- 9 Temmuz 2008
- 1.428
- 320
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nilcimmmmm mehtap ,şerifin evine geldi :) şeker hala iile karşılaştılar :))) bunu atlamışsın :))
ayy kesin ali duymazzzzzzzzz ,bir önceki başka bir adamla konuşurken sesi gitmişti ,ali ile konuşurken kesin ses ile sorun yaşanır ..ayy şerif de birdennnnnnnnnnn ali ile kardeş canlı ballı oldu :)) ay ne saçmaydı offf .. mehtap ise barbara yalvardı yaa özgürü kaçırıyordu ki barbar arabanın arkasından koşmasaydı özgür de kaçırılacaktı ,halası yetmiyormuş gibi yeğen de kaçırılıyordu :)))))))))))))
off ben raufcuumun eski halini özledim yaa ,ne bu saçmaladılar iyice .. ilkay ,yaşarı ayartmaya çalışırken rauf yine duydu :)) aliş de hep konuşmasını kapısı açık yapıyoooooo ) nazlı da hep duyardı ,kulakları çınlasın :))))))))))))))))
asu bi de yatakta ösel ders gördü şekerim :)))))))))))))))))))))))))))))) çalışma masası yokmuş gibi :))) bi de kahkahayla trigometrinin öğrenildiğini ilk defa duyuyorum ::::)) ya da biz saftık of of diye diye öğrendik :))) -tatlicadiarzu-
Haklısın meliscim bende anlamadım yatakta bi erkekle hemde eski sevgilisiyle kahkahalarla ders çalışması normal bişey değil salonda çalışma masası yok sanki bide yanlışmı hatırlıyorum trigonometri lise 2 de görülmezmiydi lise sonda değildi sanki yanılıyormuyumasu bi de yatakta ösel ders gördü şekerim :)))))))))))))))))))))))))))))) çalışma masası yokmuş gibi :))) bi de kahkahayla trigometrinin öğrenildiğini ilk defa duyuyorum ::::)) ya da biz saftık of of diye diye öğrendik :))) -tatlicadiarzu-
kızlar bugünmühim bişey olmadı yine heraldee :))) ama ben demiştim ses gitmez diee :))
ya acaba bu dizi bitcek mii
ilkay ortaya cıkınca nolcak ki başka biter heralde
:roflol::roflol::roflol::roflol:koptum haklısın valla...
yatakta trigonometri...kız birde tanjant ne diyor? birde bir günde öğrenecek trigonometri yi oldu gözlerim dolduuuu....nerdeydin sınav akşamına kadar:roflol::roflol:
adalette her halukarda ortalık karıştıracak bişey buluyor bayılıyorum şu kadına yaa kaynana olmak için yaratılmış süpperrsırnaşık şey
bu bölümde rauf gözüme çok farklı göründü özellikle bahçedeki hali...
mehtap a da yuh yani anayım ben ana diyor birde yüzsüz anaydıysan niye bırakıp gittin çocuğunu kolaydı ana olmakkötükedihüso
bence ilkay raufa aşık olur :)))) uzasın maksat :)))))
arkadasim tlfnu rauf kirdi ya,o yüzden yeni model kullanmiyorlar tabi....yeni model tlfnu kiramazlar yani.....Bunlar hangi devirde yaşıyorlarsa artık hala ellerinde eski model telefonlar:)