Unutma Beni - Fox Tv

miralcim yaaa yazık bu kadına yazık..en mağdur o kadın gerçekten saf maf temiz memiz pak mak vs...

kazulet cimm aynen katılıyorum sümsük ilkay ile olan yorumlarına duble katılıyorum :))))

alemsiniz kızlar ya:)))) ali telefonu raufa kaptırmasa bari o telefonda ortadan kaybolursa artık ne diyeyim, akılsız başlarına yanarlar artık.

gezenti seni :p nereye gidon yine dizimizi izle ama bak..ben özel kendime kısır yaptım ,arkadaşım da tlf etti bana geliyor ,onu da alıştırdım diiziye ,birlikte bi keyif yapıp izlicezz cokacimcoook..bu arada bugün bakalım neler olcak yaa çok meraklyım sabırsızlanıyorum..:))))sositososito
melisss gesmeye gittim ordada benden vardı tam açtık tv yi izliyorduk ki alentirkler gitti senağlamasenağlamasenağlama

nazlı alişe der şimdi kanıtla diyee ee tuzu kuru nazlının..aliş de kanıtları bulamayınca gene ortada kalcak...
dna isteyecekler amaaaaaa o bebek alişten olmasa bile raufcumm gene değiştirir,,berna ya yaptırırlar yine dna yı bile bunlar başka dr yokmuş gibi...
ilkay da yansın derdinee ,sen evini terket git yaşa aliyle oof ne salak bu kız yaa, yat da kalkma o derili çekyattan emi.......
tuçeeeeeeem de hamilee oy oyy ...yavızzzz asuyla birlikte olcak şimdi mektubu okudu yaa kendine geldi :)))))) aynı babası gibi ,huy işte çekiyor hihiii :)))
hade beeeeeeeeeeeeeee işte olayyyyyyyy anam kız hamilemiiiiikötükedihüsokötükedihüso

çekmez olasıca çekmiş babasınaa nazan haklıyımş aynı şeyleri kendisi yaşadığı için tuğçeyle birlikte olmasını istemiştii anam asu n olcakk:ecrin_bebek:

melis şimdi daha bi keyifle izlerr hepp onunkiler kazanıyooo yaşasn kötülükmirmirmirmir

nedendir bilimyorum ama o ilkaya artık sinir oluyorumm beaa donkişot...hastalanacak zamanı bulduuuu gözünü dört aç beee:kızgın:

miralcim yaaa yazık bu kadına yazık..en mağdur o kadın gerçekten saf maf temiz memiz pak mak vs...

kazulet cimm aynen katılıyorum sümsük ilkay ile olan yorumlarına duble katılıyorum :))))
bişeyy itiraff edebilirmiyimm melisssssss bende artık sendenim bea ilkay konusundaa........merale gelincee olan ona oluyoo bee:mymeka:

melis şimdi daha bi keyifle izlerr hepp onunkiler kazanıyooo yaşasn kötülükmirmirmirmir

heheheh yaşasın kötülükkk :jeyyar:kötükedihüso

melisss gesmeye gittim ordada benden vardı tam açtık tv yi izliyorduk ki alentirkler gitti

tüüüüüüüü şansa bak :))))

bişeyy itiraff edebilirmiyimm melisssssss bende artık sendenim bea ilkay konusundaa........merale gelincee olan ona oluyoo bee

hehehhheee canııım arkadaşım :))):1hug:

haa bu arada emine ye ne oldiii?? izleyemedimya ben?

aynı duriiiii emoş...:)) ilkay sümbüğüne bakıyorrr bırakmam seni canım arkadaşım dedi ,kaldı onun yanında ,artık alişlerin evinde şimdilik.........pek fazla da çıkmadılar şerif ile ...sadece şerif üzülüyooo okadaaaaaaaar ,aptal şey nolcakk ,aklı yeni başına geldi kıza çektirdi çektirdi kaçırttı ..şimdi üzülüooo ,beter ollllll emi şeriffff :dilcikar:

İnşallah Ali yanına selçuk adına olan tel. getirmiştir, o son yüzleşme sahnesinde, bi an hadi ali çıkart tel. göster şunlara dedim ama sanmıyorum, bu leyla ali akıl edememiştir mesajları göstermeyi..
Bu arada merale bende çok üzülüyorum, kadının hem kocasını aldılar hemde evinde oturuyorlar, ben olsam yolarım o nazlıyıda annesi olacak kılkuyruğuda......

İnşallah Ali yanına selçuk adına olan tel. getirmiştir, o son yüzleşme sahnesinde, bi an hadi ali çıkart tel. göster şunlara dedim ama sanmıyorum, bu leyla ali akıl edememiştir mesajları göstermeyi..
Bu arada merale bende çok üzülüyorum, kadının hem kocasını aldılar hemde evinde oturuyorlar, ben olsam yolarım o nazlıyıda annesi olacak kılkuyruğuda......

yaa ben de öyle düşündüm ancak kesin getirmemiştir tlf nu.....kanıtları çekmecede bırakandan böyle bişiy düşünebiliyor musn :))))))) yok yok bak gör nazlı yalan yalancı diye bağıracak ali kendini savunamayacak ,savunsa daa kanıtları gösteremeycek , gene dna ya kaldı iş :)))) onu da berna ya yaptırr bu salaklar :)))))))) rauf da yine değiştirir dna sonuçlarını :KK66:)))))))))

miral ise yazık tam olarak neye akıl erdirsin anlayamadı kii ......bi yandan yeminler eden en yakın aile dostları bi yandan leyla kafalı alii ,,,
:nazar:

walla artık ıpın ucunu kacırmıs durumdalar.sokta ızlıyorum bazen.bır ınsan nasıl bukadar herseyı bulup cıkarıyor yok edıyo.hersey tekelınde.alıye gelınce hersey ortaya cıkmıs hala telefonu alıp mesajları gosteremıyo.telefonuda bulup alacaklar o olacak.cocuga da sahte dna.tam turk fılmı.tadı kactı artık.nazlı ve anası nasıl yuzsuz ınsan toplanıp gıder yanı.daha nekadar sacmalıycaklar bılmem.

karaman ailesinden nefret geliyor bana valahii hihiiiiii :))) yaşasın kervanlı ailesi :))))))))
aman bea karaman ailesine bakıpta üzüleceğime kervanlıya bakar heycan yaparımmöööööööööö heycan neyim kalmadı bea:CüvCüv:

X