yere sataşan bir dangoza cevap ver polemikten ban yiyorsun en çok o yakar içini.
Argo yazınca aldığım ban koymuyor dedim hakettim diyorum.
Alışırsın özetle. .
Şuan dangoz kelimesi için ban yer miyim onu düşünüyorum :KK70:

hahahahaha :)
sesli güldümmm.....
bu seferde patron ban yaptı :)

Buranın yönetimi bana kalırsa kendini tanrı gibi hissediyor.

O kadar saçma sapan uzaklaştırmalar aldım ki. Kendini ifade edip savunmanın adı "polemik yaratmak" olmuş. Garip garip konularım kitlenip durdu. Bunun için konu açtım mantıklı açıklama desen hak getire. O konumu dahi kapattılar.

Özelden Mune "abla"ya ulaşmak, cevap almak putin ile akşam yemeğine çıkmak kadar zor.

Şimdi bu düşüncelerimden dolayı bile uzaklaştırma alabilirim. Site site değil nazi kampı

cansın sennn yaaa...
teşekkür ederim... ama bir daha ki sefer olur mu bilmem....

kendi isteğimle birazdan kapatacağım sanırım... ( diye tahmin ediyorum/ şimdilik )
bu konuyu açtığın için yine banlanacaksın zaten. o yüzden tekrar banlayamazsınız ben giderimmi diyosun :KK70:

İyi yazmayin kendi kendinizi kemirin
Te allahim iyilik de yaramiyor. Diyorum ki mune iyidir hostur ozelden de dinler dert ettiginiz banlanma meselesini. Neden banladin diye sorarsan insan yerine koyar aciklar cevaplar diyorum
Ama kime diyorum ki
Bir konu yetmez tekrar acin bir tane daha

hayır, yazıp yazmadığımı nerden biliyorsunuz...
ayrıca iyidir, hoştur dememişsiniz.
neden özelden yazmadın diye direkt sormuşsunuz...

keşke ilk öneriniz, 2 . gibi açıklayıcı olsaydı....

hayır, yazıp yazmadığımı nerden biliyorsunuz...
ayrıca iyidir, hoştur dememişsiniz.
neden özelden yazmadın diye direkt sormuşsunuz...

keşke ilk öneriniz, 2 . gibi açıklayıcı olsaydı....
Anlayamiyorsunuz ki. Mune kotu bir insan olsa da yine ozelden mesaj attiginizda cevaplardi emin olun

Buranın yönetimi bana kalırsa kendini tanrı gibi hissediyor.

O kadar saçma sapan uzaklaştırmalar aldım ki. Kendini ifade edip savunmanın adı "polemik yaratmak" olmuş. Garip garip konularım kitlenip durdu. Bunun için konu açtım mantıklı açıklama desen hak getire. O konumu dahi kapattılar.

Özelden Mune "abla"ya ulaşmak, cevap almak putin ile akşam yemeğine çıkmak kadar zor.

Şimdi bu düşüncelerimden dolayı bile uzaklaştırma alabilirim. Site site değil nazi kampı

:)

Anlayamiyorsunuz ki. Mune kotu bir insan olsa da yine ozelden mesaj attiginizda cevaplardi emin olun

ben mune hanım/ bey... ? bilmiyorum ki kim?
iyi olup olmadığını bileyim...
ayrıca kimdir, necidir onu da bilmiyordum, burada bahse geçene kadar...

son olarak .. bence siz beni anlamıyorsunuz... :(

Back