Unutma Beni - Fox Tv

kıslar bi de şeriff sanırsam çocuklarının ve karısının resimlerini koymuş .)) sarışınlar böyle benim meleklerim onlar demiş ama bilemiyorum kim..

melis söylüon aklımız kalıoo :))
onlarıda koysenn bi zahmet olmaz mı :)))

ay çıplak bebek resimleri ayy :))) koymayım banlanırım bi de...çocuk iştee sarışın ..onlar benim meleklerim yazmış bi kız bi oğlan diyim anla..:)))))))))))))))))))

buarada yorumları okuyorum , nazlının yani çiğdemin bir arkadaşı yazmış ; dizidekinin tam tersidir melek gibidir benim arkadaşım falan demiş ,hacettepe üniv de okuyormuş konservatuarda ...

eminenin söylediği türküler kendi sesindenmiş onaylıyor ,resmini yollamıştım bi önceki sayfalarda var bakarsınız..

nazlı bizim ünidenmiş yanii :))
ya bende konservatuar okumak istiyorumm

hmm bak onu kolayca bulabilirsin araştır bi sen onu :)) ayy ben Ankara da olsam her şey yapcam valaa hihihi :))) aama raufcuumu görmeyi çok isterdim ben yaa....adam en iyi erkek ödülü almış .alnından şap diye öperdim ya da elinden :))

ya diiziyi ilk başlarda izleyen var mı burada...ben başladığımda ilkayın hafızayı yoktu :)) sonradan hatırladı falan aliyi...kaza mı geçirmişti bu kız :))

gel ankara ya beraber gidelim cnmm :))
ya zaten rüyamda ilkay la emoşu gördüm
imzalı foto istedimm :))

tmm melis :)) bütün önemli bilgileri detayları yaz ama :)

yazıyos ya kıss :)) ufff benim bu dizide rol almam gerekiyor ,raufun asistanı olarak :)) mesela ilkayın yerine ben olayım sağ kolu falan..not tutarım ona :)) dediklerini dinlerim falan uuf yaaaaaaaaa sositososito sositososito

meliss ben izlemiştiimm
kaza değilde sinir krizi geçirdi
ilkay ali ye söledii sevdiğini ali de ben nazlıyı seviyorum evlencem fln dedi
ilkay da hayır böle yapamazsın sen beni seviosun fln gibi bişiler deyip
yola fırladıı
sonra ben onu seviyorum dedi herkese delirmiş gibi
sonrada bayıldıı sadece ali yi sevidğini unuttu :)

gel ankara ya beraber gidelim cnmm :))
ya zaten rüyamda ilkay la emoşu gördüm
imzalı foto istedimm :))

kaydirigubbakcemile3

ayy eşimin tayini Ankaraya çıkarsa gelirim inşallah ,hoş 2 kere gittim Ankaraya amaaaaaaa ufff yaa benim şimdi gitmem lazım .. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…