Unutma Beni - Fox Tv

bende bu dizide oynamak istiyorumm rolüm farketmezz figüran fln olablrm :)) ay keşke burayı okusalarda bi bölümde bize rol verseler :)))
cok mu hayalperestim nee :)ama güzel olurdu yaa :KK43:

meliss ben izlemiştiimm
kaza değilde sinir krizi geçirdi
ilkay ali ye söledii sevdiğini ali de ben nazlıyı seviyorum evlencem fln dedi
ilkay da hayır böle yapamazsın sen beni seviosun fln gibi bişiler deyip
yola fırladıı
sonra ben onu seviyorum dedi herkese delirmiş gibi
sonrada bayıldıı sadece ali yi sevidğini unuttu :)

hahhahaaa CADIARZU manyak bu kız işte yaa...işte oraları kaçırmışım ben..hafızasını kaybetmişti ali uğraşıyordu oralarda başladım ben :)) izlemeye... :1shok:

bakalım tuçe nin bebeğinin adı ne olcak :)) kıslar önceki sayfalardaki sorulara cevaplarınızı bekliyorum....

inşallah en başından verirler :))
ya melis sen şerifle fln kanka olunca sor dizi ne zmn bitcek
bana bitcek gibi geldii :KK43:(
boşandılar fln ya

alemsin yaa ...hanzo dedik adama bis :)) kanka yapar mı bisi hiç :))))))))) emoş sanırsam ayrılıyor diziden..yorumlarda birisi çok diziden ayrılcağına üzülüyorum diye yazmış..:KK43:

bi de adamın face sine rauufcuma sevgilerimi yolladım :)) onu sordum durdum :))) kesin gıcık oldu bana :KK70:

alla allaa rauf un face si yok muu :)) bastırıp parayı alaydı bi dene :roflol: :roflol:

alla allaa rauf un face si yok muu :)) bastırıp parayı alaydı bi dene :roflol: :roflol:

ona da girdim ancak pek uğramıyor anlaşılan ve herkese açıktı .yorum falan yoktu pek..raufu görür söyler diye kendimi feda ettim yazdım :)) ilkaya da arkadaşlık gönderdim :) kızıın fan üye sayısı çook yahu ..herkes bunu sevioomuş vala ..

emoş evliymiş bi de dionuz aliyle samimi diee :eek:klava: :roflol:
emoşun kocişiyle fotosu var mıı :)) :eek:

emoş evliymiş bi de dionuz aliyle samimi diee :eek:klava: :roflol:
emoşun kocişiyle fotosu var mıı :)) :eek:

samimi diye ben demedim vala..sadece fotoğraflarını yolladım , zaten emoş kötü yorumlara kızıyooo yazmayın diyoo :KK43: fan facesinde...kocişi yok güzelim kendi ve set arkasındaki resimleri var işte....:nazar:

kötü yorumlara kzıo mu :)) hiç eleştiriye açık değilmiş :)

herkes övüüo şekerim orada :) kötü yazan yoook pek....ama şirin kız bee..))

nese pazartesi günkü fragmanı vermediler yaa ,bakalım neler olcak ,nazlı selçukla gidecek mi sizce ?? :enbuyukkk:

meliste değişmeler var :))
sen yakında ilkaycı şerifci olcann :))

[B]ya ben kötüleri seviyorum :)))))) raufucumdan asla vazgeçmem..ilkayı sevmeme sebep yok ki :))) ona hala gıcık oluyorum , ayy bi de bunlar evlenirler oooooooooof ali portakal sularını içire içire bi hal oluyordu artık içmiyor çok şükür...[/B] :içelim: :içelim:

bence bişey cıkcakk :)) nazlı dogurur belkii
ya onun karnıı cok büyük değil mii sizcede

X