o beni prenses peri sanıyooo ne alakahahhaha çocuk alişten yaaaaaaaa ,bu kadar stresi boşuna yaşattılar bize :)))
o beni prenses peri sanıyooo ne alaka
Ay ne sölicek al birini vur ötekine zaten bernayıda tehtit etti ya rauf sözde onun korkusuna söyleyemiyoevet canımm ya katılıyorumm
demiyolar ki ali iftira atsa nie selçuk dioda başka biri demioo
bi de ben berna dogru sölicak sandım ama sölemedi
Valla nazlının aylarca karnını çıkarmadılar sonra bi karın çıktı 9 aylık aylardırda karnı burnunda dolaşıyo bi doğuramadı gitti ben bile hamileyken göbeğim o kadar kocaman değildi doğrusudelikafaduldenAyy cok uzuluyom suu meralee haa kadini eneyi yerine koydulaarr yetmiyoo bide sen bana inanmiyon suphe ttin benden diyyee kadina cikisiyoo nzli denen bi doguramadi gitti o hamile kaldiginda bende hamile kalmistim ben dogurdum 5 aylik olacak kizim daha dogurtmadilar bide filmlerde 2 gunden dogurtturlar cocugu yasli bile yaparlar bunlarrda daha tik yokk
ahhh hemşeerim sormaaa hep rauf kazanıyoo meral allk bullak olduuhihoyyyt
evet şekerim portakal sularını içe içe bi hal oluyor dimi :))) saaten her içtiğinde boğazında kalsın diyorum betik benizli uyuz ilkaya :))))))))))):içelim:
aman yetr beee bize bu kadar stress bide tuğçeyi çekemem bacaksız:1ninca:
güllü hadi iddiasına girelim kızz:==))) bari burda da zevkli bir olaya dönüşsün ,bence o veled aliden :)))) :lepi:
tuçeeeeeeee de doğum olayını uzatırsa nazlı gibi artıkkkkkkkkkk bööööööööğğ yanee
aman yetr beee bize bu kadar stress bide tuğçeyi çekemem bacaksız:1ninca:
ok meliss bebe ailiden değil selçuktannnnnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek: