Unutma Beni - Fox Tv

kız senaryoyu senmi yazıyosun yoksammsırnaşık şey

valla herşey olabülür.
tuğçenin çocuğu aliden çıkabülür:roflol:
nazlı aslına hamile olmayabülür karnından yastık çıkabülür:lepi:
yavuzla asu kardeş olubülür kaydirigubbakcemile5
ilkay zona değil stresten bağsur olabülür :sm_cool:

artıkın herşey olabülür valla rauf parayı basıp senaryoyu yukarıdaki şekilde değüştürebülür:smiley-cool:

Son düzenleme:
hayret valla bende bıtek ben ızlıyorum bu dızıyı sanıyodum ılk bölümden berı bakıyorum ama artık ıs nedenıyle arada bakabılıyorum neyse artık kacırdıgımda sıze sorarım kızlar

:roflol::roflol::roflol:

kızlar alemsiniz ya:))))kötükedihüso

kız rüyamda rauf cuğunu gördümm:))) olmadı bide ihsanını yaşarın fotosunun iste sırnaşık şeysırnaşık şey

nerde yazıyo bea men göremedim:asigim:

yaa kızlarrrr bence bu dizideki nazlı gercekten mi hamile anlamadım...

ama uzattılarr.. Bakın ASİ doğurdu büyütttü bizim Nazlı hala doğuramadı :)

[/COLOR][/B][/FONT]
kızlar ilkayın ne suçu var herşy aliden bebeğe dna testi istiym desin bak ne oluyo varmısınız seti basmaya
ilkayın bi suçu yok zatenama çoook pasiff bee portakal suyu içio anca bişeyden haberi yokk neler dönüyoo nelerrrrrrr yine nazlı kazandııklava::teselli::mymeka:

canım aynen katılıyorum sanaa ,ben de böyle düşünüyorum delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok çok güldüm sabah sabah...hepiniz çok yaşayın, mutlu yaşayın inşallah....Allah'ta sizi güldürsün...

amaaaaannnn
üzümcük herkes yerine düzümcük
inşallah
ve
yumurtaya can veren rabbiminin
yazısıyla
amin:lepi:

dizi başladığında ilk nazlı daha hoştu adı seda saygın niye bu uyuzu getirmişlerki oynayuamıy bi çocuğu doğuramadı

kIZLAr geçen ankamall de şerif i gördüm ....ama ilkay la ali yi görsem uzatmayın artık çekin su nazlı yı aradan diicem.

kIZLAr geçen ankamall de şerif i gördüm ....ama ilkay la ali yi görsem uzatmayın artık çekin su nazlı yı aradan diicem.
kıs orman kaçkını hanzoyu görmüşken deseydinya emine yi fazla üzmesin değerini bilsinnnnklava:

ayyyy bu insanlarda peygamber sabrı varr
şeytan dioo tuttt nazlı nın saçından yollll :mymeka:
vala ben cıldırmasam iii :))

Aman neyseki aylar sonra selçuğu geri getirdiler adamda aylardır nerelere gittiyse bakalım bundan sonra ne gibi saçmalıklar çıkacak ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…