Unutma Beni - Fox Tv

annem seğrediyo bende mecburen baktım ama fena dizi değil
buda bizim evin halleri gibi ankarada çekilen dizilerden
annem bizim evin hallerinden daha iyi bulduğunu söyledi hadi bakalım

bende bu diziyi ramazanda izlemeye başladım ...ama gördüğüm kadarıyla taa haziran ayında başlamış bu dizi...acaba tekrarını mı veriyolar yoksa devamını mı anlayamadım bi aydınlatırsanız sevinirim..

Bence de o saatteki dizi kuşaklarından güzel...o saatte bide yalancı romantik vardı..o sürekli aynısını verdiği için sıktı biraz zaten artık yeni bölümleri foxta olcağı için şuan ki favori unutma beni..şarkısıda süper zaten ben bide Ali ye bitiyorum..çook yakışıklı

:)yaa ben istiyorumm ki emineleee şerif artık kavussun gıcık oluom sevenler kavusamayıncaa :)

eminele şerif itiraf ettiler sarıldılar ağladılar yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

bende arada evde olunca izliyorumm ama sabırsızlıkla beklediğim bir şey var kii Ali Nazlının onu aldattığını ve bebğin onun olmadığını öğrensinn ..öğrensin bırakcam izlemiyi

ben izlemiyordum önceden arkadaşlar.öylesine baktım bi kaç kez sonra farkettim izlemeye başlamışım ben bu diziyi.raufa sinir oluyorum bende,hele o burun deliklerine...

kızlar buz dıız bızım evın bır ust sokagında cekılıyor.sureklı karsılasıyorum onlarla.bızım evın hallerı de bızım yukarda cekılıyor.bende sevıyorum dızı guzel ama artık serıf cıksın ortaya alıye yazıkkkkkk.

kızlar buz dıız bızım evın bır ust sokagında cekılıyor.sureklı karsılasıyorum onlarla.bızım evın hallerı de bızım yukarda cekılıyor.bende sevıyorum dızı guzel ama artık serıf cıksın ortaya alıye yazıkkkkkk.

selçuk demek istedin sanırım :1rolleyes:

bende arada evde olunca izliyorumm ama sabırsızlıkla beklediğim bir şey var kii Ali Nazlının onu aldattığını ve bebğin onun olmadığını öğrensinn ..öğrensin bırakcam izlemiyi

öğrensinde nerdeyse yatarken görmediği kaldı bi sürü şey buldu hala acaba diyor.orası saçma olmuş.ama yinede güzel bi dizi hergün izliyorum kaçırmamaya çalışıyorum :kahve:

öğrensinde nerdeyse yatarken görmediği kaldı bi sürü şey buldu hala acaba diyor.orası saçma olmuş.ama yinede güzel bi dizi hergün izliyorum kaçırmamaya çalışıyorum :kahve:

evet çok haklısınız bana da çok gairp gelmişti ...her şeyi görüyor buluyorr sonraa hafızası silinmiş gibi yeni kanıtlar arıyorr..

Aynen katılıyorum ya diziyi uzatmak için ellerinden geleni yapıyorlar,Ali herşeyi görmüş bütün kanıtları bulmuş olmasına rağmen nazlının günahınımı alıyorum acaba diyip duruyo çok saçma galiba ilkayın düğün günü olacak bişeyler kesin ilkay evlenmeyecek raufla belki aliyle herşeyi göze alıp kaçarlar:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun ..bugün öğrendi Ali her şeyi :)) Nazlı'ya mesaj ile zorla söyletti ama bu çocuk gerçekten Akıl kıtı mı ne amma zorladı ...izleyemeyenler için yazayım istedim..

hadi hayırlı olsun ..bugün öğrendi Ali her şeyi :)) Nazlı'ya mesaj ile zorla söyletti ama bu çocuk gerçekten Akıl kıtı mı ne amma zorladı ...izleyemeyenler için yazayım istedim..

Ali mesajlara cevap beklerken ben bile nefesimi tutmuşum....
peki selçuk nerde...
en başından beri mesajları yazan alimiydi...
rauf araştırmıştı hat selçugun üzerineydi...
orda kafam karıştı biraz...
:uhm:

nihayet duymak istediği şeyi duydu ali...offf çok uzattılar ama...nazlı da biraz safmış bence kendi ağzıyla itiraf etti :)))

en başta beri aliy di yaa yarınki bölüm cok güzel olcak amaa benm o saatlrde sınawım war izleyen banada anlatsınnnn :)

X