Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm.melis geçmiş olsun canum,kimseler uğramıyor artık buralara sanırım,zaten tekrar bölümler var nazlıyı bütün sene doğurmamış görmekten fenalıklar gelmişti ama alışkanlıktan evde olduğum zamanlarda açıyorum,ilkay biraz daha zayıfmış o zamanlar bide adalet bugün ilkay için sünepe dedi çok güldüm hakkatende sünepe
merhaba kızlar özlemişim sizin sohbetinizi...
melişşş geçmiş olsun canım..kız sen ne hamaratsın öyle kendi evin bitti annenin evini de temizledin bana ne zaman geleceksin amaaa...neyse ki kayınvalidem yapmış ben gelmeden temizliğimi hamarat hatundur...öyle kaynanaya böyle gelin diymi...
ilkay hakketen yakışmmaış o role katılıyorum bende sizee...yeni bölümleri gelsin biran evvel...
kızlar aranızda kavak yellerini izleyen varmı bilmiyorumda ama malibucum izliyo bi onu biliyorum bu asu yavız,tuğçe bide levent geldi tam o diziye benzedi valla kimin eli kimin cebinde belli değil,daha bikaç ay önce bunlar aşkımlı falanken sonrasında yavız tuğçeyi hamiş bırakmıştı falan neyse ben bunların ilişkilerini o dizidekilere benzetiyorum çaldılarmıki konuyu acabaaaa
evet ya sayfayı silmesinler :)) girin arada ..hoş ben eski bölümüne bir kere bakayım dedim ilkayı görünce kapadım :)) Allahım ya ben kıza hiç katlanamıorum :)))
sen de sefanı sür bakalım dream :)) ii eğlenceler..