Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ne zaman birlikte olmuş onlar daha pazartesi bişi yoktu aralarında Tabi kenan istiyordu o ayrı :)) Kenan eski eşi menekşeyi öldürdü,ve muzafferle iş birliği yaptı.. Emine bunu biliyor.. O yüzden kimseye birşey anlatmıcaksın benimle mutlu olmaya bakıcaksın her gözünü açtıgında görüceğin surat benim suratım olucak demiştii .. Offff melteme sinir oluyorumm
çocuk kenandan değil şeriften otelde birlikte olmuşlardı
Kenan dan dgıl şerifle olmuştu ondqan cocuk
çocuk kenandan değil şeriften otelde birlikte olmuşlardı
sağolun beni büyük bir meraktan kurtardınız:)bir kaç şey daha sormak istiyorum.rauf neden asuya kötü davranıyor? ilkayın en son ortaya çıkan kız kardeşi eniversiteyi kazanmıştı neden çalışıyor okumuyor mu??ilkayların evinde kalan kadında mı aliye aşık oldu?artık tahammül edemiyorum bu diziye bugün göz atınca aklıma takılanları sormak istedim.
Rauf sanırım Asu bebek istediği için soğuk davranıyor tam bilmiyorum...
ilkayın kız kadeşiavukat olacak ama hiç okula gitmiyor en son evlendiği adam vardı kaçırdı onun için gitmiyor sanırım okula,çalışmasıda okul için para biriktirecekti
İlkayın yanında kalan kadında Ali ye aşık oldu bebeğe hep diyor baban ben ve sen gidicez diye,
Ne aliy miş beaa adam bulunmaz hint kumaşı sanki her önüne gelen aşık oluyor pehhh
Bu dizi bitmez hep böyle 4 kişinin etrafında döner hiçmi iyi bir şey olmaz yavvv
Acaba varmıdır böyle bir hayatı olan kişiler merak ediyorum hani aile dizisi yaaa.
çok sağol içinden çıkamadığım sorularımı yanıtladığın için canım bir evde 7/24 üzüntü entrika dürüst olmayan ilişkilerin olduğunu hiç sanmıyorum.elbette birşeylerin yolunda gitmediği zamanlar vardır ama eve her giren hatunun evin kocasına aşık olduğu herkesin salak saçma işler peşinde koştuğu bir hayatın olduğunu düşünmüyorum:))