Unutma Beni - Fox Tv

ay bugün ben de izleyemedim... gezmelere gittimm... evde annemde mısafır vardı da kaçtımmm
heheh :) neyse yarın izleriz...özet gecen yok ...

alinin ilkaya evlenme teklifi ederken verdiği yüzüğü, ilkay bbanyodaunuttu. tabi babası gördü yüzüğün içinde ali yazıyordu. adam sinirden kudurdu. asla izin vermem evlenmenize diye bağrdı.
selçuk karısına döndü,,tabi sarı cadı delirdi sinirden.
bende tam izleyemedim valla...

hmm anlatayım ben ...
alişin verdiği yüzüğü ilkay banyoda unutunca babası gördü evet özgüre içindeki yazıyı okuttu ali yazınca ilkay gene pustu..bağırdı babası asla izin vermem evlenmene dedi ve bizimkiler sakladı alinin boşandığını söylemediler ...selçuk nazlıya gitmekten vazgeçtiğini söyledi ,konuşmak için nazlının evine geldi merale döndüğünü çcouklarını bırakamayacağını söyledi..nazlı da çocuğunun babası olduğu için utanıyorum falan dedi bağırdı falan o sinirle raufcumun yanına gittiiiiiiiiiiiiiiiii rauufa bağırdı falann ve rauufcuuumun çok pahalı olan masasının arkasındaki bibloları kırdı ,raufcum kalp krizi geçiriyordu onlar pahalı kolleksiyonum dedi hahahhahahhaa :)) ayyy manyak deyişi vardı öldüm orada öldüm :)))asu tuçenin yalanını ortaya çıkarmak için kafeye oktayı çağırdı ve 3 ü yüzleşti orada bi kavga çıktı yavızın gelmesiyle..oktay kimden yaptın o çocuğu sen yalancısın hamiş bile değilsindir falan dedi ,tuçe ağladı falann yavıız da ağzını açtı ( oktaya bağırdı ancak bebeğin babası benim diyemedi aptal ,tuçeyi yine yalnız bıraktı tuçe de ben yalan söylüyorum bebek falan yok dedi gitti kafeden....selçuk ise meral ile yeni bir hayata başlamak için sözleşti , yarın uzaklara gidip yeni hayata adım atacaklarmış :)))) bakalım yarın meral nazlılarla vedalaşınca gerçeği merale söyleyecek mi??????? kocanla sevgiliydim affet diyecek mii ?* fragmanında ağlıyordu ,raufcuum da arkadan kaş göz işareti yapıyordu söyleme diye ::)))

ben söyleyeceğine inanmıyorum söylerse konuları nasıl uzatacaklar

ben söyleyeceğine inanmıyorum söylerse konuları nasıl uzatacaklar

kesinlikle söylemezler...:)) ama nazlı sinirlenince baya kızarıyor yaa...ayy ilkay gene sinir olmaya başladı yaa ..nazlının olayını saklıyorlardı ,şimdi o bitti ,alişin boşandığını saklıyooorlar ..oof bu kızz diziyi saklaya saklaya bitircek ona yanıyoom....şerif ile emoş tepki aldı baya heralde 2 saniye çıktılar o da figuran olarak ::)) arkada servis yapıyordu kafede şerif :)) ayyy artıkkkk asu öğrensin şu bebeğin babasını ...veeeeeeeeeeeeeeeeee yavıııız raufcuumun veledi olduğunu bilsinn ...bi de nermin ile raufun eski aşkıyla ilgili konular deşilsin :)) offf çok konu var çok..

slm kızlar burda unutma beni topiki varmışta ben nasıll görmemişimsenağlama delisiyim ben o dizinin ya hergün izliyorum neyse gördüm artık bundan sonra bende burdayımm...

HOŞGELDNNN EZGıCıMM :))
RAUFCUMUSUN
ALıCı Mı
ıLKAYCI MI
NAZLICI MI
ŞERıFCı Mıı :)) :roflol: :roflol:

valla ordaki herkes bi alem ama çok sarıyo ya hele nazlı çıldırdı bugün raufun surat neydi öle ilk defa onu öyle gördüm..

happy birthday gül :)) yedin mi pastalarını kıs :)) ayy nazlının kızı doğsa da yaşına girse :)) onlar da yese :))) cokacimcoook

raufcuumun tlf kapatışına hastayım ben :)) benim tlf da kızaklı evde deniyorum ama bi türlü onun gibi yapamıyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

happy birthday gül :)) yedin mi pastalarını kıs :)) ayy nazlının kızı doğsa da yaşına girse :)) onlar da yese :))) cokacimcoook
ya harbiden doğuramadı gitti hergün doğurur diye bekliyorum ama yokk:roflol:
raufcuumun tlf kapatışına hastayım ben :)) benim tlf da kızaklı evde deniyorum ama bi türlü onun gibi yapamıyorum :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: süpersin ya koptum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…