Unutma Beni - Fox Tv

bende bu dizide oynamak istiyorumm rolüm farketmezz figüran fln olablrm :)) ay keşke burayı okusalarda bi bölümde bize rol verseler :)))
cok mu hayalperestim nee :)ama güzel olurdu yaa

hahhahaaa CADIARZU manyak bu kız işte yaa...işte oraları kaçırmışım ben..hafızasını kaybetmişti ali uğraşıyordu oralarda başladım ben :)) izlemeye... :1shok:

bakalım tuçe nin bebeğinin adı ne olcak :)) kıslar önceki sayfalardaki sorulara cevaplarınızı bekliyorum....

inşallah en başından verirler :))
ya melis sen şerifle fln kanka olunca sor dizi ne zmn bitcek
bana bitcek gibi geldii (
boşandılar fln ya

alemsin yaa ...hanzo dedik adama bis :)) kanka yapar mı bisi hiç :))))))))) emoş sanırsam ayrılıyor diziden..yorumlarda birisi çok diziden ayrılcağına üzülüyorum diye yazmış..

bi de adamın face sine rauufcuma sevgilerimi yolladım :)) onu sordum durdum :))) kesin gıcık oldu bana

alla allaa rauf un face si yok muu :)) bastırıp parayı alaydı bi dene :roflol: :roflol:

alla allaa rauf un face si yok muu :)) bastırıp parayı alaydı bi dene :roflol: :roflol:

ona da girdim ancak pek uğramıyor anlaşılan ve herkese açıktı .yorum falan yoktu pek..raufu görür söyler diye kendimi feda ettim yazdım :)) ilkaya da arkadaşlık gönderdim :) kızıın fan üye sayısı çook yahu ..herkes bunu sevioomuş vala ..

emoş evliymiş bi de dionuz aliyle samimi diee klava: :roflol:
emoşun kocişiyle fotosu var mıı :))

emoş evliymiş bi de dionuz aliyle samimi diee klava: :roflol:
emoşun kocişiyle fotosu var mıı :))

samimi diye ben demedim vala..sadece fotoğraflarını yolladım , zaten emoş kötü yorumlara kızıyooo yazmayın diyoo fan facesinde...kocişi yok güzelim kendi ve set arkasındaki resimleri var işte....

kötü yorumlara kzıo mu :)) hiç eleştiriye açık değilmiş :)

herkes övüüo şekerim orada :) kötü yazan yoook pek....ama şirin kız bee..))

nese pazartesi günkü fragmanı vermediler yaa ,bakalım neler olcak ,nazlı selçukla gidecek mi sizce ?? :enbuyukkk:

meliste değişmeler var :))
sen yakında ilkaycı şerifci olcann :))

[B]ya ben kötüleri seviyorum :)))))) raufucumdan asla vazgeçmem..ilkayı sevmeme sebep yok ki :))) ona hala gıcık oluyorum , ayy bi de bunlar evlenirler oooooooooof ali portakal sularını içire içire bi hal oluyordu artık içmiyor çok şükür...[/B] :içelim: :içelim:

bence bişey cıkcakk :)) nazlı dogurur belkii
ya onun karnıı cok büyük değil mii sizcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…