Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babsının oğlundan yani yavuzdannnnkötükedihüsoBu kiz simdi kimden hamile yaa ben kacirdim orayii
bu dizi bitmeden ben kendi evime geçebilirmiyim sence?benneyaptımki:1no2::1no2:evde yalnız olduğunda anlarsın beni şekerim......
yaaa rauff bu dnayıda parayı bastırır adam al sana kanıtgamyoncuiremsuAllah ım ya şu dizi beni öldürüyo zaten alinin telefonu almadığı yanına çok belliydi dün söylemiştim zaten yine kötüler kazanıcak diye ama selçuk ortaya çıkıyo en azından bakalım neler olucak,ya kimsede demiyo ha bebek doğduktan sonra ali zaten bebeğin kendinden olmadığını kanıtlayabilir DNA testi denen bişey var neden kimse bunu söylemiyo illa uzatacaklar konuyu çok saçma pööfff
gerçekten öyle malibu onlar bizim kadar senaryo üretmiyoofisfisfisfisfisfisdreamcimm o dizideki kimse bizim kadar zeki değil canımm :)
onların aklına entrikadan başka bşey gelmio :))
Bide diyorum ali bu kadar anlattı bi Allah ın kuluda çıkıp demiyo bunları sen nasıl uyduruyosun diye ayak üstünde uydurulcak bi yalan değilki bu meralde hala kanıt getir diyo ben olsam gözü kapalı inanırdım aliye yazık ya
yokk canım daha kimse aliden yana olamaz bu bir yıl alır başını gidermirmirmirmirevet canımm ya katılıyorumm
demiyolar ki ali iftira atsa nie selçuk dioda başka biri demioo
bi de ben berna dogru sölicak sandım ama sölemedi
ahhh hemşeerim sormaaa hep rauf kazanıyoo meral allk bullak olduuhihoyyytAyy cok uzuluyom suu meralee haa kadini eneyi yerine koydulaarr yetmiyoo bide sen bana inanmiyon suphe ttin benden diyyee kadina cikisiyoo nzli denen bi doguramadi gitti o hamile kaldiginda bende hamile kalmistim ben dogurdum 5 aylik olacak kizim daha dogurtmadilar bide filmlerde 2 gunden dogurtturlar cocugu yasli bile yaparlar bunlarrda daha tik yokk
ilkay portkal suyu içmekle meşgul o onları düşünemez onun daha önemli işi var oda portk suyu içmeksırnaşık şeysırnaşık şeybence selçuk diecek nie döndüki o nazlı içinkaydirigubbakcemile:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
raufcuum u gördünüz mü ,ellerine geçirmiş deri eldivenleri ..yaşar aradı beee ,raufcum elini dahi sürmedi ,neme lazım eldiveni yırtıılır :)))
ayy dna yı bakalım uyuz ilkayın mı aklına gelicek yoksam selçuk un mu ,selçuk da pişkin ,aliyle birlikte olan kadını neden arıyorsun ,o yüzden gitmişti bu yaaaa .nese