Unutma Beni - Fox Tv

ahhhh ahhhhhhhh salak nazlı hala alinin peşindeee o seni sevmiyokiiimirmirmirmirgit iştee selçuklaaa

sanırım tuğçe kürtaj olcak yazık kızaa yaa açıklayamadıdaaa

böööğğğ geldi artık yaakafamçokkarıştı

aman tuğçede kürtaj olsun bidaha girmesin sevenlerin arasına karakedi nolcek.:1ninca:

bence nazan hanım bu işi çözer :) ne de olsa aynı durumu o da yaşadı...bence kürtaj olmayacak tuçee ...ayy ilkay ı akladılar olamaaz böyle bi şi yaa,,,sen git ali ile kal falan sonra da haklıymış gibi davransınlar ,vala saçma oldu bu iş..ne yani ne kadar bebek selçuktan da olsa ali evliiiiiiiiiii be ilkay ,ak bir kız değilsin yanee ..neseeee , nazlı da hala aliyi seviyorum diyor yaa hayret bişii ..ali de şu kanıtları bi açıklayamadı küçüldü yaa iyice..offfffff sinirlendimmm heele şerife ile emine yaa ,emine halaa o adamdan umud bekliyor ya pesss lülülülülülü

Kizlarr ben bugun izleyemedimm en cok merak ettigim nazli selcukla gorustumu tel de felan konustular mi

Kizlarr ben bugun izleyemedimm en cok merak ettigim nazli selcukla gorustumu tel de felan konustular mi

tabii canım nazlı ile selçikk buluştular ,selçuk başından geçen her şeyi anlattan nazlıya..ve nazlıyı sevdiğini söyledüüü..nazlı da artık aliyi sevdiğini falan anlattı ,soğuk davrandı falan dokundurmadı kendisine orada da bitti saten.

Melİsssssssss İzleyemedmm hepsİnİ anlatt hemennnn :eek:klava:

tuğçe her şeyi yani hamiş olduğunu yavııza söylecekti ki asu ile görünce bunları vazgeçti , asu da arkasından gidip tuğçenin tlf konuşmasını duydu vee tuğçenin hamiş olduğnu şaka yollu söyledi vee tuğçe ağlayınca anladı ki tuğçe hamişşşşşşşşşşşşş ama oktaydan sanar bi süre....neseeeeeee şerif manyağı ise emine yi evde kalması için ikna etti yine ,emine yelkenleri indirdi :KK43:( ilkay ise halasının ısrarına dayanamadı vee evine döndü ancak hala ve baba meşhur gerçeği öğrendi şuan ilkay aklanmıış durumda ,betik benizli şey nolcek .:::))) aliye gelince kanıtları gene getirmedi ve küçüldükçe küçüldü ,meral artık iftira bu dedi kadın bile inandı düşün ,,nazlı ile selçiiik ise buluştu ,
selçuk neden gittiini onu çok sevdiğini söylese de nazlı aliyi sevdiğini falan söyledi...baya soğuk davrandı orada da bittttttttttti .....amaa aliye ben çok sinir oldum aptallığına doymasın.....
naniknanik

saol meliscimm :))
vay be baya güzelmiş ama izleyemiyom ben okul varr hep anlatrsn artık :))

Ya bu ilkay karakterine bakla oyuncu bulamamislarmi yaa onun yerine soyle cekici hos bi bayan koymalari gerekti hani

Ben bu topiği niye daha önce görmemişim.?
Kızlar ben diziyi sonradan seyretmeye başladım.Olayların çoğunu çözdüm.Yanlız bu Meral bunların nesi oluyo ya ?Kimin akrabası bu ?Niye Nazlının annesinin evinde kalıyo? Biri cevap versin lütfenn..

dizideki oyuncuarın çoğu ilk dizisi raur meral bde şeker daha öce bi kaçdizide oynamış

hayır canım yaşarcııım ve uyuz ilkayın babası da başka dizilerde boy gösterdi..tabi Ankara tiyatro sanatçıları ama aralarında oynayan var canım ..biziim bilmediğimiz kimbilir kaç dizide oynamışlardır..amaaaaaaaaa ilkayın ilk olduğu kesin..acayip uyus ediyor benii..her hareketi falso :)))) git kızım yaaa işine başkası gelsin sen gitttttttttt :tomato:

Ben bu topiği niye daha önce görmemişim.?
Kızlar ben diziyi sonradan seyretmeye başladım.Olayların çoğunu çözdüm.Yanlız bu Meral bunların nesi oluyo ya ?Kimin akrabası bu ?Niye Nazlının annesinin evinde kalıyo? Biri cevap versin lütfenn..

hoşgeldin o halde.)))

meral bunların aile dostları yaniii raufun nazlının babası ve nerminin kocişiii olan adam (şuan hatırlayamadım isimini vala ) o çok severdi merali ve bi tür samimi arkdaşları oluyıor...nazlının annesi asıl meralllllllllin evinde kalıyor canım..raufun babası ölünce mirasını nazlının kocişi aliye bıraktı hani dürüst ya ali..rauufa verirse zırnık kopartmaz diyerekten..sonraa tabii nermin parasız kalıncaaaaaaaaaaaaaaa meral abla gel benle kal dedi sonra nazan da geldi kaldı falannnn.yani meralin evi o :)))) nerminin beş kuruş parası yok ,daha doğrusu raufcummmmmmmmm vermiyor :)))) nazlı da haliylee aliden boşanıyorr o da kaldı o da yerleşir bi süree...:)

biri cevap vermiştir umarım soruna ::..

2 gundur izleyemedım... Nazlı bence bu sezon da ali yi boşamaz....1 sezon daha uzar..

ay ilkay aa yazık ama herkes güzel olmuyor biraz da çirkinlerin aşkı olsun ama...
zaten ilkay da hoş bi kız bence..

melish83 çokkk teşekkürler canım.Diziyi Bu aralar kaçırmadan seyrediyorum.Ama bu Merali bir türlü çözememiştim.
Bu arada diğer olaylarıda pek bilmiyormuşum.ıyiki anlattın.Sağol arkadaşım.a.s.

Son düzenleme:
melish83 çokkk teşekkürler canım.Diziyi Bu aralar kaçırmadan seyrediyorum.Ama bu Merali bir türlü çözememiştim.
Bu arada diğer olaylarıda pek bilmiyormuşum.İyiki anlattın.Sağol arkadaşım.Şeniz

ne demek şekerim....

kıslar ben nisanda taşıınıyorum bi süre kaçırabilirm rauuufuccuuuuuuuum yaa artık bana da neler oluyor anlatlırsınız :KK43:(((( nete de vermiyorlar kiiiiiiiiiiii tekrarlarını ,fox un kapısına kadar dayanıcam haaa ,bırakın arda sıradalkileri beeeeeeeeeeeee öfffffffff , unutma beni nin sitesine msj lar bıraktım o kdaar :))) yine tekrar yok

kaydirigubbakcemile3

Ya bu ilkay karakterine bakla oyuncu bulamamislarmi yaa onun yerine soyle cekici hos bi bayan koymalari gerekti hani

niye ya ilkayda aşırı güzel değil ama hoşkız bence yalnız şu sıralar hastalık falan biraz saldı kendini bakımsız takılıyor ve baya kilo aldı.ee alide kıvanç tatlıtuğ değil hani oda ilkaya göre işte.
kızlar farkettinizmi emine hanzodan ayrıldı ayrılalı çok güzelleşti.kotlar falan yakıyor yani.

X