Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay uyuz uyuz kacip gidiyo imdaat diye bagiriyo yakalanacagini bildigi halde ayy bu gicigin neresini seviyolar yaavv
Ay uyuz uyuz kacip gidiyo imdaat diye bagiriyo yakalanacagini bildigi halde ayy bu gicigin neresini seviyolar yaavv
nilim86 hoşgeldin güzelim
ayy ne paylaşılmazmış şu ilkay gıcığı yaa .. raufcuum da ne buluoo bu kızda yaa ,anladık intikam da kendini rezil etti raufcuum ,yakışmadı karizma gitti raufffffffffff
yavıız da ayrı aptal ...oynayışı da çok gıcıktı ..tuçenin oraya gitmesi ne alaka ,hani bitmişti her şey ..ah şu kızlar ......
nazan hanım ile nermin hanım ortada yok artık ,ee aleffffff hanıma noldii...bi de mehtapp çıktı ,şerfie mektup yazmıştı :)) seni sevmiyorum terkediyorum diye ..bıçağı çeken şerif değil mehtapmış kendini korumak amacıyla ,ancak mehtap bıçağı yanlışlıklaa kendine saplamış vee şerif beni bıçakladı diye de yalan söylemiş ,pisipisine 7 yıl yatmış şerif .e bu aarada mehtap hamiş kalmış şeriften ,sonra doğurmuş ve mektup yazarak sevgilisine kaçmış özgürü de şekere bırakarak kaçmış ,bu durumda şerifin annesi nerdeymiş :=?????????????? bu olaydan sonra ilkayın annesiyle de uğraşırız artık ,eminenin annesi şaziye de ortadan kayboldu
özgürün annesi ,eminenin annesi ,ilkayın annesi ,nazlının annesi ,küçük nazlı bebeğin annesi (nazlı ) ..yeter yaaaaaaaaaaa hani raufun annesiiiiiiiiiiiiii ,benim annem nerdeeee ..
annemi de oynatacağım unutma beni de :)) hihoyyyteuheuhe meliş kızz koptumm surda yorumunda....
kim kimin annesii... ay annelere gerek yok yaa.. çiftler cıksınlar...
güzel bir düğün görelimmm... oynayalım :)
mersi boku :))) hihoyyytnilimm86....... süper yorum:)
nilimm86 hoşbuldum melishcim tşk ederim