Unutma Beni - Fox Tv

evet şekerim portakal sularını içe içe bi hal oluyor dimi :))) saaten her içtiğinde boğazında kalsın diyorum betik benizli uyuz ilkaya :))))))))))):içelim:

o beni prenses peri sanıyooo ne alaka

güllü hadi iddiasına girelim kızz:==))) bari burda da zevkli bir olaya dönüşsün ,bence o veled aliden :))))
:lepi:

tuçeeeeeeee de doğum olayını uzatırsa nazlı gibi artıkkkkkkkkkk bööööööööğğ yanee

evet canımm ya katılıyorumm
demiyolar ki ali iftira atsa nie selçuk dioda başka biri demioo

bi de ben berna dogru sölicak sandım ama sölemedi
Ay ne sölicek al birini vur ötekine zaten bernayıda tehtit etti ya rauf sözde onun korkusuna söyleyemiyo:KK43:
Ayy cok uzuluyom suu meralee haa kadini eneyi yerine koydulaarr yetmiyoo bide sen bana inanmiyon suphe ttin benden diyyee kadina cikisiyoo nzli denen bi doguramadi gitti o hamile kaldiginda bende hamile kalmistim ben dogurdum 5 aylik olacak kizim daha dogurtmadilar bide filmlerde 2 gunden dogurtturlar cocugu yasli bile yaparlar bunlarrda daha tik yokk
Valla nazlının aylarca karnını çıkarmadılar sonra bi karın çıktı 9 aylık aylardırda karnı burnunda dolaşıyo bi doğuramadı gitti ben bile hamileyken göbeğim o kadar kocaman değildi doğrusudelikafadulden
ahhh hemşeerim sormaaa hep rauf kazanıyoo meral allk bullak olduuhihoyyyt

Haklısınız dna olsa rauf onuda parayla halleder ve bu dizi ömür boyu bitmez bizde giderek çıldırırızdelikafadulden

güllü hadi iddiasına girelim kızz:==))) bari burda da zevkli bir olaya dönüşsün ,bence o veled aliden :))))
:lepi:

tuçeeeeeeee de doğum olayını uzatırsa nazlı gibi artıkkkkkkkkkk bööööööööğğ yanee
aman yetr beee bize bu kadar stress bide tuğçeyi çekemem bacaksız:1ninca:

ok meliss bebe ailiden değil selçuktannnnnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ok meliss bebe ailiden değil selçuktannnnnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

nesine :))) kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ilkayın içtiği o portakal suyuna girios bak :)))))) :içelim::içelim::içelim:

buarda tuççççççenin bacakları baya uzun kıss :))))) asu bacaksız hihihiiiiiiii ay ona da sinir oluyorum bennnnnnnnnnn ,yavıııız da gene birlikteler ayy böö ayy:tomato:

anam beni bu unutma beni ile asi sinir stres sahibi etti sayelerinde mannak oldum,sinir oluyorum anlamadan dinlemeden verilen kararlar,herşey kötülerin lehinde gelişir,iyiler avanak avanak dolanır,mesela bu ali zalakı niye mesajlı telefonu babası çağırdığında yanında götürmüyo da on kere eve gitmeye mecbur kalıyoo yaaaaaağğğğğğğğ!zalak:mymeka:

kızlar ilkayın ne suçu var herşy aliden bebeğe dna testi istiym desin bak ne oluyo varmısınız seti basmaya

vala ben Ankara da olsaydım çoooooktan gitmiş o ilkayın suratına vurmuş ,şerifin suratına da tükürmüş olurdum hihiiiiiiiiiiiii:))))) hee yavıııııza da taş atardım....adoşa sarılır ,raufcuuumdan da imzalı bi kaş göz fotosunu alırdımmmmmmmmm daha sayımmııııııııı

:1ninca:

bu arada etiketlere yazılan yorumlara bayıldım ,özellikle :SAÇMALAMAYIN ARTIKK ve ACABA BEBEK KıMDEN , anam pek bi heyecanlı ....yazılarınaaaaaaaa ,ya oraya melisin rauufcuuğu da yazın yaa nasıl yazıyorsak :)))))) ben beceremedim de

kızlar dızı bızım bır ust sokakta cekılıyor.ben gıdıp hepınız ıcın sumsuk vuracam onlara artık walla.bukaar sacmalanmazkı.bugun elektrık kesıktı seyredemedım.ıyıce sınır olacaktım belkıde.telefonu alıp orda herkese gosterseydı ya salak.yok rauf alsın onuda,dna yıda parayla alır.selcugada yalan soyletır.ne bu ya.tabı aksı takdırde senaryo yokkkk.ne bulacaklar.nazlının dolaplar ortaya cıksa konu yokkkk.

hmmm vala kıs bak ne dicem sana ,kanıtla sen de :))))) kanıtları görmeden inanmammm ,üst sokakta çekiliyorsa kanıtlarsın :))))))))))) harbiden canım resimlerini çek de topike koyalım hahahhahhahahaaaaaaaaaa ilkayı çekme deeeeeee kimi çekersen çek :))

raufcuk muhtemelen selçuku buldurup kan örneği aldıracak ali test yaptıracağı gün rauf hastanedeki tanıdıklarını araya koyup testleri değiştirecek ve çocuk alinin başına kalacak.. ama akıllı!! ali ilerleyen zamanlarda meralin çocuklarından ve bebekten kıl örneği alıp yeni test yaptırabilir.. yavuz raufun oğlu ya.. hani rauf nazanı kirletip! bırakmıştı.. yavuzda aynısını yaptı tuğçeye o da nazan gibi hamile kaldı.. nazan bence bi şekilde öğrenip patlayacak oğluna sende baban gibisin diye.. olay orada çözülecek rauf öğrenecek.. ama cidden sinir oldum artıkkkkkkkk

X