Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ali karakola gitti ilkayın resimlerini bastırmış kayıp diye bi polis memuru geldi resmi gördü ben gördüm bu kızı dedi bi arabanın arkasında baygın yatıyodu sakallı bi adam götürüyodu dedi alide hemen yaşar dedi,plakayı falan sorgulattılar,polis onları durdurduğu yere götürdü ali haymana yolu diye tahmin etti,rauf ilkaya gelip aileni arayıp iyi olduğunu söyle diye tehtit etti oda arayıp ben iyiyim diyip kapattı ilkayın ailesi ne olduğunu anlamadılar,işte öncesinde ilkay kaçmaya filan çalıştı beceremedi tabi,bu arada mehtap barbarla tanıştı kesin barbar aşık olur artık,ali bulabilecekmi bakalım ilkayı başkada bişey yok işte..
Melis sen cidden raufu beğeniyomusun:)Benim hiç tipim değil valla bence ali datluuuu:))
şöyle düzelteyim : ilkaya uyuz oluyorum hatta sinir oluyorum ) onun mutsuz olmasını sağlayan raufcum ,iyi hakkından geliooo .... bilen bilir ,dizide onu seviom efet ama gerçek hayatta kocaaaaaaaamı seviom ve beğeniom ,rauffa hiç o gözle bakmıom kıs : aklıma bilem gelmemişti hahhahhahahhha :))) raufçuyum bennnnnnnnnnnnnnnn yaa ..
rauf rauf çok yaşaaa ,
beter ol ilkay ... alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hehhehe evet tam yakuşuklu yok ama aliş en iyisi o tiplerin içinde :)))))))))))))))
ama kızlardan nazlı ve asunun gözleri hoş bi de :))) asu nun mimikleri işin içine girince tuhaf oluyo kız :)) susunca güzel asu da ..emoş da ehhhhh ....tuçe de boylu hoş .. amaaaaa nazlı en güzelii ,o ilkay rolunde olsaydı bakkkk işler değişirdi :)))
hhı ilk nazlı sinsiydi ,kötülük yakışıyordu ...hatta ilkay daa kötü karakterde olsaydı daha güzel olurdu ,tipi ona müsait bana göre..bu yeni nazlı daha ılımlı ,iyi rolde olsaydı inan daha güzel olurdu........