Unutma Beni - Fox Tv

ne demek şekerim....

kıslar ben nisanda taşıınıyorum bi süre kaçırabilirm rauuufuccuuuuuuuum yaa artık bana da neler oluyor anlatlırsınız :KK43:(((( nete de vermiyorlar kiiiiiiiiiiii tekrarlarını ,fox un kapısına kadar dayanıcam haaa ,bırakın arda sıradalkileri beeeeeeeeeeeee öfffffffff , unutma beni nin sitesine msj lar bıraktım o kdaar :))) yine tekrar yok

kaydirigubbakcemile3

arka sıradakiler değilde şu bez bebeğin yerine oynayabülürdü.gece gündüz bez bebek oynuyor yaa.tekrarın tekrarının tekrarı oynuyor artık yuuuhhh yani.Çok üzgünüm çoook

YA BEN KAÇIRDIM AMA
enson selçuk gelmişti..
nazlı popo olmuştu sesini duyunca..
ne oldu...
dün

daha ne kadar sacmalancak merak edıyorum dogrusu.senı sevmeyen baskasına gıtmıs adamdan ayrılmam dıye tutturmak mı dersın.adılıgın bını bın para olmus arsız arsız kadının evınde oturup hala yuzune bakmak mı dersın,sırketın bılmem ne kadarına sahıp olup parasıyla baska eve cıkamayan nazlı ve anası mı dersın,tek basına raufun herseye herkesten once yetısıp yaptıgı sacmalıklarmı dersın,hersey anlatıldıgı halde babanın hala evladına bakmaması mı dersın,daha sayamıycam yoruldum.ben yoruldum onlar sacmalamaya yorulmadı walla.eskıden zevkle ızlerdım.sımdı ızlemıyorum artık.bu ne ya ........

YA BEN KAÇIRDIM AMA
enson selçuk gelmişti..
nazlı popo olmuştu sesini duyunca..
ne oldu...
dün

önceki sayfalara dön oku tatlım :))

sarı papatya daha ne kadar sacmalancak merak edıyorum dogrusu.senı sevmeyen baskasına gıtmıs adamdan ayrılmam dıye tutturmak mı dersın.adılıgın bını bın para olmus arsız arsız kadının evınde oturup hala yuzune bakmak mı dersın,sırketın bılmem ne kadarına sahıp olup parasıyla baska eve cıkamayan nazlı ve anası mı dersın,tek basına raufun herseye herkesten once yetısıp yaptıgı sacmalıklarmı dersın,hersey anlatıldıgı halde babanın hala evladına bakmaması mı dersın,daha sayamıycam yoruldum.ben yoruldum onlar sacmalamaya yorulmadı walla.eskıden zevkle ızlerdım.sımdı ızlemıyorum artık.bu ne ya ........

canım abarttıkları doğru ama napcan bu bir dizi şekerim , ben vee arkadaşlarımız saçmalasalar da güzel güzel eleştiriyoruz maksat eğlenmek .....hmm sen de izliyorsun bak hepsini anlattın :))))) :jeyyar: ayrıcaaaaaaaaa rauuufcuma laf yok şakkıdı :)))))))))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

biri beni durdursun yoksa şu raufu dövecemm.ölsede kurtulsaak gıcıkk karekterrrr yaa
birde sanki çok NAMUSLUYmuş gibi nazlının başına silah dayıyorrrrrrrrr pehhhhhhhhhh

daha ne kadar sacmalancak merak edıyorum dogrusu.senı sevmeyen baskasına gıtmıs adamdan ayrılmam dıye tutturmak mı dersın.adılıgın bını bın para olmus arsız arsız kadının evınde oturup hala yuzune bakmak mı dersın,sırketın bılmem ne kadarına sahıp olup parasıyla baska eve cıkamayan nazlı ve anası mı dersın,tek basına raufun herseye herkesten once yetısıp yaptıgı sacmalıklarmı dersın,hersey anlatıldıgı halde babanın hala evladına bakmaması mı dersın,daha sayamıycam yoruldum.ben yoruldum onlar sacmalamaya yorulmadı walla.eskıden zevkle ızlerdım.sımdı ızlemıyorum artık.bu ne ya ........

müthişsiniz yaa...süper tespitler...kaydirigubbakcemile3çok güldüm..Allah ta sizi güldürsün

bugünnnnn nolduu biri anltsnn

canım vala aklımda kalanları anlatayım kısaca...nermin gacisi raufa güyaa anlattı gerçeği rauf da sinirlendi tabe :)) meralin evine (pardon raufun artık ,satın almıştı ya ) gittiler herkes geldi ali falan...rauff yeni öğreniyormuş havasında nazlının kafasına silahı dayadı ya kanıt göster ya da vurcam dedi..ali de orayı terketti ,,ay burası çok saçmaydı anlatamam...nazlı oracıkta ali ilkay yüzünden böyle yapıor diyince rauf yeni öğrendi ama tepki vermedi iştee anlamadım orayı da ...selçuk ortalığın karıştığını öğrendi ve nazlıya gidelim deyip durdu ancak nazlı kararsız....olmaz diyor ...::)) raufcuuum da selçiiki arıyor harıl harıl ..nazlının görüştüğünü bilmiyor ,üstüne nazlı abisine ve annesine selçuk u ölüme terkettiniz diyerekten kafa tutuyoo ....imalar ediyor falan......ilkay da evinde tabii ama şerif kovalamaya çalıştı halası müdahale etti veeeeeee babası da eğer ilkaya haksızlık ettiysek dedi yaa.......vala pesss evli yaa ali sanki aynı evde yaşamadılar ,anlayacağın ilkay aklandı ,haklı durumu yaşanacak offffff...bakalım bugün rauuffcuuum selçuku bulacak ve ya öleceksin diri diri dicek ya daaaaaaaaaa ?????? bencee nazlının bebeği benden değil demesini isteyecek ve selçuku bırakacakk :))) bi şartla bırakırım seni dedi çünkü fragmanında :KK70: :kahve:

bence nazan hanım bu işi çözer :) ne de olsa aynı durumu o da yaşadı...bence kürtaj olmayacak tuçee ...ayy ilkay ı akladılar olamaaz böyle bi şi yaa,,,sen git ali ile kal falan sonra da haklıymış gibi davransınlar ,vala saçma oldu bu iş..ne yani ne kadar bebek selçuktan da olsa ali evliiiiiiiiiii be ilkay ,ak bir kız değilsin yanee ..neseeee , nazlı da hala aliyi seviyorum diyor yaa hayret bişii ..ali de şu kanıtları bi açıklayamadı küçüldü yaa iyice..offfffff sinirlendimmm heele şerife ile emine yaa ,emine halaa o adamdan umud bekliyor ya pesss lülülülülülü
tabi çözecek meliss aaaa babasının oğluu bee yazıkk karakediyee:lepi::lepi:

ya bu eminede zerre kadar aakıl yok ama gönül bu işte akada konuyo orman kaçkını hanzoyadadelikafadulden

tuğçe her şeyi yani hamiş olduğunu yavııza söylecekti ki asu ile görünce bunları vazgeçti , asu da arkasından gidip tuğçenin tlf konuşmasını duydu vee tuğçenin hamiş olduğnu şaka yollu söyledi vee tuğçe ağlayınca anladı ki tuğçe hamişşşşşşşşşşşşş ama oktaydan sanar bi süre....neseeeeeee şerif manyağı ise emine yi evde kalması için ikna etti yine ,emine yelkenleri indirdi :KK43:( ilkay ise halasının ısrarına dayanamadı vee evine döndü ancak hala ve baba meşhur gerçeği öğrendi şuan ilkay aklanmıış durumda ,betik benizli şey nolcek .:::))) aliye gelince kanıtları gene getirmedi ve küçüldükçe küçüldü ,meral artık iftira bu dedi kadın bile inandı düşün ,,nazlı ile selçiiik ise buluştu ,
selçuk neden gittiini onu çok sevdiğini söylese de nazlı aliyi sevdiğini falan söyledi...baya soğuk davrandı orada da bittttttttttti .....amaa aliye ben çok sinir oldum aptallığına doymasın.....
naniknanik
raufcuğunun kaşını gözünü gördünmü meliss silahı çekerkenn nasıl oynnuyoo yaa adam karizmaa beekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dün ışıklar gitti inanırmısınız arızayı aradm geldi ama açtığımda rauf silahı nazlının kuş beyinli kafasına sıı nasskı görmedim yaaaa

h.g güllü :)) vala dünkü bölüm beni baydı çookk .RAuufcuumdan hiç öyle tepki beklemiyordum adam silahı öylecee havada bırakakaldı ali bastı gitti yaa ..yakışmadı rauufucuma hiççççç ..vur gitsin yaa ..ekşın olsun bize de...

ne demek şekerim....

kıslar ben nisanda taşıınıyorum bi süre kaçırabilirm rauuufuccuuuuuuuum yaa artık bana da neler oluyor anlatlırsınız :KK43:(((( nete de vermiyorlar kiiiiiiiiiiii tekrarlarını ,fox un kapısına kadar dayanıcam haaa ,bırakın arda sıradalkileri beeeeeeeeeeeee öfffffffff , unutma beni nin sitesine msj lar bıraktım o kdaar :))) yine tekrar yok

kaydirigubbakcemile3
sen kaygılanma hayatımm kağıdı kalme alırım tek tek yazarımm:1ninca:lülülülülülü:lepi:kaydirigubbakcemile3

nazlı neydi öylee yaa herkes gittikten sonra bağırdı çağırdı çatlak karıı

sanırım rauf bugümkü bölümde selçuğa bebeğin kendisinden olmadığını aliden olduğunu dedirtecekşakkıdı

X