Unutma Beni - Fox Tv

hahhaaa kız dur bi an aklıma gelmedi bee çok fenasın :)))) hee bi de onlar vardı :)) asu hala bilmiyoo gerçeğii bi de bunların gerçeği çıktı :)))) doğurmaya karar verdi tuçee ,yavıız da destekliyoo doğur diyor ,bakalım .....şerifleri göstermediler saten ,emoş falan yoktu ....ilkay da pek çıkmadı gibi...nazlı selçukla gidiyor yarın :)) meral ile barıştı gibi selçuk ama merak affetmiş değil ,çocuklar için affedebilir...ali de nazlıdan boşandı işte kızz falahiii öyle boş boş geçtii ,tuçee ile bebek olayını uzattılar bi tek...:ecrin_bebek:

benim anlamadıgımm selçuk hem meral e barışalım dio hem nazlıyla kaçcak bari kadını rahat bırakasınn :eek:klava:

ya bence buraya yazdıgımız yorumları okudular ondan bölee gidio dizi :)
her şey normal akabinde :)

selçuk raufuucum dan korktuğu için merale yakınlaşmaya çalışıyor zira ali ile o konuşmuş her şeyi anlatmış ( ben o gün izleyememiştim ) ,yani o da ikili oynuyoooo .)) işte meral e öyle diyoo sonra yine terk edecek kadını...yazık yaa :KK43:( acaba nazlı kaçmaktan vazgeçer mi ? ya da tam meral affedecek ,selçuk mu vazgeçecek çocukları için :==?? ayyyy fragmanını da göstermediler....

kıslar ya raufcuum bu arada en iyi erkek ödülü almış bir oyunundan..ee boşuna sevmiyorum ben bu adamı :)) başka diizilerde de oynamış yaa ben hiç görmemiştim oysaki....polisiye filmlerinde falan ...:) adam atraksiyonu seviooo :)) :jeyyar:

arkadaşlar ben helikopter kazasını izledim neler oldu bi özet geçseniz

hahhaaa kız dur bi an aklıma gelmedi bee çok fenasın :)))) hee bi de onlar vardı :)) asu hala bilmiyoo gerçeğii bi de bunların gerçeği çıktı :)))) doğurmaya karar verdi tuçee ,yavıız da destekliyoo doğur diyor ,bakalım .....şerifleri göstermediler saten ,emoş falan yoktu ....ilkay da pek çıkmadı gibi...nazlı selçukla gidiyor yarın :)) meral ile barıştı gibi selçuk ama merak affetmiş değil ,çocuklar için affedebilir...ali de nazlıdan boşandı işte kızz falahiii öyle boş boş geçtii ,tuçee ile bebek olayını uzattılar bi tek...:ecrin_bebek:

a.s.
...........

anladın sen oniiiii.. :)) unutma beni ile alakasız konulara girilmiyor burada ... bi de emrivaki gibi özet geçseniz demişsin...

bebişimm birisi önceki sayfada anlatmıştı...

en önemlisi nazlı ile boşandı... Tuğçe de bebeği dogurmaya karar verdi...
doktora gıttıler gördüler ama bır muayene ne kadar tuttu... belki fikir degıstırırler belli mi olur...

ayy kızlarr ben de Şerif ii gecen anka mall de görmüştüm...
aynı böyle küpeli... dzi de ne kadar maço ise gercekte o kadar entel yani...

bu arada emine ne kadar zayıfmışş manken gıbı... ay dah abuyuk sanıyordum meger 1 yas buyukmus benden... ahha ahh.

Melişcimm canımmm o sırada arkadaş haber izliyormuşş diziyi izleyememişş...

özet olarak bana anlatın diye rica etmiş canım... orada bir karısıklık oldu sanırımm....

BU Rauf daaa dizideki en akılllııı adam...gercekten ıyı oynuyorr iyi kötü rolü yapıyor

Melişcimm canımmm o sırada arkadaş haber izliyormuşş diziyi izleyememişş...

özet olarak bana anlatın diye rica etmiş canım... orada bir karısıklık oldu sanırımm....

oke ...:jeyyar:virgülsüz olunca :))) nese karışık oldu :)) geri alıyorum şekerim :))) :eek: :1hug: helikopteri özet geçin anladım :KK43:

Son düzenleme:
şerif gibi oldum bi an :))) nese özeti geçmiştim ben de :KK70:sengözlerimebaksanab

şerif çok karizma dimi ama :)) ama dizide tabeee hala yüzüne tükürülecek adam o :)):tomato:

Dizimizin en güzel kızı sizce kim?

Dizimizin en yakışıklı adamı kim?

En karizmatik kadın ve erkeği kim?

En kötü kalplisi kim?

En tatlısı kim?

En sevdiğiniz üç karakter kimler?

En sevdiğiniz aşk hangisi?

Oyuncular:
SELAHATTıN KERVANLI AıLESı
SELAHATTıN………………………SELÇUK ÖZDOĞAN
NERMıN…………………………………DEVRıM YAKUT
RAUF………………………………………MıTHAT ERDEMLı
NAZLI……………………………………SEDA SAYGIN (eski) ÇıĞDEM AYDIN ( yeni )
YAŞAR(RAUF’UN KORUMASI)……SUAT KARAUSTA

Son düzenleme:
hıkmet karaman aılesı
hıkmet…………………………………kurtuluŞ ŞakıroĞlu
Şeker……………………………………fÜsun gÜnuĞur
Şerıf……………………………………olcay kavuzlu
ılkay……………………………………dıdem ÖzkavukÇu
emıne……………………………………berıvan ÖzyıĞıt
Şazıye…………………………………meltem baytok
barboros……………………………Şahap sayılgan
ÖzgÜr(Çocuk)…………………emır taha alıcıer

X