- 2 Şubat 2011
- 1.433
- 95
Bugün bende izleyemedim, sanırım yarında izliyemiycem, off artık yaz geldi bundan sonra çok izleyemem galiba, iyiki sezon finaline erken giriyor.
sezon finali ne zamanmış:26::26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün bende izleyemedim, sanırım yarında izliyemiycem, off artık yaz geldi bundan sonra çok izleyemem galiba, iyiki sezon finaline erken giriyor.
kızlar dışardan şimdi geldim,baktım bişeyler yazmışsınızdır diye ama pek yazan olmamış,bi özet geçiverseniz neler oldu bugün ilkay cephesinde bi gelişme var mı?
Ama Ali öğrendi İlakay'ın hamile olduğunu.....İyide oldu doktor baya gür sesliymiş Ali duydu konuşulanlarışerifi annesi evine götürdü diplomasız bir doktor çağırdı şerifi tedavi ettirdi.ilkayı şeker hala buldu hamile olduğunu söyledi ilkay.ama alinin asla haberi olmasın dedi.ali doktorla konuşucakken doktor izin isteyip odadan çıkıp ilkayı aradı ilkayda sakın söylemeyin doktor ali bilmesin dedi.asu nazlıdan hesap sordu nazlı bunu itti rauf gördü falan sonra raufa eğer sana inanmamı istiyorsan nazlıyı evden kovarsın dedi.polis herkesin evini aradı şerifi bulmak için.özetle böyle.yani yine herzaman ki gibi sonuca ulaşan bişey olmadı canım.boşuna kaçırmış sayılmazsın.
Ama Ali öğrendi İlakay'ın hamile olduğunu.....İyide oldu doktor baya gür sesliymiş Ali duydu konuşulanları
aaaaaaaaa gerçekten mi çok sevindim yaaa,artık bazı şeyler açığa çıksın ama dimi ne bu hep gizli kapaklı işler,
Ama Ali öğrendi İlakay'ın hamile olduğunu.....İyide oldu doktor baya gür sesliymiş Ali duydu konuşulanları
ali nasıl duydu yaa bende izledim neden göremedim.doktor ilkayı aramak için odadan çıktı sonra odaya tekrar döndü.ee ali hangi arada duydu.????
dizi bitimine doğru öğrendiğini gösterdiler.tam Gülerin sahnesine gelirken Bende senin gibi görmemiştim biterken gördüm ohhhhhhh dedim
upsss çok kaptırmışım kendimi sanırsam
Öff bugünde izleyememiştim ama sağolu arkadaşlar sayenizde öğrendim olan biteni yarın bir aksilik olmazsa izlerim. Çünkü evdeyim artık.
bu sefer de ali ilkaya tavir almazsa iyi...
ilkay niye soylemedi bana hamile oldugunu diye soyleniyordu..
mutlaka tavır alacaktır.bu dizinin özelliği