Unutma Beni - Fox Tv

evet sonunda beklenen oldu uzadıkça uzayan alinin dedektifliği sonuç verdi.taaa başta yapması gerekeni kaç bölüm sonra anca yapabildi.birde ilkay evlenseydi ali yetişememiş olacaktı orası saçma olmuş ali zamanlamayı iyi ayarlamalıydı.ama bu kadar saçmalık hangi dizide yokki.yinede güzel ve izlemeye değer...

Ali ile İlkay alini bir arkadaşının evnie kaçtılar ...... hereks onları arıyor... nazlı annesine Alinin öğrendiğini söyledi.... ana gelişmeler bunlar...

Ali ile İlkay alini bir arkadaşının evnie kaçtılar ...... hereks onları arıyor... nazlı annesine Alinin öğrendiğini söyledi.... ana gelişmeler bunlar...

ali anlattımı ilkaya olanları...
ilkay biliyormu nazlının durumunu....

yaa bende kaçırdıımmmmmmm kızlar şöyle ayrıntısıyla bi anlatsanıza neler oldu bugün özetide yokki.

yaa bende kaçırdıımmmmmmm kızlar şöyle ayrıntısıyla bi anlatsanıza neler oldu bugün özetide yokki.[/QUOT

İlkay ile Ali karşılaşmışlardı ya ..Ali ona gidiyoruz dedi İlkay biraz tereddüt etsede Alinin uzun zamandır yurt dışında olan bir arkadaşının evine gittiler ...BU arada RAuf ve ŞErif İlkay'ı arama ve aratma çalışmalarına devam ediyorlardı ,taksş duraklarına falan bakılsın diye emir verdi Rauf....Neyse Nazlı son abda düğüne yetişti neler oldu burda falan diye sordu ve Ali iş gezisine çıktı dedi ailesine ama annesi anladı bişeyler olduğunu ve Nazlı Meral'in evine gittiğinde annesine anlattı her şeyi......Ali de ilkay'a artık bir engelleri olmadığını söyledi ve Nazlının Selçuk ile olnailişkisini anlattı, bebeğin ondan olmadığını anlattı... İlkay çok şaşırdı ...Rauf Aliy i deli gibi aryıro bir yandna çünkü tahmin etti ikisinin kaçtığını ( aslında tesadüf oldu kaçmadılar ama dışarda n öyle görünüyor tabi).......İlkayın evindede Şeker hala ve Şerif Emine' ye baskı yapmaya başladılar sen bilyiorsun nerde olduğunu falan diye o kızda bilmiyor tabi, Şeker Hala da Ali ile kaçtığında şüpheleniyor ama Emine İlkay öyle şey yapmaz falan gibi ikna etmeye çalıştı onu.....
Sonra Ali ve İlkay maakrna falan yerlerken evde, Ali ilkay'ın " senin çok iyi bir baba olacağını düşünmüştüm" demesi üzerine sohbet çocuğa gelince " ben çok iyi bri baba olacağım ama senin çocuklarının babası " dedi ve birbirlerine bakarken bitti bölüm..kaydirigubbakcemile3 aklımda kalanlar bunlar .. inşallah merakınızı gidermişimdir...a.s.

kızlar ben pazartesi diziye yetişemicem izledikten sonra özetini yazar msnızzzzzz :)

bugünkü bölüm çok güzeldi.ilkay kalktı ve alinin notunu buldu notta yapamayacağı vazgeçtiği yazıyordu.ilkay olamaz ali bunu yapamaz derken uyandı meğer rüyaymış :) ali ilkaya sürpriz yaptı küçük notlarla onu mutfak dolabındaki çiçeklere götürdü.sonra ali geldi yiyecek bişeyler almış.bunlar çifte kumrular gibi.ikiside acayip mutlu hep çocuk hayalleri kuruyorlar.bu arada rauf onları aratmaya devam ediyor.adamlarına sürekli talimat veriyor.diğer taraftan şeker anne ve aile perişan halde.şerif kızgın.emine çaresiz.nazlı hala aliyi arayıp duruyor ama tel.kapalı.aliden vazgeçmek istemiyormuş.anneside aliyi çoktan kaybettiğini merali ve çocukları zor durumda bıraktığı için kendisinden tiksindiğini söyledi.ilkay evi aradı emine ile konuştu ve iyi olduğunu evdekilerin merak etmemesini söyledi.nerde olduğunu söylemeden kapattı.evdekiler ilkaya çok kızgın.aliden haberleri yok ama şeker anne şüpheleniyor tabi.alinin annesi şeker annelere geldi ve ilkayın yerini söylemesini istedi.oğlunu ilkaydan kurtarmak istiyormuş.şeker annede ilkayın aliyle olamayacağını söyledi.nazlıda alinin iş gezisinde olduğu bahanesini kullanıyor.bu arada şeker anne kardeşinin rauftan özür dilemesi gerektiğini söyledi.ali ilkaya güzel bi elbise aldı sarıldılar.ilkaya bi sürpriz yaptı ve salona çadır kurdu.dizinin sonunda çadırın içinde öpüştüler:asigim:

ohhh çok sağolun okudukça gözümün önüne geldi sahneler ellerinize sağlık....Ali ile İlkay biraz daha evcilik oynasınlar bir kaç bölüm sonra başlar Rauf'un Gazabı !!!!..... inşallah güzel gelişmler olur ama kötü günler yakında ...halası zaten yeterr...onlar şehir dışına çıksın bence derhal....

ohhh çok sağolun okudukça gözümün önüne geldi sahneler ellerinize sağlık....Ali ile İlkay biraz daha evcilik oynasınlar bir kaç bölüm sonra başlar Rauf'un Gazabı !!!!..... inşallah güzel gelişmler olur ama kötü günler yakında ...halası zaten yeterr...onlar şehir dışına çıksın bence derhal....

Sana katılıyorum canım. Uzun sürmez bu mutlulukları. Eli kulağındadır, bulur Rauf onları. Hem alışkın değiliz biz böyle mutlu sahneler görmeye, illa bi dert tasa olcak senağlama

rauf yarınki bölümde aliyi takip edip evi buluyor canım...bi kaç gün bile sürmeyecek sanırım evcilik oyunu...:eek:klava:

ben bu topiği nasıl daha önce görmedim ben bu dizinin fanatiğiyim ve etrafımda benden başka izleyen olmadıgı için burdada böyle bi topik yoktur diye düşündüm harika bi dizi yazın hep takip ettim şimdide kaçırmadan izliyorum

y abu alinin nazlıya artık herşeyi bildiğini söylemesi için kaçgün bekledim sonunda oldu yani

X