- 14 Şubat 2007
- 5.239
- 36
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay cok güldümm ilkaya ben uyuz oluyorum ama ne bileyim o saf tipede gitmez yaa kötülük sankii ama nazlıyada pek gitmiyor şeker bi kız
dimi ama ..bugün ilkay raufa nasıl cırladı :/ yaa kıza bağırmak yakışıyooo vala ,sinsilik daha yakışırdı ilkaya ..Nazlı karakteri ise ilkay karakterine daaha yakın gibi gelio bana ..hihiii ben eleştirerek isledğimden :))) ama adoşum süper yaaww :)) o kadına her şey yakışıyooo ,rolü tam oturmuş ona :)))
bakalım bugün yaşarın kalbine inmeye çalıştı ilkay ,kesin yardım edecek , emoş da amma çok sevio görümcesini yaaa ,bu zamanda pes :)) kutluyorum onu .. bulacaklar ama raufcuuumun foyasını çıkartıp diziyi bitirecekler sanırsam ( hadi bakalım son aylara girildi heralde ... emoş kendi fan sitesinde bitecek falan demişti ama :))
mehtap ise bakalım neler yumurtlayacak :) barbar kim oluyorsa ondan izin alıyooo yalvarıooo falan ,saçmaydı .. git şerife anlat dimi ama :)) bence şerif ,mehtap ı hiç dinlemeyecek ,yine emoş ortayı bulacakmış gibi gelio bana ..çocuğunu görmesine o ikna edecek sanki ..
rauffff ilkaya iyi davranınca anaaaaa dedim senaristler şaşırdı :))))) yaa hiç yakışmıooo iyililk raufaa yaa ..ama sonraa buldu kendini hihihihi ...
off artık baydı ama yine de meraktan izliyorussssssss .. :içelim:
ben izledimmmmmmm :))))) pek bişey olmadı yaa
şerif inanmıo kaçırıldıgınaa
ilkay eline ayna kırıgı aldı kescem kendimi die :))) raufta tamam git dedi tam cıkcaktı yaşar tuttu..
sonra ikay yaşarı kafalamaya çalışıo
işte sen kötü değilsin iyisin raufsana küfredio kötü savranı fln dedi
kızlar nazlı bugunde yoktu nerdekı acaba