Unutma Beni - Fox Tv

hahaha leyla kafalı ali işte ya :)))) selçuk da çıkıyor meydana hem de eski selçukkk :))) hahhahaaa anacım valaa ali salak :))) ama demiştim ben yanında olmayabilir diye :))) öffffff şerif de aramasın şu kızı ya gene aynı terane ...

tuçe yavııııııızdan hamiş

yaa cok abartılolarr
adoşta affetmiş nazlıyı
fragmanda adoşların evndeydi
çok saçmalıolar yaaa
ben böle bişey gerçek olmasa bile şüphe derdm
diyelim kii yalan
nie selçuk dioda başka biri demio aliii
hiiç zekalarını yürütmüolar ya :)

Ay selçuk gelsinde bi el atsın yaaa, yoksa bunların bi halt becerebileceği yok.

Ayrıca şu nazlı tamamda annesini ben iyi bi kadın sanardım, kadın neye dönüştü ya, ne tavırlar ne yalanlar, mimiklerdi öyle.....

bu dizi ömür boyu sürcek heralde :)
selçuk cıkar rauf ortadan kaldırır

Allah ım ya şu dizi beni öldürüyo zaten alinin telefonu almadığı yanına çok belliydi dün söylemiştim zaten yine kötüler kazanıcak diye ama selçuk ortaya çıkıyo en azından bakalım neler olucak,ya kimsede demiyo ha bebek doğduktan sonra ali zaten bebeğin kendinden olmadığını kanıtlayabilir DNA testi denen bişey var neden kimse bunu söylemiyo illa uzatacaklar konuyu çok saçma pööfff

Bide diyorum ali bu kadar anlattı bi Allah ın kuluda çıkıp demiyo bunları sen nasıl uyduruyosun diye ayak üstünde uydurulcak bi yalan değilki bu meralde hala kanıt getir diyo ben olsam gözü kapalı inanırdım aliye yazık ya

dreamcimm o dizideki kimse bizim kadar zeki değil canımm :)
onların aklına entrikadan başka bşey gelmio :))

Allah ım ya şu dizi beni öldürüyo zaten alinin telefonu almadığı yanına çok belliydi dün söylemiştim zaten yine kötüler kazanıcak diye ama selçuk ortaya çıkıyo en azından bakalım neler olucak,ya kimsede demiyo ha bebek doğduktan sonra ali zaten bebeğin kendinden olmadığını kanıtlayabilir DNA testi denen bişey var neden kimse bunu söylemiyo illa uzatacaklar konuyu çok saçma pööfff
yaaa rauff bu dnayıda parayı bastırır adam al sana kanıtgamyoncuiremsu

selçuk gelse de değişmez, raufun tehditleriyle o da inkar edecek, dna testinide hallederler, al sana dallas.

Bide diyorum ali bu kadar anlattı bi Allah ın kuluda çıkıp demiyo bunları sen nasıl uyduruyosun diye ayak üstünde uydurulcak bi yalan değilki bu meralde hala kanıt getir diyo ben olsam gözü kapalı inanırdım aliye yazık ya

evet canımm ya katılıyorumm
demiyolar ki ali iftira atsa nie selçuk dioda başka biri demioo

bi de ben berna dogru sölicak sandım ama sölemedi

Ayy cok uzuluyom suu meralee haa kadini eneyi yerine koydulaarr yetmiyoo bide sen bana inanmiyon suphe ttin benden diyyee kadina cikisiyoo nzli denen bi doguramadi gitti o hamile kaldiginda bende hamile kalmistim ben dogurdum 5 aylik olacak kizim daha dogurtmadilar bide filmlerde 2 gunden dogurtturlar cocugu yasli bile yaparlar bunlarrda daha tik yokk

evet canımm ya katılıyorumm
demiyolar ki ali iftira atsa nie selçuk dioda başka biri demioo

bi de ben berna dogru sölicak sandım ama sölemedi
yokk canım daha kimse aliden yana olamaz bu bir yıl alır başını gidermirmirmirmir

zaten artık bende bizden şüphe ediyorumm cocuk kimdendi diee
biz mi yanlıs bilioz yoksaaa :roflol:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

raufcuum u gördünüz mü ,ellerine geçirmiş deri eldivenleri ..yaşar aradı beee ,raufcum elini dahi sürmedi ,neme lazım eldiveni yırtıılır :)))

ayy dna yı bakalım uyuz ilkayın mı aklına gelicek yoksam selçuk un mu ,selçuk da pişkin ,aliyle birlikte olan kadını neden arıyorsun ,o yüzden gitmişti bu yaaaa .nese

Ayy cok uzuluyom suu meralee haa kadini eneyi yerine koydulaarr yetmiyoo bide sen bana inanmiyon suphe ttin benden diyyee kadina cikisiyoo nzli denen bi doguramadi gitti o hamile kaldiginda bende hamile kalmistim ben dogurdum 5 aylik olacak kizim daha dogurtmadilar bide filmlerde 2 gunden dogurtturlar cocugu yasli bile yaparlar bunlarrda daha tik yokk
ahhh hemşeerim sormaaa hep rauf kazanıyoo meral allk bullak olduuhihoyyyt

[/B][/FONT]
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

raufcuum u gördünüz mü ,ellerine geçirmiş deri eldivenleri ..yaşar aradı beee ,raufcum elini dahi sürmedi ,neme lazım eldiveni yırtıılır :)))

ayy dna yı bakalım uyuz ilkayın mı aklına gelicek yoksam selçuk un mu ,selçuk da pişkin ,aliyle birlikte olan kadını neden arıyorsun ,o yüzden gitmişti bu yaaaa .nese
ilkay portkal suyu içmekle meşgul o onları düşünemez onun daha önemli işi var oda portk suyu içmeksırnaşık şeysırnaşık şeybence selçuk diecek nie döndüki o nazlı içinkaydirigubbakcemile

X