Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende açıyorum tekrarlarını ama izlemiyom:)ekranda oynaması yetiyo acaip alışmışım napiyim:)
aaaaaaaaaaaa tekrarları mı var kız:)) hehhe ben açmıyorum hiç anaa varsa izleyem baree :)))
miinik elanın annesi canım gelem temizleyem evini :)) senin beben var ,yaparık nolcek ::::))
ezgicim canım benim boş boş oturma kız bak tekrarları varmış ,ama aynı saatte başka bir şey var ne zaman oluyormuş bu tekrarlar malibu cum :?
aynı saatte şekerim 3 te başlıo :1hug:
hmmm demek ki 2 ay önceki bölümlerden ..:)) 2 ay sonra yeni bölümleri gelene kadar izletecekler ..ilk olsaydı o halleri çok komikti yahu ..yalan rüzgarındaki gibi ilkay kameraya bakıp arkadaki aliyle konuşurdu :))))))
hehhehee ilahi alemsin .ben de öyleyim haaa alıştım vala raufcuuma ve uyus ilkayaaaaaaaaa :)) zemuszemus
:roflol::roflol:alışkanlık işte ama keşke dediğiniz gibi ilk bölümlerini filan verselerdi şimdi bu yaz geçmekte bilmez ne zaman başlayacaksa ben şimdiden özledim
tatilde nazlının kızı büyür ilkay gebe kalır