Unutma Beni - Fox Tv

son umut dna idi oda gitti elden dersek dizi nasıl sürecekmirmirmirmir

ayy iyice çıldırdım bugün yaa.hele o nerminin öndeki iki perçem saçını yolasım geldi resmen.ne bu beee imdaaat diye bağırmak istiyorum.bu kadar yüzsüzlük bu kadar pişkinlik olurmu.ya bişey dicem nasılsa adoş inandı meral ister inansın ister inanmasın niye bu kadar kasıyolarki anlamadım.
ayyy haspam eskinin cadalozu sinsisi şimdinin masum kızı tuğçecik hamile kalmış.düşüresice nooolcekk.yine bi şekilde aralarına giriyor aşıkların.kurtulamadılar şu karakediden yaa.
at hırsızı tipli şeriften hiç bahsetmicem.

hiç sormaaaaa o saçlarının benmde yolasım gelooo ya kadına neler olmuş böylee yaa gözümden düştü iicee...hele tuğçeye gelinceee mecaraaaa olcakyaa sürecekyaaa bişe bulamadılar babasının oğlu kızı bi gecede hamile bıraktıklava:klava:

:roflol: :CüvCüv: :ecrin_bebek:

bende bu diziyi sadece annem izliyor sanıyordum baya mübtelası varmış yaaa

ben de evde yalnızım tek başıma yorumlar yapıyorum kızıyorum gülüyorum kendi kendime :)))) bazen arkadaşlarım geliyor onlar da alıştılar onlarla yorumlarımızı paylaşıyoruz ,sonra etkisinden kurtulamıyorum ben :)))))

anladım yorum yapmanı ama nie kurtulamıyosun etkisinden şeker sadece film:roflol::roflol:

sümsükoviç ilkayın sevdiği madam pardon adam adam olurda çeker koparır ınşallah bu işin ucunu!

bugün ne haltlar olacak merakla bekliyoruss...:))))
ali bakacak öle aval aval...kanıtla dicek nazlı amaaaaaaaaaaaa leyla ali kanıtları bulamayacak ; tlf da son anda yaşar bulursa şaşmam..yanında olabilr de görücez...
ama gerçekten bugün merak ediyorum haa

yaaaaa gettii canımm kanıtlarr
ama telefondan cok emoşun altınlarına üzüldüm ben yaa
gitti garibimin altınları

abowww, gitti delill bitti gittiii , gelde kahrolma akılsız bunlar ya, nasıl sinirlendim:))))

kızlar pazartesi bölümünü gördünüzmü selçuk geliyooooorrr.hemde eski selçuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…