Unutma Beni - Fox Tv

ben de öyle diyorum bu ,doğurur kesin..ama ali herkese dna olayını çıtlattı ,ee adoşum falan hiç mi merak edip olayı takip etmeyecek yaa ..öylece olay kalacak mı ? adoş bence dna testini yaptırmalı ,selçuk geldi çocuk benden değil dedi aklandı nazlı...ali de ilkayı istemeye gider kesin , babası da vermez hala inanmıyor çünkü affetmedi ilkayı...selçuk belki de merali tercih edecek son anda çocukları için ...

bende ilkay ın bi fotosunu buldum ekleyeyim :))
24c9yye.jpg

pazartesi göreceğiz...ben haftaya izleyemicem :KK43: taşınıyorum anlatın bak tek tek her gün ben kesin girer okurum onları tamam mı =)

unutma beni bak :))

meliscim ben de bi tek pazartesi izleyeblyorum dier günler okuldayım pazartesiyi anlatırım seve seve :))

ilkayın saçları uzunken daha güzel dimi kızlar..bi de o resim meralle olan yanii , nazlı ile alinin düğün anında olan halleri değil mi ya?

inşallah malibu :)) kız baktım ben ilk sayfalara da okudum biraz yorumları..5 sayfada resimler var birkaç tane...:) malibu dikkatimi çekti ; sen hep özet isteyip durmuşsun kısssssssss :)))))))))))))))

evet bnmde dikkatimi cekti durmadan bir anlatır mı diyorumm :))
ya napim okul var izleyemeiyorum keşke izleyeblsemde ben anlatsamm :))

ayy canıım benim yaa..ben de alese hazırlanıyorum ders mers hak getire :)) dizi kurdu oldum valahi evde dura dura... izledim mi arkası geliyor işte .:) alışmamak lazım..napiiiiim bi bu bi yarpak tökümüüüü ayy aşkı memnu ve bi tane daha varr doğruluk ekseni mi ne ona da başladım iyi mi sinir geliio izlemeyince eksik gibi oluyorum :))))))))))))))))))))))) kociş de alıştı izliyoruz yarpak tökümü hariç ...

Son düzenleme:
evet dizikolik olduk yaa :))
cnm bn cıkıorum uykum geldi gene yorumlaşırızz
öptüm cokk :))

abbowwwwwwwww
gacılara bi dedim iyiki
face i:):):):)
çıkma teklif edeninizde varmı:lepi:
öpüldünüzzz

X