- 31 Ağustos 2008
- 5.629
- 19
rauf yarınki bölümde aliyi takip edip evi buluyor canım...bi kaç gün bile sürmeyecek sanırım evcilik oyunu...klava:
ahh ahh beklediğimizden de kısa sürdü yani ( artık Allah korusun onları Ra.s.auf'tan...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rauf yarınki bölümde aliyi takip edip evi buluyor canım...bi kaç gün bile sürmeyecek sanırım evcilik oyunu...klava:
y abu alinin nazlıya artık herşeyi bildiğini söylemesi için kaçgün bekledim sonunda oldu yani
raufun aliyi takip ettigi sahneden sonrasını izleyemedim...neler oldu bu gün....:uhm:
rauf zili çaldı ilkay odaya kapının arkasına saklandı..rauf bi odaya baktı sonra tam ikayın old.odaya girerken ali nazlıyı anlattı herşeyi bildiğini nazlıdan boşanacağını o yüzden de o evde kaldığını ilkayın orda olmadığını falan anlattı bi şekilde odaya girmesini engelledi...rauf uyuz olup gitti...sonra ali ilkaya kaçalım dedi ikimizinde bi engeli yok nazlıyı avukata verdim boşanıcam ondan dedi ilkayda ona kaçalım ali dedi o şekilde bitti...tanıtımını izledim kaçıolar ama bişey oluyo ilkay ne olur geri dönelim ali diyooo merakla yarını bekliyorum bende....
ben hastasiyim bu dizinin ama sureli saatleri degisiyor cok TUHAF