- 11 Ağustos 2007
- 815
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çatlatıyolar insanı valla dün eşimle birlikte seyrettik eşim bile niye mesaj çekmiyo diyo.......o kadar yırtılmaktansa uzattılar iyice ...ilkay doğurmaya karar verdi galiba hadi hayırlısı..........
arkadasim tlfnu rauf kirdi ya,o yüzden yeni model kullanmiyorlar tabi....yeni model tlfnu kiramazlar yani.....
karı bı doguramadı he nerdeyse dızıyle yastı hamılelegi
hakkaten dıkkat ettım de karnı kuculmus yıkaynca cektı zaar:))
evet canim öyle.belki onunkide yakinda kirilirkaydirigubbakcemile3Tabi haklsın canım ama alininkide eski modeldi ondan öyle söylemiştim
Haklısın minikela bende aynı şeyi düşünüyorum kıpkırmızı arabasıyla takip ediyo raufun bunu görmemesi imkansız gibi bişey,kesin bu seferde atlatırlar,ilkayı gören çocuğun dedeside inanmaz çocuğa gitmez geri eve yani ilkay yine kurtarılamaz,oh bee sonunda doğuruyo nazlıda koca Ankarada başka mağaza kalmamış gibi nazlıda aynı mağazaya gitti ya pes doğrusu,adaletle şekere ne demeli ya milletin içinde bağıra çağıra konuşuyolar hemn nazlıda duyuyo yani off saçmalıklar zinciri,şu mehtap denen kadınada illet oldum sanki çocuğun üzerinde hakkı var gibi bide alıcam demezmi iyi yapıştırdı şeker suratına keşke bi tanede benim yerime vursaydı,nazlının neredeyse 1 yıllık hamileliği sona erdi ya çookk mutluyum:))
yine bulamiyacaklar ilkayi,bakalim ne kadar sürecek bu................yaa arkadaslar,secuk ve esi nerelerde,oralari kacirdim da
tsk.nilimmcim.onlar evlenip baska bi yere gittiler antalyaydı sanırım oraya yerleştiler canım:)
tsk.nilimmcim.
ayyy melishh kızım ilkay la ne alıp veremıosunn yazık kıza :)))
ayy hep güzel taş gibi hatunları izliyoruz...
biraz paspalları izleyelim de kendimize güven gelsin :)))
baktılar ali ile ilkay evlenıyor bir den rauf un aşkı büyüdükii engel cıksın diyene...
bugün de tuş sesi gidiyor ama ilkay ın sesi gitmiyor akıllı telefonmuş
valaaa :))) ilkay bana ne yapsa yaranamaz :)) tubacımm .. Çok üzgünüm çoook
malibu ,güzelim vala raufcuum ve tlf iyi bir ikili oluşturuyorlar ,yaşar kıskanmasın da :==)) şakkıdı
Adoş da çok orjinal laflar var , nazlı hamiş annen nerde diyordu ya ..ayy bi de nazlı nın sancısı tuttu bunlar boşboş bakındılar ,napacaz dediler .hadi şeker doğurmamış da hiç mi ggün görmemişlerdi bunlar ,mağazadakiler de bönbön bakındılar keza .. :tomato: