Unutma Beni - Fox Tv

y abu alinin nazlıya artık herşeyi bildiğini söylemesi için kaçgün bekledim sonunda oldu yani

yaa bizde öyle burda ne sabırlı çocukmuş diye hep yorumlardayaptık , delirtti bizi uzattıkça...artık kaçırdığımız bölümleri bile burda rica ediyoruz izleyenler özetliyoruz birbirmize güzel paylaşımlar oluyor ....a.s.

raufun aliyi takip ettigi sahneden sonrasını izleyemedim...neler oldu bu gün....:uhm:

raufun aliyi takip ettigi sahneden sonrasını izleyemedim...neler oldu bu gün....:uhm:

rauf zili çaldı ilkay odaya kapının arkasına saklandı..rauf bi odaya baktı sonra tam ikayın old.odaya girerken ali nazlıyı anlattı herşeyi bildiğini nazlıdan boşanacağını o yüzden de o evde kaldığını ilkayın orda olmadığını falan anlattı bi şekilde odaya girmesini engelledi...rauf uyuz olup gitti...sonra ali ilkaya kaçalım dedi ikimizinde bi engeli yok nazlıyı avukata verdim boşanıcam ondan dedi ilkayda ona kaçalım ali dedi o şekilde bitti...tanıtımını izledim kaçıolar ama bişey oluyo ilkay ne olur geri dönelim ali diyooo merakla yarını bekliyorum bende....

rauf zili çaldı ilkay odaya kapının arkasına saklandı..rauf bi odaya baktı sonra tam ikayın old.odaya girerken ali nazlıyı anlattı herşeyi bildiğini nazlıdan boşanacağını o yüzden de o evde kaldığını ilkayın orda olmadığını falan anlattı bi şekilde odaya girmesini engelledi...rauf uyuz olup gitti...sonra ali ilkaya kaçalım dedi ikimizinde bi engeli yok nazlıyı avukata verdim boşanıcam ondan dedi ilkayda ona kaçalım ali dedi o şekilde bitti...tanıtımını izledim kaçıolar ama bişey oluyo ilkay ne olur geri dönelim ali diyooo merakla yarını bekliyorum bende....

tahmin ediyorummmmm...şeker halaya bişey olur hastanelik olur kalp krizi vs. geçirir ilkayda bunu duyar ve geri döner....:eek:klava:

tüm bölümü izleyemedim ama......evet ilkay geri döndü...çünkü şeker hala hastaneye kaldırılmıştı ( tv de gördüğü ölü bir kızı ilkay sandığı için) neyse hastaneden çıktılar ve halasıyla sarıldıılar birbirlerine... şerif laf sokup durdu....eve rauf geldi ve rauf ile ilkay konuştular...rauf kaçmasının ali ile ilgili olup olmadığını sordu oda hayır onunla ilgili değil dedi.. sana inanıyorum dedi rauf.. birbirimize zaman verelim dediler...ve ilkay bu sürenin sonunda illa evlilik yok rauf dedi... fauf ta zaten bunu isteyip istemeyeceğime emin değilim dedi.((şık şok şokk) ilkay şaşırdı ama öyle bitti konu ...rauf gidince evdeiler yani halası ve abisi ona baskı yaptılar evlenceksin onunla diye ama babası istemiorsan evlenme gibi birşey söyledi.... ali ise ailesinden saklıyor nazlı ile avukata gitceklerdi boşanmak için nazlının doktor arkadaşı geldi eve ve ali onada artık yalanları bildiğin söyledi ve o kızın ağzında nazlının annesi nermin hanımında bunu bildiğini öğrendi ve oraya gitti nermin hanımla konuştular ama sonrasının bilmiyorumm üzgünüm :KK43:((

sonrasında nermine hesap sordu..selahattin baba iiki ölmüş bu günleri görmmeiş dedi sonra nazlıyla nermin birbirlerine baktılar..orda ali anladı o da biliodu dedi o yüzden mirasını bana bıraktı dedi cnkü ailesinde bırakacak insan kalmamıs dedi...
sonraa emine le ilkay konusrken emine napcan ilkay dedi ilkayda sen öyled ediğime bakma raufla evlenmicem dedi ve bitti..

ya şu şeker hala ve şerife gıcık oldum ne diye evlendirmek istiyolar.sonuçta masadan kalkmış kız sanki evlenmişte kaçmış gibi davranıyorlar.artık hiç raufla muhatap olmamalılar bence önce istemiyorlardı şimdi zorluyorlar.neymiş elalam nedermiş zaten diyen dedi kız nikahtan kaçtı.alllaaam gıcık ettiler beni.kafamçokkarıştı

bu şerife gıcık oluyorum.sanki psikolojik rahatsızlıgı var.hep suratında o bıkkınlık ifadesi.şimdide ilkaya zorla evlen diyor. halbuki bu dügüne en çok karşı çıkan şerifti.

bu hafta pek izleyemedim ben maalsef ama ali ve ilkay ı emine parkta gördü orasını gördüm...

üf süper yaa Şerifle emine nişanlandı sonunda.sıra aliyle İlkay da ... Ama galiba Aliyle İlkay bi süre daha kavuşamayacak.O Rauf la Nazlı varken...sürükleyici birr dizi hakkaten ya

dün ve bugün neler oldu kıslar izleyemedim de,kısaca anlatırmısınız???

ŞERİF ile EMİNE yıldırım nikahı ile bugün evlenmiştirr ,sevenlerine ve meraklılarına duyrulur...kaydirigubbakcemile3

bende başladığından beri severek izliyorum ama bazen de sinir oluyorum çok. ah o nazlıyı elime bi geçirsemmmmmm. kabahatlisin sus demi. nasıl bağırıyor hala.

X