Unutma Beni - Fox Tv

ben de öyle diyorum bu ,doğurur kesin..ama ali herkese dna olayını çıtlattı ,ee adoşum falan hiç mi merak edip olayı takip etmeyecek yaa ..öylece olay kalacak mı ? adoş bence dna testini yaptırmalı ,selçuk geldi çocuk benden değil dedi aklandı nazlı...ali de ilkayı istemeye gider kesin , babası da vermez hala inanmıyor çünkü affetmedi ilkayı...selçuk belki de merali tercih edecek son anda çocukları için ...

pazartesi göreceğiz...ben haftaya izleyemicem taşınıyorum anlatın bak tek tek her gün ben kesin girer okurum onları tamam mı =)

unutma beni bak :))

meliscim ben de bi tek pazartesi izleyeblyorum dier günler okuldayım pazartesiyi anlatırım seve seve :))

ilkayın saçları uzunken daha güzel dimi kızlar..bi de o resim meralle olan yanii , nazlı ile alinin düğün anında olan halleri değil mi ya?

inşallah malibu :)) kız baktım ben ilk sayfalara da okudum biraz yorumları..5 sayfada resimler var birkaç tane...:) malibu dikkatimi çekti ; sen hep özet isteyip durmuşsun kısssssssss :)))))))))))))))

evet bnmde dikkatimi cekti durmadan bir anlatır mı diyorumm :))
ya napim okul var izleyemeiyorum keşke izleyeblsemde ben anlatsamm :))

ayy canıım benim yaa..ben de alese hazırlanıyorum ders mers hak getire :)) dizi kurdu oldum valahi evde dura dura... izledim mi arkası geliyor işte .:) alışmamak lazım..napiiiiim bi bu bi yarpak tökümüüüü ayy aşkı memnu ve bi tane daha varr doğruluk ekseni mi ne ona da başladım iyi mi sinir geliio izlemeyince eksik gibi oluyorum :))))))))))))))))))))))) kociş de alıştı izliyoruz yarpak tökümü hariç ...

Son düzenleme:
evet dizikolik olduk yaa :))
cnm bn cıkıorum uykum geldi gene yorumlaşırızz
öptüm cokk :))

abbowwwwwwwww
gacılara bi dedim iyiki
face i:):):):)
çıkma teklif edeninizde varmı:lepi:
öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…